я отправляла на старый. Деньги потом поступили на мой спецсчет. И в бух. журналах читала, что на старый - за декабрь. А уже регистрировать новые н/н 2016 г. - пополнять новый счет.
Дякую. Телефонувала на гарячу лінію податкової, так мене проконсультували що мої хлібобулочні взагалі не підпадають до спецрежиму, незважаючи на те що з власної сировини, "так як спецрежим тільки для вирощеної продукції ви ж свої булочки не вирощуєте на полі" цитата дослівна. Якось я тепер від отриманої консультації в шоці.#impossibl #wall# #fool#
Дякую. Телефонувала на гарячу лінію податкової, так мене проконсультували що мої хлібобулочні взагалі не підпадають до спецрежиму, незважаючи на те що з власної сировини, "так як спецрежим тільки для вирощеної продукції ви ж свої булочки не вирощуєте на полі" цитата дослівна. Якось я тепер від отриманої консультації в шоці.#impossibl #wall# #fool#
209.17. Дія спеціального режиму оподаткування діяльності у сфері сільського та лісового господарства, а також рибальства поширюється на:
209.17.1. вирощування зернових та технічних культур (01.11.0 КВЕД):
вирощування зернових культур на зерно для продовольчого споживання, на корм, на насіння;
Що відноситься до продовольчого споживання мої "булочки"
209.17. Дія спеціального режиму оподаткування діяльності у сфері сільського та лісового господарства, а також рибальства поширюється на:
209.17.1. вирощування зернових та технічних культур (01.11.0 КВЕД):
вирощування зернових культур на зерно для продовольчого споживання, на корм, на насіння;
Що відноситься до продовольчого споживання мої "булочки"
209.7. Сільськогосподарськими вважаються товари, зазначені у товарних групах 1 - 24, товарних позиціях 4101, 4102, 4103, 4301 згідно з УКТ ЗЕД, та послуги, які отримані в результаті здійснення діяльності, на яку відповідно до пункту 209.17 цієї статті поширюється дія спеціального режиму оподаткування у сфері сільського та лісового господарства, а також рибальства, якщо такі товари вирощуються, відгодовуються, виловлюються або збираються (заготовляються), а послуги надаються, безпосередньо платником податку - суб'єктом спеціального режиму оподаткування (крім придбання таких товарів/послуг у інших осіб), які поставляються зазначеним платником податку - їх виробником.
Возникает аналогичный вопрос....У нас коровы...доим молоко (первый вид продукции). А потом с молока изготовливаем другие виды продукции:
1. молоко в стеклянную бутылку наливаем.
2. кефир изготовливаем.
3. Сир кисломолочный.
4. Сливки.
Теперь сидим и думаем...под какие проценты что делить?? Как вы думаете?
под какой кодУКТВЭД попадает наше сырое надоенное молоко? если продаем сырым? а если в бутылку наливаем, то уже другой кодУКТВЭД? и уже не попадает под 85/15? короче ничего не поймем.
А як Ви заповнюєте дод.9 (Розрахунок питомої ваги) за 12попередніх місяців, Останній місяць береться звітний чи перед звітним ? Наприклад за декларацію по січні беремо місяці з минулорічного січня по грудень чи з лютого попереднього по січень базового включно?