У мене прийнята таблиця в липні а ПН за 4 серпня сьогодні заблокували.
Блокировка регистрации НН/РК (частина 2️⃣)
-
Маруся10
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 682 рази
- Подякували: 1965 разів
это как понимать? у меня Слава Богу, проходять суммы и по 800000 грн и больше
-
Маруся10
- Светоч Мысли

решение и в медок прийдет
-
Оля-Аделина
- Ученик
- Подякували: 1 раз
Добрый день. Информация для тех кто подает ПОВІДОМЛЕННЯ на разблокировку налоговой через Электронный кабинет ДПС. Для того чтобы это Повідомлення с ДОДАТКАМИ сохранилось и не выдавалась ошибка: "Сервіс тимчасово не працює", суммарный размер всех Додатков не должен превышать 15МБ и 100 штук. Я прикрепила 43 Додатка, предварительно сжала их через сайт: . Он отлично сжимает и файлы остаются хорошего качества, все отлично читается.
-
Хелен Марлен
- Ученик
- Дякував (ла): 4 рази
доброго дня,колеги, вперше зіткнулась з блокуванням
Причина: відсутні в таблиці даних платника податку на додану вартість, як товари/послуги, що на постійній основі постачаються (виготовляються). Може хтось поділитися поясненням до таблиці даних платника податку на додану вартість по послугам, буду дуже вдячна
на пошту primeconsulting@ukr.net
Причина: відсутні в таблиці даних платника податку на додану вартість, як товари/послуги, що на постійній основі постачаються (виготовляються). Може хтось поділитися поясненням до таблиці даних платника податку на додану вартість по послугам, буду дуже вдячна
-
Маруся10
- Светоч Мысли

592 страничка посмотритеХелен Марлен писав: ↑31 серпня 2022, 03:01доброго дня,колеги, вперше зіткнулась з блокуванням![]()
Причина: відсутні в таблиці даних платника податку на додану вартість, як товари/послуги, що на постійній основі постачаються (виготовляються). Може хтось поділитися поясненням до таблиці даних платника податку на додану вартість по послугам, буду дуже вдячнана пошту primeconsulting@ukr.net
-
Маруся10
- Светоч Мысли

это что такое, звоните узнавайте в свой центр по обслуживанию и блокированию, как так, глюк?!