Я не з Харкова, але ходила на розвідку до реєстратора. Сказали, що обов'язково це подавати тільки фірмам, де засновники ЮО. У мене засновник фізособа, подавати не обов'язково, але я подам. Операція безкоштовна, подається форма 4 з позначкою зміни, заповнюється 1-ша стор і про вигодоодержувача. Якось так.
Наше життя встелене граблями (с) Із творів ЗНО
Бухгалтерський облік - це мистецтво
Natalenna писав:Я не з Харкова, але ходила на розвідку до реєстратора. Сказали, що обов'язково це подавати тільки фірмам, де засновники ЮО. У мене засновник фізособа, подавати не обов'язково, але я подам. Операція безкоштовна, подається форма 4 з позначкою зміни, заповнюється 1-ша стор і про вигодоодержувача. Якось так.
только в ф.4 как-то интересно. есть графы и для тех, у кого учредитель юрик, и у кого физик
Natalenna писав:Я не з Харкова, але ходила на розвідку до реєстратора. Сказали, що обов'язково це подавати тільки фірмам, де засновники ЮО. У мене засновник фізособа, подавати не обов'язково, але я подам. Операція безкоштовна, подається форма 4 з позначкою зміни, заповнюється 1-ша стор і про вигодоодержувача. Якось так.
мне нравится как один и тот же закон в разных областях работает по-разному.....
только в ф.4 как-то интересно. есть графы и для тех, у кого учредитель юрик, и у кого физик
от я по натурі "перестраховщиця" і подавати буду, бо потім за тиждень до кінцевого терміну вийде чергове роз'яснення і народ чергуватиме коло реєстратора цілодобово. Мені сказали, що у мене приймуть.
Люлик писав:
мне нравится как один и тот же закон в разных областях работает по-разному.....
Мені теж...#rolf#
Popen писав:Девочки, а где вообще об этом (о подаче/не подаче) можно почитать ?#help#
Як бачите, тут у кого яка фантазія (це я про реєстратора), так закон і прочитали...
Наше життя встелене граблями (с) Із творів ЗНО
Бухгалтерський облік - це мистецтво
Вероніка писав:Заполнять не надо ничего кроме 1 и 4 страниц. А в тех, можете просто зедку проставить, чтобы уж совсем не волноваться. Но сканируют они всю карточку. Жалко бумаги......
А зедку-это что?
Не ужели из Киева практически никто не сдавал эту инфу, чтобы грамотно проконсультировать всех?
Вот сегодня я сдавала 9 штук в Николаеве, а кума- 2 в Печёрском в Киеве. И ещё одна женщина в Киеве - в Голосеевском, по-моему.
Z - это прочерк, чтобы подстраховаться и туда никто ничего не вписал в чистые листы.
Протокол в Киеве не просят.
У учредителей 40% на 60% приняли форму 4 с двумя листами 4 (по одномуна каждого учредителя).
а что регистратор отдает взамен: стр.10, но там не видно, что сдали именно по конечному выгодополучателю. Как потом доказать и не влететь на огромный штраф?
Ну вот, наконец то докопался я до сермяжной правды...
"22) кінцевий вигодоодержувач юридичної особи - фізична особа, яка незалежно від формального володіння має можливість здійснювати вирішальний вплив на управління або господарську діяльність юридичної особи безпосередньо або через інших осіб, що здійснюється, зокрема, шляхом реалізації права володіння або користування всіма активами чи їх значною часткою, права вирішального впливу на формування складу, результати голосування, а також вчинення правочинів, які надають можливість визначати умови господарської діяльності, давати обов’язкові до виконання вказівки або виконувати функції органу управління, або яка має можливість здійснювати вплив шляхом прямого або опосередкованого (через іншу фізичну чи юридичну особу) володіння однією особою самостійно або спільно з пов’язаними фізичними та/або юридичними особами часткою в юридичній особі у розмірі 25 чи більше відсотків статутного капіталу або прав голосу в юридичній особі. "
Насколько я понимаю, нужно подавать не на всех, а только на тех у кого >25% (+ с учетом "связанных лиц")...