Корректировка НН

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
barash_vn
Гений
Гений
Дякував (ла): 186 разів
Подякували: 80 разів

Повідомлення barash_vn »

barash_vn писав:
Nadiy писав:
Sveta2015 писав: Вдалося, бо суму поставили не в "звільнені", а в "0%"#wall# #wall# #wall# і тепер її треба зкоригувати#g_cray2# #g_cray2# #g_cray2#
Sveta2015, тепер все ясно, спочатку рк заповніть згідно пн з 0% на мінус,
випишіть 2 нових пн

Чи можна на одну ПН виписати 2 РК ?
Яким числом виписувати РК та нові ПН. Невірна ПН була від 21.07.2015 р
Хто підкаже, будь-ласка#smile3#

Nadiy
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 447 разів
Подякували: 1989 разів

Повідомлення Nadiy »

barash_vn писав:
barash_vn писав:
Nadiy писав: Sveta2015, тепер все ясно, спочатку рк заповніть згідно пн з 0% на мінус,
випишіть 2 нових пн

Чи можна на одну ПН виписати 2 РК ?
21.07 один РК заповнюєте зі ставкою 20% і 0%, так як у ПН
21.07 виписуєте ПН 20%+ ПН "Без ПДВ"

Катрина
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 442 рази
Подякували: 77 разів

Повідомлення Катрина »

Катрина писав:что то я пропустила - сейчас все рк по причине возврата товара регит покупатель? даже на выписанные до 01.01.15:?есть три рк,пытаюсь их зарегить- в медке есть кнопка только отправить контру, а отправить в дфс - нету....спасибо...
подскажите пожалуйста,очень срочно нужно - сделали нам возврат товара за 2013 г и за март 2014. сделала рк к ним - в 1с - галочка не стоит ,что их регистрирует покупатель.но дата возврата от 05,08,15. этой же датой я сделала рк.
импоритировала их в медок = а там доступна только кнопка отправить контру. в дфс не могу отправить... ведь я имею права их регить до 31.08 еще,а почему то кнопка даже не активна....
подскажите,плиз,как правильно!#help#

barash_vn
Гений
Гений
Дякував (ла): 186 разів
Подякували: 80 разів

Повідомлення barash_vn »

Nadiy писав:
barash_vn писав:
barash_vn писав: Чи можна на одну ПН виписати 2 РК ?
21.07 один РК заповнюєте зі ставкою 20% і 0%, так як у ПН
21.07 виписуєте ПН 20%+ ПН "Без ПДВ"
Якщо я виписую один РК на 20% і 0% ум мене програма ругається - пише помилка: Графи 10 та 12 не повинні бути заповнені#wall#
А якщо набираю два окремих РК - то все нормально. Хоч коли вибираю РК , то там вказую що є 2 ставки.............., але він ругається так.

Nadiy
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 447 разів
Подякували: 1989 разів

Повідомлення Nadiy »

Катрина писав:
Катрина писав:что то я пропустила - сейчас все рк по причине возврата товара регит покупатель? даже на выписанные до 01.01.15:?есть три рк,пытаюсь их зарегить- в медке есть кнопка только отправить контру, а отправить в дфс - нету....спасибо...
подскажите пожалуйста,очень срочно нужно - сделали нам возврат товара за 2013 г и за март 2014. сделала рк к ним - в 1с - галочка не стоит ,что их регистрирует покупатель.но дата возврата от 05,08,15. этой же датой я сделала рк.
импоритировала их в медок = а там доступна только кнопка отправить контру. в дфс не могу отправить... ведь я имею права их регить до 31.08 еще,а почему то кнопка даже не активна....
подскажите,плиз,как правильно!#help#
ст.192.1
"Розрахунок коригування, складений постачальником товарів/послуг до податкової накладної, яка видана їх отримувачу - платнику податку, підлягає реєстрації в Єдиному реєстрі податкових накладних:

постачальником (продавцем) товарів/послуг, якщо передбачається збільшення суми компенсації їх вартості на користь такого постачальника або якщо коригування кількісних та вартісних показників у підсумку не змінює суму компенсації;

отримувачем (покупцем) товарів/послуг, якщо передбачається зменшення суми компенсації вартості товарів/послуг їх постачальнику, для чого постачальник надсилає складений розрахунок коригування отримувачу. При цьому постачальник товарів/послуг має право зменшити суму податкових зобов’язань за таким розрахунком коригування після його реєстрації в Єдиному реєстрі податкових накладних отримувачем.

http://zakon4.rada.gov.ua/laws/show/643-viii

Катрина
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 442 рази
Подякували: 77 разів

Повідомлення Катрина »

спаисбо! тото я еще 14,07 сама регистрировала рк к нн за 2014 г в ернн...

kameliy2
ПрофиПрофи
Дякував (ла): 13 разів
Подякували: 1 раз

Повідомлення kameliy2 »

Катрина писав:спаисбо! тото я еще 14,07 сама регистрировала рк к нн за 2014 г в ернн...
Катрина, а у Вас налоговые 2013 и2014 были зарегистрированы или Вы их сейчас регистрировали????

Comptable
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 3 рази

Повідомлення Comptable »

добрый день! помогите советом. выписала налоговую накладную неплательщику ндс. налоговая остается у меня. в реестре зарегистрирована в августе.

сейчас обнаружила что не правильно выписала. необходимо выписать на большую сумму.
Как правильно выписать корректировку:
1) все сминусовать и в ней же правильную сумму с плюсом? и можно ли корректировку датой налоговой сделать? сейчас же нет штрафов? смогу ли я зарегистрировать корректировку при изменении суммы. контрагенту я же не предоставляю
2) Или выписать корректировку датой не правильной налоговой и этой же датой новую налоговую?

Khomenkoop
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 10 разів
Подякували: 91 раз

Повідомлення Khomenkoop »

Comptable писав:добрый день! помогите советом. выписала налоговую накладную неплательщику ндс. налоговая остается у меня. в реестре зарегистрирована в августе.

сейчас обнаружила что не правильно выписала. необходимо выписать на большую сумму.
1) все сминусовать и в ней же правильную сумму с плюсом? и можно ли корректировку датой налоговой сделать? сейчас же нет штрафов? смогу ли я зарегистрировать корректировку при изменении суммы. контрагенту я же не предоставляю
2) Или выписать корректировку датой не правильной налоговой и этой же датой новую налоговую?

ніякої нової податкової накладної не може бути. коригуванням датою податкової накладної . можна сторнувать позицію неправильну, а новою написати більшу, а можна і додаванням різниці в ціні... це вже на власний вибір

Лапа
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 7018 разів
Подякували: 4419 разів

Повідомлення Лапа »

Khomenkoop писав:
Comptable писав:добрый день! помогите советом. выписала налоговую накладную неплательщику ндс. налоговая остается у меня. в реестре зарегистрирована в августе.

ніякої нової податкової накладної не може бути. коригуванням датою податкової накладної . можна сторнувать позицію неправильну, а новою написати більшу, а можна і додаванням різниці в ціні... це вже на власний вибір
Я бы не была на столько категорична)))
Вариантов несколько:
1. Выписать НН (на недостающую сумму) необходимой датой. Порвётся нумерация - и фиг с ней
2. Выписать и зарегить РК на минус. А потом выписать правильную налоговую - тоже самое с нумерацией))). Сама так не делала - не попадалось неплательщиков с возвратами.
3. И, как по мне, имеющий место быть, но самый неправильный - РК на плюс к неправильной налоговой.
Решать Вам. НН Вы не предоставляете покупателю. НО отражаете и не занижаете. Выбор за Вами.

Закрито

Повернутись до “Податкова накладна”