Табель обліку робочого часу

Накази, штатний, табель, трудові книжки, довідки
Андрій61
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 348 разів
Подякували: 900 разів

Повідомлення Андрій61 »

Кушнарева писав:
28 вересня 2023, 14:12
Добрый день. Подскажите пожалуйста. Бюджетная организация. Табель рабочего времени сторожей. В штате работают 4 сторожа. Трое на 0,75, один на ставке. Как правильно составить график работы? Рабочее время начинается с 16:00.
Вам на этот форум:
https://buhgalter.com.ua/forum/
There are no "state money", there are only taxpayer money.
Margaret Thatcher.
Не буває ніяких "державних грошей", бувають лиш гроші платників податків.
Маргарет Тетчер.

GalinaLV
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 5 разів

Повідомлення GalinaLV »

Добрий день! Шестиденний робочий тиждень. Вихідний понеділок. За листопад норма робочого часу 172 год. У мене 174. Загалом в трудовому розпорядку розписано, що понеділок вихіжний. Неділя працюєм 5 год., решту днів по 7. Я ж не повинна доплачувати за дві години лишніх. Це не є підсумований тиждень (змін у мене не має, відповідно графіків змінності також) чи плаваючий. Для моєї фірми це нормальний робочий тиждень. Коли я не права, то прошу поправити мене.

Analityk
Просвещенный
Просвещенный
Подякували: 84 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Analityk »

GalinaLV писав:
09 грудня 2024, 13:40
Добрий день! Шестиденний робочий тиждень. Вихідний понеділок. За листопад норма робочого часу 172 год. У мене 174. Загалом в трудовому розпорядку розписано, що понеділок вихіжний. Неділя працюєм 5 год., решту днів по 7. Я ж не повинна доплачувати за дві години лишніх. Це не є підсумований тиждень (змін у мене не має, відповідно графіків змінності також) чи плаваючий. Для моєї фірми це нормальний робочий тиждень. Коли я не права, то прошу поправити мене.
На мой взгляд, здесь вначале необходимо определиться как работают ваши работники: на окладе или на тарифной ставке.
Оклад - начисляете оклад.
Тарифная ставка - согласно отработанных часов.

GalinaLV
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 5 разів

Повідомлення GalinaLV »

оклад

Analityk
Просвещенный
Просвещенный
Подякували: 84 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Analityk »

GalinaLV писав:
10 грудня 2024, 08:42
оклад
В таком случае Вас не должно интересовать кол-во отработанных часов.
Для Вас главное кол-во отработанных рабочих дней. Если работник отработал все рабочие дни согласно графика рабочего времени, получает свой оклад.
Я ж не повинна доплачувати за дві години лишніх?
В этом случае - нет. не должны

Ханна1111
УченикУченик
Дякував (ла): 2 рази

Повідомлення Ханна1111 »

Доброго дня! якщо у фопа магазини в різних містах України. Я можу вести один загальний графік і табель чи обов'язково ділити по кожному магазину окремо?бо іноді працівники їздять працювати і в інші міста якщо є потреба

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1935 разів
Подякували: 6636 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

Ханна1111 писав:
10 грудня 2024, 10:46
Доброго дня! якщо у фопа магазини в різних містах України. Я можу вести один загальний графік і табель чи обов'язково ділити по кожному магазину окремо?бо іноді працівники їздять працювати і в інші міста якщо є потреба
Не обов"язково, такої вимоги нема. Можна робити як зручно ФОПу в даному випадку.

Відповісти

Повернутись до “Відділ кадрів”