Тюша писав:
Мне думается, что РК не зарегится. т.к. нет НН с этим ИПН.
"такий розрахунок коригування підлягає реєстрації в ЄРПН платником податку,
чий «невірний» ІПН, був зазначений у графі «ІПН покупця» податкової накладної," http://tr.sfs.gov.ua/media-ark/news-ark/198753.html
знайдіть покупця з ІПН неправельним, можливо він вас зрозуміє і зареєструє ваш рк
такого покупателя не существует. в ИНН нехватает первого "0".
помилковий ІПН продавця просто не дозволить зареєструвати таку податкову накладну. У разі якщо ІПН належатиме іншому підприємству, система порівняє його з електронним підписом і не пропустить такої податкової накладної.
А якщо ІПН не належатиме жодному підприємству — система повідомить про відсутність такого платника в базі платників ПДВ. http://gayrayrada.gov.ua/dlya-miskoho-t ... -dfsu.html
якщо накладна зареєстрована значить є такий ІПН платник ПДВ
Оплатила товар в начале августа , части товара не было. Получила НН на всю сумму, а в конце месяца получила деньги за недопоставленный товар на свой Р/с.
До сих пор мне не прислали корректировку. Хочу сегодня сдать декларацию по НДС. Я так понимаю, что если пришлют корректировку, то я ее уже зарегистрирую завтрашним днем и мне она попадает в сентябрьскую декларацию( на уменьшение НК). Я права, кто с таким сталкивался?
RYZYK писав:Оплатила товар в начале августа , части товара не было. Получила НН на всю сумму, а в конце месяца получила деньги за недопоставленный товар на свой Р/с.
До сих пор мне не прислали корректировку. Хочу сегодня сдать декларацию по НДС. Я так понимаю, что если пришлют корректировку, то я ее уже зарегистрирую завтрашним днем и мне она попадает в сентябрьскую декларацию( на уменьшение НК). Я права, кто с таким сталкивался?
у випадках, коли продавцем при поверненні йому частини товару (чи при поверненні ним частини оплати за товар) з будь-яких причин не надано покупцю розрахунок коригування, то покупець – платник податку на додану вартість повинен самостійно здійснити коригування сум податкового кредиту за результатами податкового періоду, протягом якого відбулося повернення ним товарів (отриманих за них коштів) незалежно від факту отримання розрахунку коригування. http://sfs.gov.ua/ebpz/101--podatok-na- ... ist/1.html
RYZYK писав:Оплатила товар в начале августа , части товара не было. Получила НН на всю сумму, а в конце месяца получила деньги за недопоставленный товар на свой Р/с.
у випадках, коли продавцем при поверненні йому частини товару (чи при поверненні ним частини оплати за товар) з будь-яких причин не надано покупцю розрахунок коригування, то покупець – платник податку на додану вартість повинен самостійно здійснити коригування сум податкового кредиту за результатами податкового періоду, протягом якого відбулося повернення ним товарів (отриманих за них коштів) незалежно від факту отримання розрахунку коригування. http://sfs.gov.ua/ebpz/101--podatok-na- ... ist/1.html
Спасибо, я делаю корректировку, отправляю ли я ее поставщику? Или только регистрирую и уменьшаю свой НК?
Спасибо, я делаю корректировку, отправляю ли я ее поставщику? Или только регистрирую и уменьшаю свой НК?
вам не потрібно самій робити рк, вам його повинен прислати продавець,
самі ви лише можете зменшити свій пк на суму повернутих коштів, а саме краще заставте продавця "терміново" виписати і скинути вам рк
Добрый день
Подскажите, пожалуйста, поставщик выписал НН но пропустил букву в нашем названии, остальные реквизиты верные.
Необходимо ли составлять РК? ИНН то верный
спасибо!
Аллла писав:Добрый день
Подскажите, пожалуйста, поставщик выписал НН но пропустил букву в нашем названии, остальные реквизиты верные.
спасибо!
Название предприятия - обязательный реквизит НН. Пусть делает пустой РК
Добрий день, допоможіть. Виписала податкову накладну де вид цивільно-правового договору вказала не правильно. Виправляти цю помилку, чи тепер це не обовязковий реквізит і не потрібно виправляти?
Світлячок писав:Добрий день, допоможіть. Виписала податкову накладну де вид цивільно-правового договору вказала не правильно. Виправляти цю помилку, чи тепер це не обовязковий реквізит і не потрібно виправляти?
Это не обязательный реквизит. Можете не испарвлять. Но если ваш контрагент заупрямится-то сделаете "0" РК и исправите вид договора.
Аллла писав:Добрый день
спасибо!
Название предприятия - обязательный реквизит НН. Пусть делает пустой РК
Если НН выписана 14.08, они сделают корректировку 15.09 я включаю ее в НК августа или уже сентября?