Choog писав:Сейчас еще законопроект 6021 примут - вообще половина бухгалтеров потеряет работу. А не за горами и замена НДС налогом с оборота.
Не думаю. І ви, здається, раніше писали, що ви не бухгалтер ? Чому ж ви так активно намагаєтеся нам щось донести ?
Чи мені здалося ?
І тема "Розцінки на послуги бухгалтерів" - давайте не відхилятися від неї.
Перечитавши дискусію, я для себе виділила 2 категорії:
а) ФОПики (в основному і в зменшувально-лагідному контексті), які не працюють серйозно, у більшості випадків мають невеликі обороти, не мають найманих.Такі можуть собі дозволити написати суму зі стелі у Деці, навіть за них конторка/"спеціаліст" за 30 грн напише. Їх або не перевіряють, бо смислу нема, або перевіряють періодично: прийдуть інспектори, знімуть касу та й по всій перевірці. Легкий заробіток.
б) підприємства/підприємці, у які розвивають бізнес, вкладають у нього немалі гроші. Такі шукають бухгалтера і то хорошого.
Бачила і одних, і других. Перші дійсно жмуть кожну копійку. Працювати з такими це не поважати себе. Усім бажаю керівників тверезомислячих, які цінують і поважають бухгалтера і в матеріальному плані, і як людину.
Для Choog, не буде податку з обороту, бо ПДВ це годівниця для фіскалів в усіх смислах: і на перевірках, і за певну суму збільшити формулу і т.д.
Наше життя встелене граблями (с) Із творів ЗНО
Бухгалтерський облік - це мистецтво
Natalenna писав:Перечитавши дискусію, я для себе виділила 2 категорії:
а) ФОПики (в основному і в зменшувально-лагідному контексті), які не працюють серйозно, у більшості випадків мають невеликі обороти, не мають найманих.Такі можуть собі дозволити написати суму зі стелі у Деці, навіть за них конторка/"спеціаліст" за 30 грн напише. Їх або не перевіряють, бо смислу нема, або перевіряють періодично: прийдуть інспектори, знімуть касу та й по всій перевірці. Легкий заробіток.
б) підприємства/підприємці, у які розвивають бізнес, вкладають у нього немалі гроші. Такі шукають бухгалтера і то хорошого.
Бачила і одних, і других. Перші дійсно жмуть кожну копійку. Працювати з такими це не поважати себе. Усім бажаю керівників тверезомислячих, які цінують і поважають бухгалтера і в матеріальному плані, і як людину.
Для Choog, не буде податку з обороту, бо ПДВ це годівниця для фіскалів в усіх смислах: і на перевірках, і за певну суму збільшити формулу і т.д.
Будет. НДС себя изжил. И это понимают все. Введут налог с оборота и поступления в бюджет резко вырастут. В тоже время сузят упрощенку, постепенно оставляя ее только для рынка.
Ребекка писав:
Вы это серьезно или пошутили #smile3# ?
Где в моих словах хоть доля шутки?
А что там такого страшного для бухгалтеров в этом законопроекте, осмелюсь вас спросить?#swoon#
Ну так почитайте. Например, отмена розничного акциза автоматически снижает бухам этой сферы зарплату. На кой ляд платить большие суммы за один отчет в месяц, в совокупности 18 отчетов в год?
Профессия бухгалтера себя изживает. Приближается к профессии юриста, когда последние нужны только тогда, когда есть проблемы. И то, только для того, чтобы "порешать".
Natalenna писав:Перечитавши дискусію, я для себе виділила 2 категорії:
Будет. НДС себя изжил. И это понимают все. Введут налог с оборота и поступления в бюджет резко вырастут. В тоже время сузят упрощенку, постепенно оставляя ее только для рынка.
Очередная фикция. Вы плохо владеете вопросом. Работа бухгалтера- не только отчеты. В одном вы,возможно, правы; изживут себя предприятия, которые сдают 30 гривневые отчеты.
Choog писав:Сейчас еще законопроект 6021 примут - вообще половина бухгалтеров потеряет работу. А не за горами и замена НДС налогом с оборота.
Скажите вы то ли настолько наивный, то ли настолько глуп, не пойму. Никогда не откажутся от ндс, потому что превосходная кормушка для коррупции. Я вам желаю получать такую какую, во сколько вы оцениваете тут труд бухгалтера.