БЕСЕДКА_КУРИЛКА (переговорка, совещалка, просто что то обсуждалка!) - 3
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 224 рази
- Подякували: 1085 разів
У мене він ще росте, вже років 20. Він коли почав рости, боляче, я прийшла до лікаря кажу "Болить", вона каже "У вас зуб мудрості росте. Причому росте так що видаляти ціла проблема. Він росте криво в щоку, корені великі. Потрібно робити операцію. Якщо будете терпіти то буде ще один зуб." І тепер у мене як вересень місяць так він іде в рост і болить зараза. Не знаю росте він там чи не росте, а вересень закінчується біль проходить. І я до вас приєднуюсь #drinks#
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 401 раз
- Подякували: 1233 рази
всем привет.
вопрос не в тему, но развейте мои сомнения. у меня на днях спросили, какие налоговые последствия если юрик на общей + ндс получил доход от церковной общины?! мое мнение никаких, юрик платит налоги и выполняет взятые на себя обязательства. может кто то сталкивался?
вопрос не в тему, но развейте мои сомнения. у меня на днях спросили, какие налоговые последствия если юрик на общей + ндс получил доход от церковной общины?! мое мнение никаких, юрик платит налоги и выполняет взятые на себя обязательства. может кто то сталкивался?
- elen_maman
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 8617 разів
- Подякували: 4356 разів
#g_haha# умный зуб какой!!! растет по-расписанию!!IN_NOCHKA писав:...І тепер у мене як вересень місяць так він іде в рост і болить зараза. Не знаю росте він там чи не росте, а вересень закінчується біль проходить. І я до вас приєднуюсь #drinks#
Люблю и горжусь Донбассом!!
-
- Светоч Мысли
А дохід на підставі чого?? Ви їм щось продавали?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 573 рази
- Подякували: 2321 раз
у меня их осталось 3 шт. выросли - не заметила...
-
- Светоч Мысли
Ну яка хазяйка такі й зуби#blush# #rolf# #rolf#elen_maman писав:#g_haha# умный зуб какой!!! растет по-расписанию!!IN_NOCHKA писав:...І тепер у мене як вересень місяць так він іде в рост і болить зараза. Не знаю росте він там чи не росте, а вересень закінчується біль проходить. І я до вас приєднуюсь #drinks#
-
- Светоч Мысли
Церква це неприбуткова організація. Дивитесь ПКУ розділ 3 де говориться про неприбуткові організації. А ПДВ - це ж ви їм відвантажували, в ПН ставите код 02, і залишаєте у себе 2 екз. ПНaniri писав:ну юрик ведет деятельность согласно устава, например продаст стройматериалы.IN_NOCHKA писав:А дохід на підставі чого?? Ви їм щось продавали?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 8081 раз
- Подякували: 6388 разів
А я сегодня вот такая...сова....
[/img]