думаю у веренсні не можна, оскільки РК зареєстровано несвоєчасно. Лише по даті реєстраціїЛен4ік писав:Добрий день! Підкажіть будь ласка, чи можна включити до ПК вересня ПН від 01.09 з помилкою в номенклатурі, якщо виправляючий нульовий РК до неї виписаний 1.09, але зареєстрований 6.10? Чи безпечніше включити ПН і РК жовтнем, бо велика сума ПДВ?
Корректировка НН (часть 2)
-
тожебухгалтер
- Мудрец

- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 40 разів
-
Svetlana223226
- Знаток
- Дякував (ла): 12 разів
С последними изменениями уже не знаю как исправить нн, подскажите!
выписана нн на услуги июлем, но по ошибке там завышена цена. Мне нужно сделать РК... подскажите, какой тип причины указать и какое количество строк указывать? сумма там небольшая, всего на 100 грн меньше, но без нее покупатель отказывается платить(
выписана нн на услуги июлем, но по ошибке там завышена цена. Мне нужно сделать РК... подскажите, какой тип причины указать и какое количество строк указывать? сумма там небольшая, всего на 100 грн меньше, но без нее покупатель отказывается платить(
- Tasa
- Акула НКУ

- Дякував (ла): 1935 разів
- Подякували: 6628 разів
- Контактна інформація:
Малувато інфи...Svetlana223226 писав:С последними изменениями уже не знаю как исправить нн, подскажите!
Але на вскидку - РК на "зміну цін" - 2-ма рядками
-
підрахуй
- Просвещенный

- Дякував (ла): 67 разів
- Подякували: 48 разів
"нульовка" знімєте невірну вказуючи на строки з помилковою номенклатурою та додаєте нові рядки з новою номенклатурою. причина коригування "зміна номенклатури"zxcvbnm писав:Подскажите пожалуйста, в налоговой накладной ошиблась с номенклатурой, как сделать корректировку?
-
zxcvbnm
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 1723 рази
- Подякували: 57 разів
А если несколько позиций в налоговой накладной, а корректировать только одну позицию надо?підрахуй писав:"нульовка" знімєте невірну вказуючи на строки з помилковою номенклатурою та додаєте нові рядки з новою номенклатурою. причина коригування "зміна номенклатури"zxcvbnm писав:Подскажите пожалуйста, в налоговой накладной ошиблась с номенклатурой, как сделать корректировку?
-
підрахуй
- Просвещенный

- Дякував (ла): 67 разів
- Подякували: 48 разів
тільки ту, що є помилкова!zxcvbnm писав:А если несколько позиций в налоговой накладной, а корректировать только одну позицию надо?підрахуй писав:"нульовка" знімєте невірну вказуючи на строки з помилковою номенклатурою та додаєте нові рядки з новою номенклатурою. причина коригування "зміна номенклатури"zxcvbnm писав:Подскажите пожалуйста, в налоговой накладной ошиблась с номенклатурой, как сделать корректировку?
-
zxcvbnm
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 1723 рази
- Подякували: 57 разів
"№ з/п рядка податкової накладної що коригується" ставить в первой строке 1 и во второй строке 1 ( я корректирую 1 позицию в налоговой накладной)?підрахуй писав:тільки ту, що є помилкова!zxcvbnm писав:А если несколько позиций в налоговой накладной, а корректировать только одну позицию надо?підрахуй писав: "нульовка" знімєте невірну вказуючи на строки з помилковою номенклатурою та додаєте нові рядки з новою номенклатурою. причина коригування "зміна номенклатури"
-
баффало-99
- Оракул

- Дякував (ла): 84 рази
- Подякували: 15 разів
Добрый день.
Выписала НН покупателю, а через два месяца он вернул мне товар.
Я выписала корректировку 1.09, а он зарегистрировал ее 10.10.2018.
В какой период мне ее включать и включать ли вообще?
Выписала НН покупателю, а через два месяца он вернул мне товар.
Я выписала корректировку 1.09, а он зарегистрировал ее 10.10.2018.
В какой период мне ее включать и включать ли вообще?