Корректировка НН

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
BroM
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 488 разів
Подякували: 57 разів

Повідомлення BroM »

АринаАрина Причина "арифметическая ошибка" недопустима? ой, да да верно, эт я в первой строке снова добаляю, вот причина коригування меня смущает

ArinaArina
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 7966 разів
Подякували: 5725 разів

Повідомлення ArinaArina »

BroM писав:АринаАрина Причина "арифметическая ошибка" недопустима?
а что в 1-м РК писали? корректировка количества? вот так и пишите

Альбина_ее
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 27 разів
Подякували: 12 разів

Повідомлення Альбина_ее »

Очень срочно!!! Помогите, сделали налоговую с не правильным названием покупателя, они не ТОВ, а по договору спільної діяльності. Звонят требую переделать срочно, срок уже прошел, н.н. зарегистрирована, что делать? Очень срочно!!! И еще вопрос, сколько знаков после запятой может быть в количестве и цене? У меня нет налогового кредита на регистрацию новой н.н.

ArinaArina
Акула НКУ
Акула НКУ

Альбина_ее писав:Очень срочно!!! Помогите, сделали налоговую с не правильным названием покупателя, они не ТОВ, а по договору спільної діяльності. Звонят требую переделать срочно, срок уже прошел, н.н. зарегистрирована, что делать? Очень срочно!!! И еще вопрос, сколько знаков после запятой может быть в количестве и цене? У меня нет налогового кредита на регистрацию новой н.н.
кол-во - столько знаков, сколько надо. цена - 2 знака
РК нулевой их устроит? тогда РК с правильным названием и пустой табличной частью

Inna Medvetska
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 78 разів
Подякували: 146 разів

Повідомлення Inna Medvetska »

Я виписала РК 22.06.15.
цей рк відправила я покупцю.
останній день реєстрації був по ньому 7.07.
але покупець не зареєстрував, бо в них не було ПК.
коли вони не зареєстрували в строк, я домовилася перенести їм цей рк на 30,06. щоб ще був запас часу.
сьогодні отримую від покупця зареєстрований рк 09.07, але дата виписки його 22.06. покупець просто не подивилася на дати і відправила перший отриманий.
нічого ж то вже не виправиш.
а я тепер виходить повинна зменшити свої ПЗ тільки в липневій деці, так? тільки по даті реєстрації рк?

Альбина_ее
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 27 разів
Подякували: 12 разів

Повідомлення Альбина_ее »

ArinaArina писав:
Альбина_ее писав:Очень срочно!!! Помогите, сделали налоговую с не правильным названием покупателя, они не ТОВ, а по договору спільної діяльності. Звонят требую переделать срочно, срок уже прошел, н.н. зарегистрирована, что делать? Очень срочно!!! И еще вопрос, сколько знаков после запятой может быть в количестве и цене? У меня нет налогового кредита на регистрацию новой н.н.
РК нулевой их устроит? тогда РК с правильным названием и пустой табличной частью
Там еще шесть цифр после запятой стоит в стоимости, тоже требуют поменять.

ArinaArina
Акула НКУ
Акула НКУ

Альбина_ее писав:
ArinaArina писав:
Там еще шесть цифр после запятой стоит в стоимости, тоже требуют поменять.
правильно требуют. тогда табличную часть заполняете, строка кол-во на минус и новая строка кол-во с плюсом с округленной ценой

ArinaArina
Акула НКУ
Акула НКУ

Inna Medvetska писав:Я виписала РК 22.06.15.
коли вони не зареєстрували в строк, я домовилася перенести їм цей рк на 30,06. щоб ще був запас часу.
сьогодні отримую від покупця зареєстрований рк 09.07, але дата виписки його 22.06. покупець просто не подивилася на дати і відправила перший отриманий.
а я тепер виходить повинна зменшити свої ПЗ тільки в липневій деці, так? тільки по даті реєстрації рк?
да

Inna Medvetska
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 78 разів
Подякували: 146 разів

Повідомлення Inna Medvetska »

ArinaArina писав:
Inna Medvetska писав:Я виписала РК 22.06.15.
да
от блін удружили так удружили

asv
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 663 рази
Подякували: 80 разів

Повідомлення asv »

прошу сказати в мене нульове коригування просто постачальники помилково не внесли код укзт... отримано 30.06 через витяг... мені його потрібно реєстувати? чи просто в дод 2 ставити дату отримання по квитанції?

Закрито

Повернутись до “Податкова накладна”