Блокировка регистрации НН/РК (частина 2️⃣)

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
Dfcbkbcf
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 773 рази
Подякували: 1426 разів

Повідомлення Dfcbkbcf »

Скрытый текст
Moka писав:
Dfcbkbcf писав:
Moka писав: ___
З приводу заблокованих ПН/РК передбачено:

ПН/РК, реєстрацію яких у ЄРПН зупинено, реєструються з урахуванням вимог пунктів 2001.3 та 2001.9 та пункту 201.10 ПКУ, 02.01.2018 року крім:

ПН/РК, по яких станом на 01.12.2017 року не подані пояснення і документи відповідно до підпункту 201.16.2 ПКУ;
ПН/РК по яких прийнято рішення про відмову у реєстрації по яких станом на 01.12.2017 року не розпочинали процедуру оскарження в адміністративному або судовому порядку.
____
Ну а как понимать исключение: "ПН/РК по яких прийнято рішення про відмову у реєстрації по яких станом на 01.12.2017 року не розпочинали процедуру оскарження в адміністративному або судовому порядку"??? Я понимаю это так: НН которые отклонены в регистрации по состоянию на 01.12.17 и по которым не поданы жалобы исключаютя из "автоматического" списка.
Совсем запуталась((((
смотрите главное я выделила, я так понимаю "крим" те если всего этого не сделано тогда автоматической регистрации на 02.01 нет
или не поданы документы до 01.12
или начаты процедуры окарженння в админ или судовом порядке (тогда решение о регистрации принимается другими органами)
Я понимаю наоборот: "крим" - это действия которые совершены и по ним не будет автомотической регистрации, т.е.
не будет "автомата"
1. НН по которым не поданы уведомления до 01.12.
2. НН которым отказано в регистрации и по которым по состоянию на 01.12. не поданы жалобы.
я точно так же как и Вы все понимаю..
все дошли до общего знаменателя, да те по которым поданы жалобы получается исключаются (и я так понимаю)

Moka
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 150 разів
Подякували: 209 разів

Повідомлення Moka »

Dfcbkbcf писав:
Скрытый текст
Moka писав:
Dfcbkbcf писав: смотрите главное я выделила, я так понимаю "крим" те если всего этого не сделано тогда автоматической регистрации на 02.01 нет
или не поданы документы до 01.12
или начаты процедуры окарженння в админ или судовом порядке (тогда решение о регистрации принимается другими органами)
Я понимаю наоборот: "крим" - это действия которые совершены и по ним не будет автомотической регистрации, т.е.
не будет "автомата"
2. НН которым отказано в регистрации и по которым по состоянию на 01.12. не поданы жалобы.
все дошли до общего знаменателя, да те по которым поданы жалобы получается исключаются (и я так понимаю)
Подитожим))): Автоматом зарегистрируюся 02.01.17:
1. НН отклоненные и по которым до 01.12. поданы жалобы
2. Все декабрьские.
Согласны?)

Бухгалтер111
Гений
Гений
Дякував (ла): 276 разів
Подякували: 28 разів

Повідомлення Бухгалтер111 »

PPS писав:
NataljaAcc писав:
NataljaAcc писав:Доброе утро всем! Не посылайте далеко,читала весь форум в свое время, но уже такая каша в голове))))) Как правильно отправить запрос на публичную информацию? Писала скаргу, зарегистрирована в ДФС 20.11 и ни ответа ни привета...

Подскажите, что отправлять запрос? жалобу омбудсмену?
Я отправлял запрос на Публичную информацию, держатель ДФС Украины, в общем описании писал:
Скарга
на рішення № ______/______ від 07.09.2017 р.
комісії Державної фіскальної служби України, яка приймає рішення про реєстрацію податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних або відмову в такій реєстрації, що отримані ДФС України 18 _______2017 року, згідно поштових відправлень
Добрый день, тоже все не дождемся ответа на жалобу с 23.11. Подскажите пож. Розпорядник - это ДФС Украины или Комиссия ДФС Украины? хотим указать чтобы ответ прислали на е-мейл , кто нибудь так делал ? насколько быстро ждать ответ? потому что указывать снова почтовый адрес предприятия нет смысла, ведь он был указан и в скарге. Коллеги хотела еще спросить в запите на публичку нужно указывать вх.номер скарги которую ей присваивает ДФС? и если да то где его взять?

Svetlana-R
Мыслитель
Мыслитель
Дякував (ла): 48 разів
Подякували: 44 рази

Повідомлення Svetlana-R »

Призупинка системи блокування ПН. Закон вступить в силу?
12.12.17 1582 10 Печатать Обычный шрифт
Отже, законопроект №6776-д прийнято.

У коментарях часто запитують: коли чекати Закон?

На це питання відповідає помічник-консультант голови Комітету з питань податкової та митної політики Ольга Германова.

Передбачено, що Закон набирає чинності з 1 січня 2018 р., а норми щодо тимчасового зупинення системи ризиків з ПДВ — з дня, наступного за днем опублікування цього закону.

Теоретично-гіпотетично це означає, що, якщо закон буде підписано Президентом і опубліковано навіть 29 грудня, то 30 грудня 2017 р. платники зможуть реєструвати в ЄРПН податкові накладні, складені з 1 по 15 грудня, без блокування.

Що гальмує законотворчий процес? — Проект Постанови про скасування рішення Верховної Ради України від 07.12.2017 про прийняття в цілому, як закону законопроекту «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень у 2018 році», зареєстрований одним із народних депутатів.

Згідно з регламентом, тільки тоді, коли парламент розгляне зазначений проект постанови (найближче засідання Верховної Ради — 19 грудня 2017 р.), спікер Андрій Парубій зможе підписати законопроект і направити Президенту.

Dfcbkbcf
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 773 рази
Подякували: 1426 разів

Повідомлення Dfcbkbcf »

Moka писав:
Dfcbkbcf писав:
Скрытый текст
Moka писав: Я понимаю наоборот: "крим" - это действия которые совершены и по ним не будет автомотической регистрации, т.е.
не будет "автомата"
1. НН отклоненные и по которым 01.12. поданы жалобы
2. Все декабрьские.
Согласны?)
все равно не так
я так понимаю, автоматом зарег 02.01.2018
1. все НН по которым поданы уведомления до 01.12.2017 (получен на эту дату отказ и не начат процесс админобжалования на 01.12.2017
2. по декабрьским, все как и было, подаете уведомление, если в течении пяти дней комиссия не вынесла свой вердикт, тогда на шестой автоматическая регистрация

Gella
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 146 разів
Подякували: 685 разів

Повідомлення Gella »

Svetlana-R писав:Призупинка системи блокування ПН. Закон вступить в силу?

На це питання відповідає помічник-консультант голови Комітету з питань податкової та митної політики Ольга Германова.

Передбачено, що Закон набирає чинності з 1 січня 2018 р., а норми щодо тимчасового зупинення системи ризиків з ПДВ — з дня, наступного за днем опублікування цього закону.

Теоретично-гіпотетично це означає, що, якщо закон буде підписано Президентом і опубліковано навіть 29 грудня, то 30 грудня 2017 р. платники зможуть реєструвати в ЄРПН податкові накладні, складені з 1 по 15 грудня, без блокування.

Що гальмує законотворчий процес? — Проект Постанови про скасування рішення Верховної Ради України від 07.12.2017 про прийняття в цілому, як закону законопроекту «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень у 2018 році», зареєстрований одним із народних депутатів.

Згідно з регламентом, тільки тоді, коли парламент розгляне зазначений проект постанови (найближче засідання Верховної Ради — 19 грудня 2017 р.), спікер Андрій Парубій зможе підписати законопроект і направити Президенту.
Свілочі ФАк мазе фака..... А я надіялась...., що вже вони не будуть блокувати....

КамЛ
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 52 рази
Подякували: 1296 разів

Повідомлення КамЛ »

Dfcbkbcf писав: все равно не так
1. все НН по которым поданы уведомления до 01.12.2017 (получен на эту дату отказ и не начат процесс админобжалования на 01.12.2017
2. по декабрьским, все как и было, подаете уведомление, если в течении пяти дней комиссия не вынесла свой вердикт, тогда на шестой автоматическая регистрация
Согласна с вашим вариантом

ЛюдмилаВас
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 119 разів
Подякували: 286 разів

Повідомлення ЛюдмилаВас »

Gella писав:
Svetlana-R писав:Призупинка системи блокування ПН. Закон вступить в силу?

Свілочі ФАк мазе фака..... А я надіялась...., що вже вони не будуть блокувати....
Взагалі абсурд, спочатку прийняли-проголосували, а потім відмінити? а нашо голосувать було?

Moka
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 150 разів
Подякували: 209 разів

Повідомлення Moka »

Dfcbkbcf писав:
Moka писав:
Dfcbkbcf писав:
Скрытый текст
1. НН отклоненные и по которым 01.12. поданы жалобы
2. Все декабрьские.
Согласны?)
все равно не так
Все таки не договорились с Вами))))
по 1. Не согласна с Вами (настаиваю на своем варианте))).
по 2. Согласна, что можно все как и было (это как бы дает ускорить процесс до 02.01.), но если и не делать как было, то все ПН зарегистрируются автоматом.

А вообще становится понятно уже сейчас что и с этим будет калапс и бред, т.к. все по разному понимают, а у ДФС подавно будет свое "особое мнение"((

tusik
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 3 рази

Повідомлення tusik »

Доброго дня усім! Отримали відмову у реєстрації заблокованих ПН, будемо подавати скаргу на Лівівську. Підкажіть, на кожну податкову потрібно окрема скарга, чи можна в одній описувати декілька ПН?

Закрито

Повернутись до “Податкова накладна”