Всё! Кина не будет! Электричество кончилось? (часть 2)
-
- Профи
- Дякував (ла): 128 разів
- Подякували: 36 разів
Не знаю у кого как,но у меня по отправленным в 11 часов налоговым до сих пор тишина и в кабинете "Вхід тимчасово обмежений"#wall#, а я специально ради них сегодня и вышла#cray#L&S писав:сегодня все регистрируется и принимается - мгновенно ))), так что - работаем без выходных, ни сна- ни отдыха )))
-
- Мастер
- Дякував (ла): 67 разів
- Подякували: 48 разів
8. Контролюючий орган, яким отримано Заяву про приєднання до Договору, розглядає її протягом одного робочого дня.ElHor писав:#wall# #wall# заяву отправила утром,первая квитанция пришла через 3 часа,вторую жду до сих пор...не знаю у кого все мгновенно
-
- Мастер
Иришка_75 писав:Не знаю у кого как,но у меня по отправленным в 11 часов налоговым до сих пор тишина и в кабинете "Вхід тимчасово обмежений"#wall#, а я специально ради них сегодня и вышла#cray#L&S писав:сегодня все регистрируется и принимается - мгновенно ))), так что - работаем без выходных, ни сна- ни отдыха )))
- SonataEvol
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 54 рази
- Подякували: 1439 разів
Це до лампочки.SIDF писав:8. Контролюючий орган, яким отримано Заяву про приєднання до Договору, розглядає її протягом одного робочого дня.ElHor писав:#wall# #wall# заяву отправила утром,первая квитанция пришла через 3 часа,вторую жду до сих пор...не знаю у кого все мгновенно
Інша норма, про те, що Заява вважається прийнятою через добу після отримання першої квитанції - теж фігня. Адже, поки система шлюзу ДФС не обробить все до кінця та не надішле другу квитанцію, ви технічно нічого не зможете подати (жодного звіту). Незважаючи на те, що Заява у вас формально прийнята.
Соната - просте та зручне подання звітності
https://sonata.biz.ua/download
Автор системи шлюзу ДПС - власниця Медка Олеся Линник:
https://buhgalter911.com/forum/viewtopic.php?p=693354#p693354
Тож, не кажіть мені про чесну конкуренцію))
https://sonata.biz.ua/download
Автор системи шлюзу ДПС - власниця Медка Олеся Линник:
https://buhgalter911.com/forum/viewtopic.php?p=693354#p693354
Тож, не кажіть мені про чесну конкуренцію))
-
- Гуру
- Дякував (ла): 26 разів
- Подякували: 3 рази
и до сих пор тишина...капец для того чтобы сдать 3 простейших отчета по одной строчке-убить 6 дней...SonataEvol писав:Це до лампочки.SIDF писав:8. Контролюючий орган, яким отримано Заяву про приєднання до Договору, розглядає її протягом одного робочого дня.ElHor писав:#wall# #wall# заяву отправила утром,первая квитанция пришла через 3 часа,вторую жду до сих пор...не знаю у кого все мгновенно
Інша норма, про те, що Заява вважається прийнятою через добу після отримання першої квитанції - теж фігня. Адже, поки система шлюзу ДФС не обробить все до кінця та не надішле другу квитанцію, ви технічно нічого не зможете подати (жодного звіту). Незважаючи на те, що Заява у вас формально прийнята.
-
- Мастер
на другу квитанцію накладається ЕЦП податкової за місцем обліку, після чого вона вже надсилається Автору. Це може відбутися лише в робочий день. Заява подана зранку 13.01.2018 р., найближчий робочий день 15.01.2018.SonataEvol писав:Це до лампочки.SIDF писав:8. Контролюючий орган, яким отримано Заяву про приєднання до Договору, розглядає її протягом одного робочого дня.ElHor писав:#wall# #wall# заяву отправила утром,первая квитанция пришла через 3 часа,вторую жду до сих пор...не знаю у кого все мгновенно