Добрый день. Информация для тех кто подает ПОВІДОМЛЕННЯ на разблокировку налоговой через Электронный кабинет ДПС. Для того чтобы это Повідомлення с ДОДАТКАМИ сохранилось и не выдавалась ошибка: "Сервіс тимчасово не працює", суммарный размер всех Додатков не должен превышать 15МБ и 100 штук. Я прикрепила 43 Додатка, предварительно сжала их через сайт: https://avepdf.com/ru/hyper-compress-pdf. Он отлично сжимает и файлы остаются хорошего качества, все отлично читается.
доброго дня,колеги, вперше зіткнулась з блокуванням
Причина: відсутні в таблиці даних платника податку на додану вартість, як товари/послуги, що на постійній основі постачаються (виготовляються). Може хтось поділитися поясненням до таблиці даних платника податку на додану вартість по послугам, буду дуже вдячна на пошту primeconsulting@ukr.net
доброго дня,колеги, вперше зіткнулась з блокуванням
Причина: відсутні в таблиці даних платника податку на додану вартість, як товари/послуги, що на постійній основі постачаються (виготовляються). Може хтось поділитися поясненням до таблиці даних платника податку на додану вартість по послугам, буду дуже вдячна на пошту primeconsulting@ukr.net
Сьогодні перший раз заблокували ПН по коду 45.20 (тех. обслугов та ремонт автотранс. з-бів. ). Раніше цей код не підлягав блокуванню. . В кого ще блокували по цьому коду?