только не порцию № 2 придется сдавать, а новый звитный на новом бланкеlblb_lblb писав:
Я думаю можно будет подать порцию № 2.
Я склоняюсь тоже к подаче в старом виде. Попа все разработают...Как всегда будет последний день. А так сдала, приняли - и это уже не только мои проблемы )))
= ВІЙСЬКОВИЙ ЗБІР =
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 3428 разів
- Подякували: 2781 раз
- fin_o
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 796 разів
- Подякували: 699 разів
Может и новый звітний. Но когда-то, очень давно, я не показала подарки от ФСС ТВП и сдавала как порцию № 2, а не новый звітний )))Может и тут так прокатит!Люлик писав:только не порцию № 2 придется сдавать, а новый звитный на новом бланкеlblb_lblb писав:
Я склоняюсь тоже к подаче в старом виде. Попа все разработают...Как всегда будет последний день. А так сдала, приняли - и это уже не только мои проблемы )))
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 83 рази
- Подякували: 897 разів
До 10.11.2014 нужно будет сдать "Звітний новий" - замещение отчета "Звітний", а после 10.11.2014 - "Уточнююча" с удалением неверных записей и добавлением новых. Порция №2 пройдет как новый документ и порция №1 никуда не исчезнет.lblb_lblb писав:Может и новый звітний. Но когда-то, очень давно, я не показала подарки от ФСС ТВП и сдавала как порцию № 2, а не новый звітний )))Может и тут так прокатит!Люлик писав:только не порцию № 2 придется сдавать, а новый звитный на новом бланкеlblb_lblb писав:
- Irina777
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1778 разів
- Подякували: 1096 разів
А как же п.46.6 НКУ?
46.6 ...До визначення нових форм декларацій (розрахунків), які набирають чинності для складання звітності за податковий період, що настає за податковим періодом, у якому відбулося їх оприлюднення, є чинними форми декларацій (розрахунків), чинні до такого визначення.
Т.е. если новую форму утвердят в октябре (4 кв.), то она должна вступить в силу с 01.01.2015г?
46.6 ...До визначення нових форм декларацій (розрахунків), які набирають чинності для складання звітності за податковий період, що настає за податковим періодом, у якому відбулося їх оприлюднення, є чинними форми декларацій (розрахунків), чинні до такого визначення.
Т.е. если новую форму утвердят в октябре (4 кв.), то она должна вступить в силу с 01.01.2015г?
- Popen
- Гигант Мысли
- Дякував (ла): 2116 разів
- Подякували: 10410 разів
"Попа" - это ещё мягко сказано. Тут не попа, а полный... тухес!!! #swoon#lblb_lblb писав: Я думаю можно будет подать порцию № 2.
- fin_o
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 796 разів
- Подякували: 699 разів
Ой ))) Опечатка #smile3# или очепятка #agree#Popen писав:"Попа" - это ещё мягко сказано. Тут не попа, а полный... тухес!!! #swoon#lblb_lblb писав: Я думаю можно будет подать порцию № 2.
-
- Просвещенный
- Дякував (ла): 58 разів
- Подякували: 72 рази
eMelya писав:До 10.11.2014 нужно будет сдать "Звітний новий" - замещение отчета "Звітний", а после 10.11.2014 - "Уточнююча" с удалением неверных записей и добавлением новых. Порция №2 пройдет как новый документ и порция №1 никуда не исчезнет.lblb_lblb писав:Может и новый звітний. Но когда-то, очень давно, я не показала подарки от ФСС ТВП и сдавала как порцию № 2, а не новый звітний )))Может и тут так прокатит!Люлик писав: только не порцию № 2 придется сдавать, а новый звитный на новом бланке
ГФС разъяснила, что после принятия новой формы 1ДФ, налоговые агенты обязаны будут подать новый отчетный (уточняющий) налоговый расчет за III квартал 2014 года только с заполнением общей суммы начисленных в отчетном периоде доходов в виде процентов и доходов, с которых удерживается военный сбор, и общую сумму удержанного с них налога.
В связи с тем, что требование к налоговому агенту в части представления нового отчетного (уточняющего) расчета возникла не по его вине и имеет целью исправление ошибок, которые привели к уменьшению и/или увеличению налоговых обязательств плательщика налога и/или к изменению налогоплательщика, то штрафные санкции согласно п. 119.2 ст. 119 НК применяться не будут.
Напоминаем, на сегодня ГФС разработан и направлен в Минфин проект формы налогового расчета сумм дохода, начисленного (уплаченного) в пользу плательщиков налога, и сумм удержанного с них налога (форма № 1ДФ). Новая форма предусматривает отражение общей суммы дохода, с которого удержан военный сбор за отчетный период, без отражения персонифицированных данных физлиц - плательщиков военного сбора.
Письмо ГФС от 06.10.14 г. № 6390/7/99-99-17-02-01-17.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 82 рази
- Подякували: 2407 разів
А тут немного больше информации:Elen-K писав:Письмо ГФС от 06.10.14 г. № 6390/7/99-99-17-02-01-17.
Податковим агентам – про звітність за ІІІ квартал 2014 року
Державна фіскальна служба України у листі за №6390/7/99-99-17-02-01-17 від 06.10.2014 «Про відображення у Податковому розрахунку сум доходу нарахованого (сплаченого) на користь платників податку, і сум утриманого з них податку (форма № 1ДФ) сум податку з процентів та військового збору», за підписом Голови І.О.Білоуса висвітлює питання подання звітності податкових агентів (банківські установи, кредитні спілки), які нараховували у ІІІ кварталі 2014 року проценти на користь платників податку та податкових агентів, які нараховували й перераховували до бюджету військовий збір.
Враховуючи зміни до Податкового кодексу України, внесені Законами України від 04.07.2014 №1588 та від 31.07.2014 №1621, податковий агент зобов’язаний відобразити за звітний податковий квартал (ІІІ кв.2014 року) в податковому розрахунку за формою № 1ДФ та відображати у подальшому:
загальну суму нарахованих у звітному періоді доходів і загальну суму утриманого з них податку (при нарахуванні процентів на користь платника податку);
загальну суму доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку, а також суми утриманого з них військового збору (при нарахуванні військового збору).
На сьогодні Державною фіскальною службою України розроблено проект форми податкового розрахунку, який передбачає відображення податковим агентом за звітний квартал загальної суми доходу, з якого утримано військовий збір, загальної суми утриманого збору, а також загальної суми нарахованих у звітному кварталі доходів у вигляді процентів і загальної суми утриманого з них податку без відображення персоніфікованих даних фізичних осіб – платників військового збору та без відображення персоніфікованих відомостей про фізичну особу/члена кредитної спілки, якому нараховані банківською установою або кредитною спілкою проценти.
До набрання чинності новою формою Податкового розрахунку державні податкові інспекції приймають Податковий розрахунок сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку, і сум утриманого з них податку, який затверджений наказом Міністерства доходів і зборів України від 21 січня 2014 року №49, зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 05.02.2014 за № 228/25005.
Після прийняття нової форми № 1ДФ, податкові агенти повинні будуть подати за новою формою новий звітний (уточнюючий) податковий розрахунок за III кв. 2014 року лише із заповнення загальної суми нарахованих у звітному кварталі доходів у вигляді процентів та доходів, із яких утримується військовий збір, і загальну суму утриманого з них податку.
Водночас, оскільки вказана вимога до податкового агента в частині подання нового звітного (уточнюючого) розрахунку виникла не з його вини та не має на меті виправлення помилок, що призвели до зменшення та/або збільшення податкових зобов'язань платника податку та/або до зміни платника податку, то штрафні санкції у даному випадку не будуть застосовувватись.
Нагадуємо, що згідно Податкового кодексу України, податкові агенти зобов’язані подавати протягом 40 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного (податкового) кварталу податковий розрахунок суми доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку, а також суми утриманого з них податку до державної податкової інспекції за місцем свого обліку. Граничний термін надання звіту за ІІІ квартал 2014 року – 10 листопада.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 164 рази
- Подякували: 904 рази
Спасибо за информацию, теперь осталось дождаться когда, налоговая передаст техническое задание и его реализуют в электронной форме.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 82 рази
- Подякували: 2407 разів
Осталась мелочь - чтобы Минфин сильно не затягивал с согласованием.Игорь Специалист М.Е.Док писав:Спасибо за информацию, теперь осталось дождаться когда, налоговая передаст техническое задание и его реализуют в электронной форме.
Помню, один бланк по НДС (связанный с сельским хозяйством) он согласовывал более трех месяцев. Изменение законодательства прошло с 1 января, бланк налоговая подготовила еще в декабре и отдала на согласование Минфину, а народ его увидел только в мае.
Хотя "впихивание" в один бланк информации, касающейся двух налогов, лично для меня как "кость в горле"...(((