КАССА!!!!!!

Банківські платіжні картки, РРО, платіжні термінали
AntonLazo
Высший разум
Высший разум

Повідомлення AntonLazo »

Ната27 писав:Подскажите, последняя запись в кассовой книге была в 2008 году, вела старый бухг. В 2009, когда якобы вид кассовой книги поменялся, купили новую и ди мая 2011 кассовых опираций не было. Я начала записи в ней заново, то есть ВКО и ПКО №1. Можно ли? Старая не закончена, но по сроку уже 3 года прошло со дня последней записи в старой..
NN РКО, ПКО с начала года, кассовую книгу можно вести в эл. виде и распечатывать листки, в конце года прошить, подписать, пропечатать. Про старые книги забыть.

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1061 раз
Подякували: 4945 разів

Повідомлення оляля »

AntonLazo писав:
Ната27 писав:Подскажите, последняя запись в кассовой книге была в 2008 году, вела старый бухг. В 2009, когда якобы вид кассовой книги поменялся, купили новую и ди мая 2011 кассовых опираций не было. Я начала записи в ней заново, то есть ВКО и ПКО №1. Можно ли? Старая не закончена, но по сроку уже 3 года прошло со дня последней записи в старой..
NN РКО, ПКО с начала года, кассовую книгу можно вести в эл. виде и распечатывать листки, в конце года прошить, подписать, пропечатать. Про старые книги забыть.
Давно хочу все це зробити. Але тут виникають питання: електронна книга роздрук з 1С або іншої прогами? А якщо вони..... скажемо так, не ліцензійні? Чи можна використовувати Ексель? І взагалі, як це правльно оформити? Якийсь наказ, ще щось таке?

сотрудник
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 45 разів
Подякували: 83 рази

Повідомлення сотрудник »

В инструкции про кассовые операции прописано,что можно вести в элект.виде с распечаткой в конце года.

Любослава
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 11443 рази
Подякували: 8955 разів

Повідомлення Любослава »

сотрудник писав:В инструкции про кассовые операции прописано,что можно вести в элект.виде с распечаткой в конце года.
Да. Она должна быть пронумерована, прошнурована, подписана и скреплена печатью.

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення оляля »

Дівчатка, я знаю, що можна, я знаю що має бути пронумерована, прошнурована, пропечатана. А як це виглядає праткично? ми що , цілий рік щось собі робимо, і тільки 31 грудня роздруковуємо? а якщо, не приведиГосподи, перевірка по касовій дисципліні? Це мусить ьбути1 С чи може бути ексель. якщо 1 с неліцензійна? якийсь наказ? Дпопможіть, хто робить касову книжку в електронному вигляді! Дякую!

Оксана 1
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 98 разів
Подякували: 644 рази

Повідомлення Оксана 1 »

оляля писав:Дівчатка, я знаю, що можна, я знаю що має бути пронумерована, прошнурована, пропечатана. А як це виглядає праткично? ми що , цілий рік щось собі робимо, і тільки 31 грудня роздруковуємо? а якщо, не приведиГосподи, перевірка по касовій дисципліні? Це мусить ьбути1 С чи може бути ексель. якщо 1 с неліцензійна? якийсь наказ? Дпопможіть, хто робить касову книжку в електронному вигляді! Дякую!
Если 1С не лицензионная, то покупайте кассовую книгу и ведите вручную, а так с 1с распечатываете в день, когда у Вас проходят операции по кассе, соблюдая нумерацию листов, ставите подписи, печать и складываете например в файл. В конце года всю распечатанную кассовую книгу прошиваете, с обратной стороны пишите прошнуровано, пронумеровано 20 листов, подписи с расшифровкой и печать.

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення оляля »

Дякую!

Мася
УченикУченик

Повідомлення Мася »

На кассовой дисциплине сижу уже лет 8. Имею не малый опыт проверок, хочу вам сказать: смело бросайте на 372, налоговики так далеко не копают. А вот в банке действительно не досмотрели :)

Наталія Солило
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 7 разів
Подякували: 8 разів

Повідомлення Наталія Солило »

Підскажіть,що можна зробити. З рахунка юридичної особи, за допомогою корпоративної картки знято 2500,00 і немає авансового звіту. Якось цю ситуацію можна закрити документами.

Оксана 1
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 98 разів
Подякували: 644 рази

Повідомлення Оксана 1 »

Мацюк Наталія писав:Підскажіть,що можна зробити. З рахунка юридичної особи, за допомогою корпоративної картки знято 2500,00 і немає авансового звіту. Якось цю ситуацію можна закрити документами.
Может как возвратную финпомощь оформить?

Закрито

Повернутись до “Банк, каса, підзвіт”