Что бухгалтер хочет в подарок?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 5794 рази
- Подякували: 3610 разів
"Работодатель5"-понимаю почему Работодатель, а как понять 5? Загадочный....ая.....
Ведь нашел время на сайт к нам заглянуть, хотя ему не платят, оказывается интересно всем и дело не в з/плате!!!
И нашей работой наши диры довольны!!!Ведь мы -все успеваем и здесь тоже!!!Это тоже профессионализм, так что только плюс нам бухгалтерам!!!
#g_crazy# #g_crazy# Я ДУМАЮ, ОН ПОДИСКИВАЕТ ЗДЕСЬ СЕБЕ БУХГАЛТЕРА!!!
Ведь нашел время на сайт к нам заглянуть, хотя ему не платят, оказывается интересно всем и дело не в з/плате!!!
И нашей работой наши диры довольны!!!Ведь мы -все успеваем и здесь тоже!!!Это тоже профессионализм, так что только плюс нам бухгалтерам!!!
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 473 рази
- Подякували: 970 разів
Тебе хорошооооооооооооооооооо! А моя оставила записку:LLM писав:За і руками і ногами і всім чим тільки можливо, підтримую, бо вже "тихо шифером шурша, крыша едет не спеша", а кожний похід в податкову останнім часом закінчується маленькою істерикою з їхніми довбаними сервісними центрами і сидячими тупими інспекторами#aggr# #aggr# #aggr#Альона1 писав:Підтримую , прийнято одноголосно!!!!!!!!!!#good# #good# #good# #good# #good# #good# #good# #good# І ще всіх тих телепнів , які складають закони , а потім виправляють там помилки!!!!!!!!!!!!!!!!!IrinkaSvetl писав:... хочу в подарок отставку Премьер-министра, Президента, главного налоговика, Ген.Прокурора и т.д... а так же розпуск ВРУ... ух я б тогда отметила #drinks#
Уехала. Буду не скоро.
Твоя крыша#help# #help# #help# #help# #help#
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 789 разів
- Подякували: 1308 разів
Лафа , шановний работодатель у Вас . Якщо ви маєте можливість теж зайти на форум не тільки почитати, а щей огризатися. А на рахунок бухгалтера , я вам скажу . Що він може собі дозволити технічну перерву зг. Закону.Работодатель5 писав:Девочки, а вы, что называете «идиотами» тех, кто вам позволяет в рабочее время сидеть на форумах и за это еще и платить? Вы находите свою работу «ненормальной»? Я считаю, что это не работа, а «лафа»
1.Бухгалтер 3 ранку до ночі працює на роботі за компом , а зг. Інструкція по охороні праці № для користувачів персональним комп’ютером ПК має це робити
3.Під час роботи.
3.1. У період роботи за дисплеєм у режимі праці та відпочинку необхідно передбачати через кожні 40-45 хвилин п’ятнадцятихвилинні перерви для відпочинку.
3.2. Середня сумарність тривалості роботи з відео терміналом за день не повинна перевищувати 4 години, а за тиждень – 20 годин. При використанні захисних засобів час роботи з ПК може бути збільшений.
3.3. Сумарну тривалість роботи з відео терміналом бажано розподіляти на дві частини, і працювати по 2 години ( у першу та другу половину робочого дня).
3.4. Якщо під час роботи ПК виникають сумніви з приводу його працездатності, необхідно звернутися до порадника (інженера) з експлуатації , який відповідає за комп’ютерне обладнання.
Тому ми маємо право вийти на вулицю і посидіти в інтернеті через мобільний телефон і поспілкуватися.
А про те що ми сидимо на роботі понаднормово і ще волочимось з документами до дому , я взагалі мовчу , і вистоюємо черги в різні інстанції займаючи її з самісінького ранку, про це теж ніхто не птиає, а що робимо за всіх всю роботу і секретаря і кадовика і кошторисника , і юриста і директора і прибиральниці і всього на світі, я б виставила б вам рахунок залишилися б без трусів.#g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2#
#g_cray2#
А пр умови праці я взагалі мовчу , створіть їх для свого бухгалтера, щоб йому була лафа, ви їх тільки усугубляєте
Розумова втома проявляється зниженням продуктивності інтелектуальної праці, послабленням уваги (труднощі зосередження), сповільненням мислення, зниженням показників розумової активності, інтересу до роботи; виникає при інтенсивній інтелектуальній діяльності.
Емоційна втома проявляється помітним зниженням емоційних реакцій під впливом надсильних або монотонних подразників (стресів).
Надмірне робоче навантаження протягом тривалого часу чи недостатній час відпочинку можуть призвести до хронічної втоми чи перевтоми. Розрізняють розумову та психічну (душевну) перевтому. В умовах сучасного ритму праці та життя все частіше в працівників з’являється синдром хронічної втоми
-
- Знаток
- Дякував (ла): 6 разів
- Подякували: 2 рази
думаю,что он и сюда зашел,чтобы показать что и тут хозяин положения!!И может делать замечание!А может ищет своего буха на форуме!!!Ловит!!!Лимончик писав:"Работодатель5"-понимаю почему Работодатель, а как понять 5? Загадочный....ая.....
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 461 раз
- Подякували: 520 разів
Он работодатель но не работооплачивательщик.Лимончик писав:"Работодатель5"-понимаю почему Работодатель, а как понять 5? Загадочный....ая.....
Если у него и есть бухгалтер- то мы ему сочувствуем. Они- работодатели должны зарабатывать- а мы работать
и их консультировать
Хоооочууу в подарок работооплачивательщика /работоплательщика/#laugh# #g_blum#
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1164 рази
- Подякували: 2681 раз
У меня когда-то был опыт работы: При обороте 150 тыс в месяц НДС платился не более 150 грн и НДФЛ (частник на общей с затратами - одна аренда склада по минимуму, 1 наемный работник и все, себестоимость товара само-собой) не более 1 тыс. в квартал. И где я возьму затраты - никого не интерисовало. Ответ один : " Это Ваша работа, я Вам за это деньги плачу" Деньгами называлась сумма в 1000,00 грн. (2004-2007 г.г.) и рабочая неделя 6 дней ненормировано, т.к. без разрешения уходить было нельзя, а у "нас парихмахер с покраской в 17-30". Я убежала от туда в никуда.инина писав: Они- работодатели должны зарабатывать- а мы работать
и их консультировать
Хоооочууу в подарок работооплачивательщика /работоплательщика/#laugh# #g_blum#