СТЕНА ПЛАЧА (природа плача, радости или горести, значения не имеют)

Розмови на різні теми
LyudMila76
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 7078 разів
Подякували: 1729 разів

Повідомлення LyudMila76 »

sunny day писав: Людмила, можете поделиться образцом ответа, если не жалко?
я такие еще не писала, надо сочинять...
на жаль на роботі не знайшла, це підприємство , яке вдома веду, на компі повинно бути, можу тільки завтра, але там важкого нічого не має, всі відповіді дали на питання, чітко і коротко.

sunny day
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 432 рази
Подякували: 158 разів

Повідомлення sunny day »

LyudMila76 писав:
sunny day писав: Людмила, можете поделиться образцом ответа, если не жалко?
я такие еще не писала, надо сочинять...
на жаль на роботі не знайшла, це підприємство , яке вдома веду, на компі повинно бути, можу тільки завтра, але там важкого нічого не має, всі відповіді дали на питання, чітко і коротко.
відповіді написати не важко, от як втулити документацію, чи просто написати додаток- такі доки

якщо не важко, та буде час - прошу з дому відправити болванку helenkr@ukr.net
дуже дякую #thank2#

LyudMila76
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Дівчата, плакнуся, це тільки в мене організм дуже реагує на осінь, мені здається, що всі болячки , які мала все повилазило, а головні болі це просто жах, але як згадаю в скільки обійдеться лікування , ще хуже стає, наче і не стара, ну вже дістало, ні на роботі з мене толку ні дома#g_cray#

Ninok
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 879 разів
Подякували: 191 раз

Повідомлення Ninok »

LyudMila76 писав:Дівчата, плакнуся, це тільки в мене організм дуже реагує на осінь, мені здається, що всі болячки , які мала все повилазило, а головні болі це просто жах, але як згадаю в скільки обійдеться лікування , ще хуже стає, наче і не стара, ну вже дістало, ні на роботі з мене толку ні дома#g_cray#
А что с Вами???Меня тоже в последнее время головные боли вымучали,но у меня из-за низкого давления!пропила неделю настойку элеутерокока..и всё как рукой сняло,теперь никакие перемены погоды меня не пугают....

LyudMila76
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Ninok писав: [А что с Вами???Меня тоже в последнее время головные боли вымучали,но у меня из-за низкого давления!пропила неделю настойку элеутерокока..и всё как рукой сняло,теперь никакие перемены погоды меня не пугают....
Та я з тиском страдаю з 18 років, такий собі молодий гіпертонік уже зі стажем, а це два тижні навпаки низький тиск, кави не вип'ю, бо тоді серце вискакує, ну оце так.

Venera
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 739 разів
Подякували: 557 разів

Повідомлення Venera »

LyudMila76 писав:Дівчата, плакнуся, це тільки в мене організм дуже реагує на осінь, мені здається, що всі болячки , які мала все повилазило, а головні болі це просто жах, але як згадаю в скільки обійдеться лікування , ще хуже стає, наче і не стара, ну вже дістало, ні на роботі з мене толку ні дома#g_cray#
У меня тоже голова частенько болит. А что у Вас? Может лучше к врачу?
Я от простуды избавиться не могу уже третью неделю, то полегчает, то новой волной накрывает#g_cray2#

LyudMila76
Светоч Мысли
Светоч Мысли

А взагалі дівчата, по менше стресів, переживань, надумовувань, накручування себе, те невстиг, те не зробив, розриваєшся на шматки, а потім проблеми, я то знаю від чого в мене та толку, висновків сама ж і не роблю.

Рижик
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 3019 разів
Подякували: 1572 рази

Повідомлення Рижик »

Ви знаєте у мене в малої дистонія з пониженням тиску. То їй приписали табл. Алфагін , вони на травах, + масаж і лікувальна фізкультура. І дякувати Богу поправляється. Сходіть зробіть РЕГ і енцелофограму і тоді буде видно. Поправляйтеся!!!

Ninok
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 879 разів
Подякували: 191 раз

Повідомлення Ninok »

У меня всё время давление 90/60 года два назад я прошла все анализы,меня прокололи,я пропила таблетки всё по назначению врача....первые пару месяцев был эффект ВАУ!!!НО потом всё встало на свои места...теперь пью таблетки только в крайних случаях....и стараюсь раз в месяц недельку пропивать настойку элеутерокока....вот так и держусь....

LyudMila76
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Рижик писав: [ Сходіть зробіть РЕГ і енцелофограму і тоді буде видно. Поправляйтеся!!!
Дякую, все зроблено, просто потрібно раз в рік робити профілактичне лікування, часу не має, бо багато роботи, в відпустку на довго не підеш, бо ніхто за тебе не зробить, день, другий перележала і побігла, я думаю ми всі тут такі.

Відповісти

Повернутись до “Розмови про різне”