Хто підкаже, будь-ласка#smile3#barash_vn писав:Чи можна на одну ПН виписати 2 РК ?Nadiy писав:Sveta2015, тепер все ясно, спочатку рк заповніть згідно пн з 0% на мінус,Sveta2015 писав: Вдалося, бо суму поставили не в "звільнені", а в "0%"#wall# #wall# #wall# і тепер її треба зкоригувати#g_cray2# #g_cray2# #g_cray2#
випишіть 2 нових пн
Яким числом виписувати РК та нові ПН. Невірна ПН була від 21.07.2015 р
Корректировка НН
-
- Гений
- Дякував (ла): 186 разів
- Подякували: 80 разів
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 447 разів
- Подякували: 1989 разів
21.07 один РК заповнюєте зі ставкою 20% і 0%, так як у ПНbarash_vn писав:Хто підкаже, будь-ласка#smile3#barash_vn писав:Чи можна на одну ПН виписати 2 РК ?Nadiy писав: Sveta2015, тепер все ясно, спочатку рк заповніть згідно пн з 0% на мінус,
випишіть 2 нових пн
21.07 виписуєте ПН 20%+ ПН "Без ПДВ"
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 442 рази
- Подякували: 77 разів
подскажите пожалуйста,очень срочно нужно - сделали нам возврат товара за 2013 г и за март 2014. сделала рк к ним - в 1с - галочка не стоит ,что их регистрирует покупатель.но дата возврата от 05,08,15. этой же датой я сделала рк.Катрина писав:что то я пропустила - сейчас все рк по причине возврата товара регит покупатель? даже на выписанные до 01.01.15:?есть три рк,пытаюсь их зарегить- в медке есть кнопка только отправить контру, а отправить в дфс - нету....спасибо...
импоритировала их в медок = а там доступна только кнопка отправить контру. в дфс не могу отправить... ведь я имею права их регить до 31.08 еще,а почему то кнопка даже не активна....
подскажите,плиз,как правильно!#help#
-
- Гений
- Дякував (ла): 186 разів
- Подякували: 80 разів
Якщо я виписую один РК на 20% і 0% ум мене програма ругається - пише помилка: Графи 10 та 12 не повинні бути заповнені#wall#Nadiy писав:21.07 один РК заповнюєте зі ставкою 20% і 0%, так як у ПНbarash_vn писав:Хто підкаже, будь-ласка#smile3#barash_vn писав: Чи можна на одну ПН виписати 2 РК ?
21.07 виписуєте ПН 20%+ ПН "Без ПДВ"
А якщо набираю два окремих РК - то все нормально. Хоч коли вибираю РК , то там вказую що є 2 ставки.............., але він ругається так.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 447 разів
- Подякували: 1989 разів
ст.192.1Катрина писав:подскажите пожалуйста,очень срочно нужно - сделали нам возврат товара за 2013 г и за март 2014. сделала рк к ним - в 1с - галочка не стоит ,что их регистрирует покупатель.но дата возврата от 05,08,15. этой же датой я сделала рк.Катрина писав:что то я пропустила - сейчас все рк по причине возврата товара регит покупатель? даже на выписанные до 01.01.15:?есть три рк,пытаюсь их зарегить- в медке есть кнопка только отправить контру, а отправить в дфс - нету....спасибо...
импоритировала их в медок = а там доступна только кнопка отправить контру. в дфс не могу отправить... ведь я имею права их регить до 31.08 еще,а почему то кнопка даже не активна....
подскажите,плиз,как правильно!#help#
"Розрахунок коригування, складений постачальником товарів/послуг до податкової накладної, яка видана їх отримувачу - платнику податку, підлягає реєстрації в Єдиному реєстрі податкових накладних:
постачальником (продавцем) товарів/послуг, якщо передбачається збільшення суми компенсації їх вартості на користь такого постачальника або якщо коригування кількісних та вартісних показників у підсумку не змінює суму компенсації;
отримувачем (покупцем) товарів/послуг, якщо передбачається зменшення суми компенсації вартості товарів/послуг їх постачальнику, для чого постачальник надсилає складений розрахунок коригування отримувачу. При цьому постачальник товарів/послуг має право зменшити суму податкових зобов’язань за таким розрахунком коригування після його реєстрації в Єдиному реєстрі податкових накладних отримувачем.
-
- Знаток
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 3 рази
добрый день! помогите советом. выписала налоговую накладную неплательщику ндс. налоговая остается у меня. в реестре зарегистрирована в августе.
сейчас обнаружила что не правильно выписала. необходимо выписать на большую сумму.
Как правильно выписать корректировку:
1) все сминусовать и в ней же правильную сумму с плюсом? и можно ли корректировку датой налоговой сделать? сейчас же нет штрафов? смогу ли я зарегистрировать корректировку при изменении суммы. контрагенту я же не предоставляю
2) Или выписать корректировку датой не правильной налоговой и этой же датой новую налоговую?
сейчас обнаружила что не правильно выписала. необходимо выписать на большую сумму.
1) все сминусовать и в ней же правильную сумму с плюсом? и можно ли корректировку датой налоговой сделать? сейчас же нет штрафов? смогу ли я зарегистрировать корректировку при изменении суммы. контрагенту я же не предоставляю
2) Или выписать корректировку датой не правильной налоговой и этой же датой новую налоговую?
-
- Просвещенный
- Дякував (ла): 10 разів
- Подякували: 91 раз
ніякої нової податкової накладної не може бути. коригуванням датою податкової накладної . можна сторнувать позицію неправильну, а новою написати більшу, а можна і додаванням різниці в ціні... це вже на власний вибірComptable писав:добрый день! помогите советом. выписала налоговую накладную неплательщику ндс. налоговая остается у меня. в реестре зарегистрирована в августе.
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 7018 разів
- Подякували: 4419 разів
Я бы не была на столько категорична)))Khomenkoop писав:ніякої нової податкової накладної не може бути. коригуванням датою податкової накладної . можна сторнувать позицію неправильну, а новою написати більшу, а можна і додаванням різниці в ціні... це вже на власний вибірComptable писав:добрый день! помогите советом. выписала налоговую накладную неплательщику ндс. налоговая остается у меня. в реестре зарегистрирована в августе.
Вариантов несколько:
1. Выписать НН (на недостающую сумму) необходимой датой. Порвётся нумерация - и фиг с ней
2. Выписать и зарегить РК на минус. А потом выписать правильную налоговую - тоже самое с нумерацией))). Сама так не делала - не попадалось неплательщиков с возвратами.
3. И, как по мне, имеющий место быть, но самый неправильный - РК на плюс к неправильной налоговой.
Решать Вам. НН Вы не предоставляете покупателю. НО отражаете и не занижаете. Выбор за Вами.