Веселые рецепты.

Розмови на різні теми
Дашка
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Повідомлень: 3769
З нами з: 19 серпня 2011, 01:25
Дякував (ла): 2944 рази
Подякували: 7631 раз

Повідомлення Дашка »

Девчёнки, нашла интересное оформление именно "Селёдки под шубой"
Зображення
Зображення

Kristin
Оракул
Оракул
Повідомлень: 263
З нами з: 16 лютого 2011, 04:14
Дякував (ла): 402 рази
Подякували: 178 разів

Повідомлення Kristin »

Зображення
Зображення
Зображення

офигевшая
Акула НКУ
Акула НКУ
Повідомлень: 7852
З нами з: 18 січня 2012, 02:15
Дякував (ла): 10003 рази
Подякували: 5885 разів

Повідомлення офигевшая »

Чтобы эта рубрика не зачахла, решила выложить рецепт. Он, правда, не мой. Т.е. из серии "лично не воевал, но научить могу". Ингридиенты испортить невозможно. Если у вас есть сливы, а любите вы Нутеллу, то вам - сюда:
http://urozhayniy.com/varene-sliva-v-sh ... makarovoy/

Берса
Акула НКУ
Акула НКУ
Повідомлень: 8478
З нами з: 23 березня 2011, 09:48
Дякував (ла): 2195 разів
Подякували: 3439 разів

Повідомлення Берса »

Салат из баклажан маринованый

Он очень простой, быстро готовится.

2 кг баклажан -отварить целыми и поставить под прес стекать, а потом порезать кубиками.
3 больших луковицы и 3 болг. перца нарезать соломкой
Пучок петрушки или сельдерея мелко порезать.

Маринад

3 стол. л. кипяч. воды
150 гр подс. масла
100 гр. уксуса
5 зуб. чеснока (подавить )
2 ст. л. сахара
1 ст. л. соли
Овощи смешать с маринадом и сложить в банки закрыть капроновой крышкой и в холодильник. Кушать можно через 12 часов.

Аватар користувача
Ин
Акула НКУ
Акула НКУ
Повідомлень: 5224
З нами з: 10 жовтня 2011, 04:48
Дякував (ла): 5116 разів
Подякували: 17318 разів

Повідомлення Ин »

БАКЛАЖАНИ СОЛОНІ З ЧАСНИКОМ
Спосіб приготування:
Баклажани 2 кг. видаливши плодоніжки і розрізавши по серединці по краях залишаються цілими, бланшируйте 7-10 хвилин, потім наколіть виделкою і покладіть на 6 год під прес.
Часник давлений 200 гр. перетерти з сіллю, начинити підготовлені баклажани часником, укладіть під гніт і залийте розсолом.
Розсіл: 1л.води, 2,5 ст.л. солі закипятити і охолодити.
На 2 доби залишити в теплі, а потім поставити в холод. Через 10-12 днів баклажани готові до вживання.


Света 239
Высший разум
Высший разум
Повідомлень: 840
З нами з: 29 лютого 2012, 01:09
Дякував (ла): 221 раз
Подякували: 311 разів

Повідомлення Света 239 »

Раз в беседке пошел разговор о грибах, то напишу рецепт для "лентяек"
ЗАМОРАЖИВАЮ ОТВАРЕННЫЕ В ПОДСОЛЕННОЙ ВОДЕ ГРИБЫ, ЗАТЕМ ПО МЕРЕ НЕОБХОДИМОСТИ, РАЗМОРАЖИВАЮ И, НЕ МЕНЕЕ ЧЕМ ЗА 2 ЧАСА ДО ПОДАЧИ НА СТОЛ, ЗАЛИВАЮ КИПЯЩИМ МАРИНАДОМ. А ПЕРЕД ПОДАЧЕЙ НА СТОЛ, ДОБАВЛЯЮ РАСТИТЕЛЬНОЕ МАСЛО И ЛУЧОК. ТАКИМ ОБРАЗОМ УХОЖУ ОТ СЕРЬЕЗНОЙ СТЕРИЛИЗАЦИИ ГРИБОВ.

Света 239
Высший разум
Высший разум
Повідомлень: 840
З нами з: 29 лютого 2012, 01:09
Дякував (ла): 221 раз
Подякували: 311 разів

Повідомлення Света 239 »

ЗЕЛЕНЫЕ ПОМИДОРЫ ПО-АБХАЗСКИ

Помидоры - 10 кг

Заливка:
Вода - 5л
Уксус - 0,5л
Соль - 1 стакан
Сахар - 2 стакана
Заливку закипятить.

ФАРШ:
Перец горький стручок. - 0,5кг
Чеснок - 200г
Эти ингридиенты через мясорубку
Сельдерей - 0,5кг - порубить ножом.
Можно использовать петрушку, но вкус будет иной.
Фарш хорошо перемешать.

Помидоры надрезать накрест и начинить фаршем.
На дно 3-х литровой банки положить 4 таблетки аспирина, а затем уложить нафаршированные помидоры.
Залить кипящим рассолом и укупорить. Затем банки укутать и оставить остывать не менее 12 часов.

Аватар користувача
Ин
Акула НКУ
Акула НКУ
Повідомлень: 5224
З нами з: 10 жовтня 2011, 04:48
Дякував (ла): 5116 разів
Подякували: 17318 разів

Повідомлення Ин »

Швидко замариновані гриби.

Свіжі шампіньйони маленького розміру (500 грам) помити, якщо великі то порізати на пластини і скласти в кастрюлю.
Додати порізаний пластинками часник 3-4 зубчики, лавровий лист, чорний і духмяний перець, гвоздику, 5-6 ст.л.води, винного
або яблучного оцту - 2 ст.л., олії -3 ст.л., по 1 ст.л. солі та цукру.
Поставити каструлю на невеликий вогонь і варити гриби до тих пір, поки маринад не закипить.
Потримати шампіньйони в киплячому маринаді 4 хвилини, на маленькому вогні, а потім зніміть каструлю з вогню.
Залишити гриби, щоб охолонули, не виймаючи з маринаду. Коли охолонули то вже готові і їх можна їсти.

офигевшая
Акула НКУ
Акула НКУ
Повідомлень: 7852
З нами з: 18 січня 2012, 02:15
Дякував (ла): 10003 рази
Подякували: 5885 разів

Повідомлення офигевшая »

Для тех, кто любит экспериментировать и любит кексы.
http://www.liveinternet.ru/community/32 ... 233694248/

Gera28
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Повідомлень: 1356
З нами з: 11 січня 2012, 00:01
Дякував (ла): 1291 раз
Подякували: 1077 разів

Повідомлення Gera28 »

О,придумала куда втиснуть прикольную картинку....


Зображення

Відповісти

Повернутись до “Розмови про різне”