Подала 2 повідомлення на 2 фірми, по 2 шт ПН . Одним словом, сказали мені що я перепутала деякі документи( в повідомл 1 фірми були додатки . 2 фірми). В рішені про відмову вказано що ненадання платником копій документів, хоча я подала по 30 шт.
Що мені в скарзі вказувати(причину) і як її заповнити. Чи потрібно писати пояснення , як до таблиці даних. Дякую .
Пишете пояснення обов"язково, в ньому так і пишете: Просимо переглянути рішення №+++, тому що з технічних причин у вкладенні були відсутні документи з постачання/придбання такі-то і такі-то.
далі описуєте характер діяльності Вашого підприємства - так як описували у поясненні до розблокування
Прикладете ті вірні, що подавали до цього+ ті, яких не вистачало (платіжки, виписки + всі документи з постачання та реалізації + можна додати документи штату і т.д.)
Мої пяснення та скарги в кінці містять окремо перелік документів, які я подаю ( бо не факт, що їх хтось дивиться взагалі)
Перелік документів, що додаються:
1. Скарга № 9 від 11.02.2022р. на 3-х арк
2. Податкова накладна №4 від 14.01.2022р. з квитанцією про реєстрацію ПН/РК в ЄРПН від 26.01.2022 року на 3-х арк.;
3. Рішення регіональної комісії про відмові в реєстрації ПН №+++++ від 04.02.2022р. на 2-х арк.
4. Наказ про повноваження генерального директора на 1 арк.
5. Форма 20-ОПП № +++++ від 02.12.2021р. з квитанцією на 2-х арк.
6. Договір позички (з постачальником товарів або послуг) на 4-х арк.
7. Акт приймання-передачі комбінату від 01.12.2021р. на 1-ому арк..
8. Довідка про ВІДОМОСТІ З ДЕРЖАВНОГО РЕЄСТРУ РЕЧОВИХ ПРАВ НА НЕРУХОМЕ МАЙНО №_____ на 2-х арк
9. Договір з додатками з покупцем №___від 01.12.2021р. на 7арк.
10. Рахунок№2 від 05.01.2022р. на 1 арк
11. Платіжне доручення №13 від 14.01.2022р. на 1 арк
12. Акт наданих послуг №5 від 31.01.2022р.на 1 арк
13. Податковий розрахунок сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податків - фізичних осіб, і сум утриманого з них податку, а також сум нарахованого єдиного внеску з квитанцією на 13 аркушах № на 13 арк. (стосовно укоплектованості штату)
14. Критерії позитивної історії платника податків на 1 арк якщо є позитивні
Отписываюсь по своей ситуации. Отказали в регистр.рк на неплательщика ссылаясь на то, что я не предоставила доки по сделке. Я таки повторно отправила повидомлення, опять все прикрепила, уже по другому описала ситуацию- чтоб до них дошло.Итог- повидомлення не принято по причине того, что оказ-ся заблокированный РК почему то отсутствует в реестре. Так что действ-но повторно бесполезно отправлять повидомлення.
Доброго дня! Питання: скаргу не прийнято і я розумію що це далі дії через суд, але займе багато часу. А якщо я відправлю на реєстрацію повторно цю податкову тільки з іншим номером, чим це загрожує? Заздалегідь дякую!
ну если вы через уточненку повторно увеличите свои налог. обязательства ( даже если и вторую блоканут) - то ни чем не загрожуэ, а если не задекларируете- то получите акт камер. проверки, где вам доначислят НО да еще и со штрафом, несмотря на то, что НК разрешает ошибочные НН не декларировать, но это вы сможете налоговикам доказать только в суде. так что не играйтесь с клонами- себе дороже
Добрый день.
Я правильно понимаю, если срок на разблокировку 365 дней попадает на военное время, то можно подать и позже?
У меня 365 дней 1.10.2022 , а я только очнулась...я же могу еще подать?
И вообще,у кого то в военное время разблокировывали? у меня обычно с первого раза разблокировка, все ситуации стандартные,а вот как война-так все ответы отрицательные(
Добрый день.
Я правильно понимаю, если срок на разблокировку 365 дней попадает на военное время, то можно подать и позже?
У меня 365 дней 1.10.2022 , а я только очнулась...я же могу еще подать?
И вообще,у кого то в военное время разблокировывали? у меня обычно с первого раза разблокировка, все ситуации стандартные,а вот как война-так все ответы отрицательные(
все как всегда, как в военное время так и без него, блокируют и разблокируют, главное, что бы вы приложили все документы