Коригування ПН (частина 3️⃣)

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
Nelli-Nelli
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 398 разів
Подякували: 906 разів

Повідомлення Nelli-Nelli »

VS80 писав:
28 грудня 2022, 17:24
Підкажіть будь-ласка, ситуація в принципі легка, але з коригуваннями майже не працювала. Зареєструвала податкову накладну номентклатура " оренда приміщення в грудні". Оплати не було - по акту. Однак орендар вирішив розірвати договір і відвовідно буде стояти за рахунок раніше сплаченої гарантії . Мені який код ставити 103 чи 102?
Виводить в нуль код 103

tamutya
УченикУченик

Повідомлення tamutya »

Доброго дня, панове!
Треба відкоригувати ПН (помилка в реквізитах). Киньте, будь ласка, в мене посиланням. А то зависла. :cry:

Nelli-Nelli
Светоч Мысли
Светоч Мысли

tamutya писав:
10 січня 2023, 14:57
Доброго дня, панове!
Треба відкоригувати ПН (помилка в реквізитах). Киньте, будь ласка, в мене посиланням. А то зависла. :cry:
Помилка в яких реквізитах?
Конкретніше у гугла запитайте, видасть купу посилань.
Помилка в назві?
Помилка в іпн?

tamutya
УченикУченик

Повідомлення tamutya »

Nelli-Nelli писав:
10 січня 2023, 22:54
tamutya писав:
10 січня 2023, 14:57
Доброго дня, панове!
Помилка в яких реквізитах?
Конкретніше у гугла запитайте, видасть купу посилань.
Помилка в назві?
Помилка в іпн?

І в назві, і ІПНі, і в коді філії, і в податковому номері

ОксанаPyba
УченикУченик

Повідомлення ОксанаPyba »

Доброго дня колегі. В мене дуже складне питання. Я виписала в листопаді неправильну ПН з ПДВ (вона мала бути без ПДВ, бо є пільга), відправила на реєстрацію но її заблокували. Помилку помітила в кінці грудня. Виписала за листопад правильну ПН без ПДВ і зареєструвала 30.12. Мені треба подавати УР за листопад по обох ПН чи по кожній окремо? Я думаю зараз подати УР по ПН без ПДВ, потім коли ПН з ПДВ розблокують я відправлю РК клієнту, він РК зареєструє, мені потім подавати УР по листопаду чи включати в місяць реєстрації РК клієнтом?

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1929 разів
Подякували: 6617 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

ОксанаPyba писав:
11 січня 2023, 15:59
Доброго дня колегі. В мене дуже складне питання. Я виписала в листопаді неправильну ПН з ПДВ (вона мала бути без ПДВ, бо є пільга), відправила на реєстрацію но її заблокували. Помилку помітила в кінці грудня. Виписала за листопад правильну ПН без ПДВ і зареєструвала 30.12. Мені треба подавати УР за листопад по обох ПН чи по кожній окремо? Я думаю зараз подати УР по ПН без ПДВ, потім коли ПН з ПДВ розблокують я відправлю РК клієнту, він РК зареєструє, мені потім подавати УР по листопаду чи включати в місяць реєстрації РК клієнтом?
листопад у деку ви включали з ПДВ, так ?
Подати УР, додавши тільки пільгову...
Розблокувати ПН ту що з ПДВ - потім до неї РК - яке включите у періоді його реєстрації...
Інакше полізе "перевищення" і будуть податківці вам пить кров ((((
Хоча завжди можливі варіанти, я робила саме так... (правда в мене не була в блоці помилкова пн)...

Nelli-Nelli
Светоч Мысли
Светоч Мысли

tamutya писав:
11 січня 2023, 10:07

І в назві, і ІПНі, і в коді філії, і в податковому номері
Таку пн коргують через код 103((( реєструє «невірний» покупець((((

Nelli-Nelli
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Добрий день, колегию
Навчіть, будь ласка, несвідущу, як подивитись в ел.кабінеті змінену пн. було кілька РК, тепер не розберусь(((
:?

zoltan
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 899 разів
Подякували: 620 разів

Повідомлення zoltan »

Nelli-Nelli писав:
12 січня 2023, 13:07
Добрий день, колегию
Навчіть, будь ласка, несвідущу, як подивитись в ел.кабінеті змінену пн. було кілька РК, тепер не розберусь(((
:?
ЄРПН-->Клацаєте на реєстраційному номері ПН

sedlena
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 87 разів
Подякували: 2 рази

Повідомлення sedlena »

Добрий день!
Потрібна допомога в питанні щодо помилки в даті податкої накладної. За грудень була виписана і зареєстрована ПН за першою подією (відгрузка).
Декларації ПДВ за 12.2022 ще не подавалась.
Зараз Покупець повідомив і вказав на те,що оплата була за рахунок бюджетних коштів і в договорі вказані реквізити Казначейства...і потрібна ПН по даті оплати (за касовим методом). Відгрузка була 23.12.2022 (зареєстрована в ЄРПН ПН від 23.12.2022р.), оплата в тому ж періоді - 30.12.2022р.
Як зараз виправити помилку - для вчасної реєстрації ПН по даті оплати, бо термін пройшов (до 15.01.2023)...
Потрібно зараз зробити РК на мінус з кодом помилки 103 - відправити на рпеєстрацію Покупцю, далі з запізненням зареєструвати ПН з правильної датою. Як бути з Декларацією ПДВ за 12.2022 - показувати податвове зобов'язання з невірною датою? І як потім показувти в Декларації за 01.2023р.?
Чи буде штраф за несвоєчасну реєстрацію?
чи можливий інший варіант виправлення помилки?
заздалегідь всім дякую

Відповісти

Повернутись до “Податкова накладна”