Доброго дня, шановні... Я знов зі своїми баранами.... Коротко ситуація: заробвітна плата виплачується весь час невчасно... Людина звільнилася 30.09.14,,, ПДФО оплачено по ній все 30.09, а виплачено рлозрахункові 03.10.14. В звіті за ІІІ квартал показала по ній нарахований дохід за квартал, а виплачений без урахування того, що виплатили 03.10,,, ПДФО показано весь правильно...
Як бути ? Не знаю як зараз бути ? Дуже прошу вашої допомоги #wall# Бо не можу вирішить, що робить зараз ....
Виправлення помилок в формах звіту 1 ДФ ◾"Звітний новий" чи "Уточнюючий"◾
- Tasa
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1931 раз
- Подякували: 6619 разів
- Контактна інформація:
- Tasa
- Акула НКУ
- Контактна інформація:
Невже ніхто не може допомогти ?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 741 раз
- Подякували: 1787 разів
тоесть, в отчете за 3 кв. Вы указали:Tasa писав:Доброго дня, шановні... Я знов зі своїми баранами.... Коротко ситуація: заробвітна плата виплачується весь час невчасно... Людина звільнилася 30.09.14,,, ПДФО оплачено по ній все 30.09, а виплачено рлозрахункові 03.10.14. В звіті за ІІІ квартал показала по ній нарахований дохід за квартал, а виплачений без урахування того, що виплатили 03.10,,, ПДФО показано весь правильно...
Як бути ? Не знаю як зараз бути ? Дуже прошу вашої допомоги #wall# Бо не можу вирішить, що робить зараз ....
гр.3а , 4а и 4, а гр.3 - нет? если так то в отчете за 4 кв. укажите этого человека только с гр. 3, а в остальных - прочерки.
- Tasa
- Акула НКУ
- Контактна інформація:
В графі 3 указала виплачений дохід без розрахункових...marinesko писав:
тоесть, в отчете за 3 кв. Вы указали:
гр.3а , 4а и 4, а гр.3 - нет? если так то в отчете за 4 кв. укажите этого человека только с гр. 3, а в остальных - прочерки.
-
- Светоч Мысли
тогда уточненный отчет за 3 кв.:Tasa писав:В графі 3 указала виплачений дохід без розрахункових...marinesko писав:
тоесть, в отчете за 3 кв. Вы указали:
1-ая строка: повторить всё из предыдущего отчета и в гр.9 указать "1".
2-ая строка: повторить всё, но в гр.3 поставить правильную сумму и в гр.9 указать "0"
- Tasa
- Акула НКУ
- Контактна інформація:
Я такий спосіб знаю, але не хочу штраф отримать... тим більше це був не мій період і пояснювати начальству нема бажання (а платити зі свого карману нема чим)marinesko писав:
тогда уточненный отчет за 3 кв.:
2-ая строка: повторить всё, но в гр.3 поставить правильную сумму и в гр.9 указать "0"
Інші варіанти є ?
Якщо просто покажу виплачений дохід і що працівник звільнений 30.09
-
- Светоч Мысли
сумма налога не изменится, штрафа не должно быть.Tasa писав:Я такий спосіб знаю, але не хочу штраф отримать... тим більше це був не мій період і пояснювати начальству нема бажання (а платити зі свого карману нема чим)marinesko писав:
тогда уточненный отчет за 3 кв.:
Інші варіанти є ?
Якщо просто покажу виплачений дохід і що працівник звільнений 30.09
или так, ничего страшного нет. Налог удержан и перечислен своевременноTasa писав:Якщо просто покажу виплачений дохід і що працівник звільнений 30.09
-
- Гений
- Дякував (ла): 676 разів
- Подякували: 178 разів
И я у себя ошибку обнаружила за 3 кв.директору не поставила льготу (у него на 3-х детей).тоже уточненку подавать?А вообще реально штрафуют за уточненки 1-ДФ?
А вот графы працювало у штате -не заполняются?
- Natalenna
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 3872 рази
- Подякували: 3194 рази
подавала уточнюючу у жовтні за 1 кв. 2014 р. (неправильний ідентифікаційний), але там не було ПДФО.... штрафу не було, хоча я чекала і всіх попередила....karmen2011 писав:И я у себя ошибку обнаружила за 3 кв.директору не поставила льготу (у него на 3-х детей).тоже уточненку подавать?А вообще реально штрафуют за уточненки 1-ДФ?
Графи працювало в штаті заповнюються, але оснільки механізму виправлення інфи по цих графах у декларації не передбачено, то штрафи не застосовуються по цьому показнику.
Наше життя встелене граблями (с) Із творів ЗНО
Бухгалтерський облік - це мистецтво
Бухгалтерський облік - це мистецтво
-
- Гений
- Дякував (ла): 676 разів
- Подякували: 178 разів
Я имела ввиду в уточненке. графу працювало в штате заполнять?Natalenna писав:подавала уточнюючу у жовтні за 1 кв. 2014 р. (неправильний ідентифікаційний), але там не було ПДФО.... штрафу не було, хоча я чекала і всіх попередила....karmen2011 писав:И я у себя ошибку обнаружила за 3 кв.директору не поставила льготу (у него на 3-х детей).тоже уточненку подавать?А вообще реально штрафуют за уточненки 1-ДФ?
Графи працювало в штаті заповнюються, але оснільки механізму виправлення інфи по цих графах у декларації не передбачено, то штрафи не застосовуються по цьому показнику.