Налетай на угощенье!
БЕСЕДКА_КУРИЛКА (переговорка, совещалка, просто что то обсуждалка!) - 3
- elen_maman
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 8617 разів
- Подякували: 4356 разів
Спасибо всем за поздравления, сразу видно, что мамы солидарны! потому что только мама знает чего оно стоит...#sigh#
Налетай на угощенье!

Налетай на угощенье!
Люблю и горжусь Донбассом!!
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 573 рази
- Подякували: 2321 раз
уууу, смакота, а к обеду еще 25 мин...
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 224 рази
- Подякували: 1085 разів
Замовляти треба правильно, бо отримуєте тільке те що ВАМ ПОТРІБНО, а не те що модне або престижне.Бюгюльмэ писав:Вiтаю, значить Ви гарна людина. Бо не кожному можна давати хто що попросить, раптом поганка якась замовляти почне непотрiбне?
Як я роблю. Десь в спокійному місці трохи медитуєте - уявляєте собі мобільний телефон, можна навіть свій власний, по якому ви будете телефонувати в Бюро замовлень Всесвіту. Якого він кольору, розміру, які там є кнопочки і т. і.. На панелі телефону мають бути обов"язково 3 кнопки "ДЯКУЮ", "ВІДПРАВИТИ", "ТЕРМІНОВО".
Алгоритм такий:
1. Ви визначаєте проблему, тренуйтесь на маленьких - транспорт на зупинку, каса без черги, ...
2. Коли ви бачите свою зупинку 20-30 м, подумки дістаєте телефон і починаєте набирати СМС, голосове повідомлення.
3. Починаєте з кнопки "ТЕРМІНОВО" - 3 рази натиснути, потім представляєтесь "Інна" - 3 рази, пишете конкретно що вам потрібно - "Потрібна маршрутка №... до зупинки "Пупкіно", вільна, щоб я сидячи як королева змогла доїхати", "ДЯКУЮ" - 3р. І нарешті "ВІДПРАВИТИ".
4. Відправили і забули про проблему, поки ідете до зупинки можна подивитись які гарні дерева навкруги і як обійти яму щоб не вбитись.
5. Коли отримале бажане , потрібно подякувати. Я роблю так "Терміново", "Інна", "Цьом-цьом", "ВІДПРАВИТИ"
Бажайте і отримуйте!!!! #yahoo#
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 923 рази
- Подякували: 454 рази
А, если не секрет, из какой это книги Вы взяли? Чем-то напоминает Трансерфинг реальности Вадима Зеланда.. Мол, есть пространство вариантов, и мы сами выбираем то, что нам нужно.. Я еще не дослушала её до конца;))) Хочу на выходных на Великого Гэтсби сходить - Фицжеральда читаю;)))IN_NOCHKA писав:Замовляти треба правильно, бо отримуєте тільке те що ВАМ ПОТРІБНО, а не те що модне або престижне.Бюгюльмэ писав:Вiтаю, значить Ви гарна людина. Бо не кожному можна давати хто що попросить, раптом поганка якась замовляти почне непотрiбне?
Як я роблю. Десь в спокійному місці трохи медитуєте - уявляєте собі мобільний телефон, можна навіть свій власний, по якому ви будете телефонувати в Бюро замовлень Всесвіту. Якого він кольору, розміру, які там є кнопочки і т. і.. На панелі телефону мають бути обов"язково 3 кнопки "ДЯКУЮ", "ВІДПРАВИТИ", "ТЕРМІНОВО".
Алгоритм такий:
1. Ви визначаєте проблему, тренуйтесь на маленьких - транспорт на зупинку, каса без черги, ...
2. Коли ви бачите свою зупинку 20-30 м, подумки дістаєте телефон і починаєте набирати СМС, голосове повідомлення.
3. Починаєте з кнопки "ТЕРМІНОВО" - 3 рази натиснути, потім представляєтесь "Інна" - 3 рази, пишете конкретно що вам потрібно - "Потрібна маршрутка №... до зупинки "Пупкіно", вільна, щоб я сидячи як королева змогла доїхати", "ДЯКУЮ" - 3р. І нарешті "ВІДПРАВИТИ".
4. Відправили і забули про проблему, поки ідете до зупинки можна подивитись які гарні дерева навкруги і як обійти яму щоб не вбитись.
5. Коли отримале бажане , потрібно подякувати. Я роблю так "Терміново", "Інна", "Цьом-цьом", "ВІДПРАВИТИ"
Бажайте і отримуйте!!!! #yahoo#
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 4011 разів
- Подякували: 3242 рази
Добрый день Всем, Всем!
Уже наверное пора идти отдыхать, а я только здороваться.
Всем удачного дня!!!!
Уже наверное пора идти отдыхать, а я только здороваться.
Всем удачного дня!!!!
-
- Светоч Мысли
у нас сегодня прям день угощений... коллега угостила всех мафинами, я угостила чизкейком, день рождение в соседнем отделе - попали бутеры и конфеты, теперь еще девочка угостила тортом и конфетами в честь подачи заявления а загс... сижу жую
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 1255 разів
- Подякували: 515 разів
Везет вам, а я сейчас только побегу в магазинчик, #smile3# а то прочитала и слюнки побежали#g_witch#
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 8081 раз
- Подякували: 6388 разів
Вам срочно в раздел Худеем.....МитинаАлла писав:у нас сегодня прям день угощений... коллега угостила всех мафинами, я угостила чизкейком, день рождение в соседнем отделе - попали бутеры и конфеты, теперь еще девочка угостила тортом и конфетами в честь подачи заявления а загс... сижу жую
-
- Светоч Мысли
Неее, мне наоборот нужно кг 2-3 набрать, ато я только сбрасываю. На работе ругаютчто я не ем, то я уже привселюдно стараюсь, а оно в пропасть...Вероніка писав:Вам срочно в раздел Худеем.....МитинаАлла писав:у нас сегодня прям день угощений... коллега угостила всех мафинами, я угостила чизкейком, день рождение в соседнем отделе - попали бутеры и конфеты, теперь еще девочка угостила тортом и конфетами в честь подачи заявления а загс... сижу жую
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 8081 раз
- Подякували: 6388 разів
Тогда я с Вами. Мне 6 кг не хватает. По минимальному из расчётов. Причём все 6 - в груди.#drinks#МитинаАлла писав:Неее, мне наоборот нужно кг 2-3 набрать, ато я только сбрасываю. На работе ругаютчто я не ем, то я уже привселюдно стараюсь, а оно в пропасть...Вероніка писав:Вам срочно в раздел Худеем.....МитинаАлла писав:у нас сегодня прям день угощений... коллега угостила всех мафинами, я угостила чизкейком, день рождение в соседнем отделе - попали бутеры и конфеты, теперь еще девочка угостила тортом и конфетами в честь подачи заявления а загс... сижу жую