БЕСЕДКА_КУРИЛКА (переговорка, совещалка, просто что то обсуждалка!) - 3
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 573 рази
- Подякували: 2321 раз
поздравляю с именинником. Крепись... Все сделаешь!!!
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 8081 раз
- Подякували: 6388 разів
А Вы побольше об отпуске, об отпуске думайте. И все плохие мысли уйдут. И 2 дня мгновенно пролетят.Берса писав:Вот-вот. Еще кредит свести, пенсионный сдать и производство доделать- и все. Все ничего осталось. А работать ой как не хочется. Тем более вчера праздновала ДР мужа. В субботу ночь не спала- готовила, а воскресенье ночь не спала- гуляла. Как бы теперь поработать то?
-
- Гений
- Дякував (ла): 49 разів
- Подякували: 167 разів
Доброго ранку,дівчата!!!!!
Поспішаю поділитися з Вами враження з концерту "Океан Ельзи" у Львові, на якому я була суботу.
ЦЕ БУЛО ПРОСТО НАЙМОВІРНО!!!! Емоцій море, Вакарчук просто геній, енергетик, так заряджував публіку, що й годі було заснути. Хоч перед початком мав би бути дощ, але потім розпогодилось і все пройшло чудово. Незважаючи на те, що я була сама, проте так як Берса мені і наказувала - атмосфера захопила всіх і мені було байдуже, хто свій, а хто чужий. Хоч мала місце на секторі, але не висиділа щодної пісні і стрибала/співала/танцювала/драйвувала в проході цілий коцерт, який тривав 3 години. Стадіон викликав хлопців на біс 5(!) разів!!! До слова, це був один з наймасовіших коцертів взагалі в історії України - 30 тисяч людей!!! Після концерту спеціально для людей були організовані маршрутки від стадіону, щоб довезти всіх.
Напевно це була поки одна з найпам'ятніших подій за моє життя #clamping#
Ще напевно буду відходити тижнів зо два #yahoo# #yahoo# #yahoo# Яка там робота
Поспішаю поділитися з Вами враження з концерту "Океан Ельзи" у Львові, на якому я була суботу.
ЦЕ БУЛО ПРОСТО НАЙМОВІРНО!!!! Емоцій море, Вакарчук просто геній, енергетик, так заряджував публіку, що й годі було заснути. Хоч перед початком мав би бути дощ, але потім розпогодилось і все пройшло чудово. Незважаючи на те, що я була сама, проте так як Берса мені і наказувала - атмосфера захопила всіх і мені було байдуже, хто свій, а хто чужий. Хоч мала місце на секторі, але не висиділа щодної пісні і стрибала/співала/танцювала/драйвувала в проході цілий коцерт, який тривав 3 години. Стадіон викликав хлопців на біс 5(!) разів!!! До слова, це був один з наймасовіших коцертів взагалі в історії України - 30 тисяч людей!!! Після концерту спеціально для людей були організовані маршрутки від стадіону, щоб довезти всіх.
Напевно це була поки одна з найпам'ятніших подій за моє життя #clamping#
Ще напевно буду відходити тижнів зо два #yahoo# #yahoo# #yahoo# Яка там робота
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 4011 разів
- Подякували: 3242 рази
Доброе утро Всем!
Прекрасного настроения, плодотворной работы, а кто в отпуск - бескрайнего моря впечатлений!!!!
Прекрасного настроения, плодотворной работы, а кто в отпуск - бескрайнего моря впечатлений!!!!
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1966 разів
- Подякували: 3127 разів
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 573 рази
- Подякували: 2321 раз
Малюки, покедова. Пошла я на днюху!!!
за 500 грн сэкономлю ужин #yahoo#
за 500 грн сэкономлю ужин #yahoo#
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 224 рази
- Подякували: 1085 разів
Моєму синові коли було десь 3 роки, часто ходили в гості до моєї мами і коли йшли назад вона нам з собою щось давала. А якось уже в дверях прощаємось , моє сонце подивилось що я тільки з своєю сумкою, і каже голосно "Мама, а чого ти з пустими руками?? Баба ти нам не даєш нічого смачненького?????"
Так мама мусіла бігти на балкон і хоч баночку вареня нам давати бо дитина відмовлялась уходити.
Це я до чого, ви господарям скажіть або даєте щось з собою, або мені у вас ДУЖЕ подобається#rolf#
Так мама мусіла бігти на балкон і хоч баночку вареня нам давати бо дитина відмовлялась уходити.
Це я до чого, ви господарям скажіть або даєте щось з собою, або мені у вас ДУЖЕ подобається#rolf#
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 8081 раз
- Подякували: 6388 разів
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 4054 рази
- Подякували: 3655 разів
Доброе утро!!!
Что-то с утра тяжеловатенько#sigh#

Что-то с утра тяжеловатенько#sigh#

- Ин