Регистрация налоговых накладных в ЕРНН (Часть 2)

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
Lenok0904
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 33 рази
Подякували: 24 рази

Повідомлення Lenok0904 »

Ой, и мои ушли и сразу упал лимит на вторую фирму. Сразу отправляю, надеюсь, что успеет пройти и по второй ( всем удачи и крепких нервов!

ЗорянаК
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 37 разів
Подякували: 23 рази

Повідомлення ЗорянаК »

Уляна7 писав:Колеги,відправила сьогодні в 9:00 податкові на реєстрацію.Старалася зберігати спокій )))))#g_cray2# і не кидати повторно,оскільки зрозуміло і так,що все перевантажено...Щойно (19:15) в ел.кабінеті засвітилися - зареєстровані.Бажаю всім спокою і якнайшвидшого #g_witch# успішного отримання квитанцій по зареєстрованих податкових накладних#curtsey#

Собі востаннє пообіцяла)))) більше не сподіватися на останній день)))) Нервові клітини таки не відновлюються...#g_haha#

собі пообіцяти не важко, а як все це до керівника донести?#blush#

AnnaDolyaGazmontazh
УченикУченик
Дякував (ла): 10 разів
Подякували: 2 рази

Повідомлення AnnaDolyaGazmontazh »

собі пообіцяти не важко, а як все це до керівника донести?#blush# [/quote]
О це так точно. Прийти до шефа і сказати: давайте пару десятків тисяч кинемо на ПДВ рахунок Щоб ПК не чекати, уявляю реакцію. Це хіба що одне з одним всі подомовлятись щоб не в останній день. Так тоді передостанній буде перегружений. А взагалі я вважаю, що раніше не було різниці - останні чи поточний, а відколи почали блокувати то стали ПН довше реєструватись.

Всім дякую за підтримку сьогодні!

ЗорянаК
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 37 разів
Подякували: 23 рази

Повідомлення ЗорянаК »

був час, коли миттєво реєструвались ПН, відправив-і вже ліміт в контрагента. або свій виглядаєш. А тут реєстрація закінчилась, а ПК прилітає і прилітає(

romashka111
УченикУченик
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення romashka111 »

Здравствуйте, коллеги! Подскажите, есть ли какой-то выход из ситуации: 27.06 отправила НН на регистрацию, квитанцию так и не получила. Сегодня захожу в электронный кабинет - есть квитанция. НН не принята, дата квитанции 30.06 8 утра #wall# Вот и что теперь делать??? Была бы была квитанция 30.06, я бы отправила на регистрацию повторно, а так что? только штраф?

АЛЮШКА
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 250 разів
Подякували: 775 разів

Повідомлення АЛЮШКА »

romashka111 писав:Здравствуйте, коллеги! Подскажите, есть ли какой-то выход из ситуации: 27.06 отправила НН на регистрацию, квитанцию так и не получила. Сегодня захожу в электронный кабинет - есть квитанция. НН не принята, дата квитанции 30.06 8 утра #wall# Вот и что теперь делать??? Была бы была квитанция 30.06, я бы отправила на регистрацию повторно, а так что? только штраф?
Если мне не изменяет память, то ДФСники предупреждали, что 30-го числа сервер не работал в связи с праздниками... Видимо, поздно отправляли свою НН 27-го? К сожалению, светит штраф...#g_mad#

romashka111
УченикУченик
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення romashka111 »

АЛЮШКА писав:
romashka111 писав:Здравствуйте, коллеги! Подскажите, есть ли какой-то выход из ситуации: 27.06 отправила НН на регистрацию, квитанцию так и не получила. Сегодня захожу в электронный кабинет - есть квитанция. НН не принята, дата квитанции 30.06 8 утра #wall# Вот и что теперь делать??? Была бы была квитанция 30.06, я бы отправила на регистрацию повторно, а так что? только штраф?
Если мне не изменяет память, то ДФСники предупреждали, что 30-го числа сервер не работал в связи с праздниками... Видимо, поздно отправляли свою НН 27-го? К сожалению, светит штраф...#g_mad#
30-го в субботу у сервера официально был рабочий день

Вика23
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 44 рази
Подякували: 949 разів

Повідомлення Вика23 »

работал сервер 30-го.
а в связи с чем отказ?

ElenaOAD
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 12 разів
Подякували: 1 раз

Повідомлення ElenaOAD »

Добрый день!
А форма налоговой с 1 июня меняется ? или только декларация?
Спасибо.

Popen
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 2116 разів
Подякували: 10410 разів

Повідомлення Popen »

ElenaOAD писав:Добрый день!
А форма налоговой с 1 июня меняется ? или только декларация?
Спасибо.
Только дека. Пожалуйста.

Закрито

Повернутись до “Податкова накладна”