Всё! Кина не будет! Электричество кончилось?

Подання звітності в електронному вигляді
IrinkaSvetl
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1696 разів
Подякували: 3006 разів

Повідомлення IrinkaSvetl »

Королева в пальто писав:Йосип та Данило ! Письмо от Клименко пришло ... попереписываюсь...так , для хохмы ...
Тут про текст спрашивали - текст таков

"Шановні платники податків!
Щиро дякую вам за плідну співпрацю та конструктивний діалог із Державною податковою службою.
А також за активну громадську позицію, готовність відверто обговорювати нагальні потреби та шукати шляхи їх вирішення.

Із найкращими побажаннями
та великою повагою,

Голова Державної податкової служби україни
Олександр Клименко"
я решила завтра написать в ответку... посмотрим, что получиться, наверняка одна отписка для всех)))))))))
А было бы прикольно если б ВСЕ, кому пришло письмо счастья, ОТВЕТИЛИ)))

Panorama
ПрофиПрофи
Дякував (ла): 24 рази
Подякували: 10 разів

Повідомлення Panorama »

Я это письмо счастья на все три фирмы получила. Последую примеру IrinkaSvetl, напишу ответ)))

asv
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 663 рази
Подякували: 80 разів

Повідомлення asv »

Бюгюльмэ писав:
asv писав:#help# відправили податкові на реєстрацію, прийщло повідомлення, а квитанції №1 до сих пір не має....що робити?#dntknw#
А что за паника, даже если Вы регистрируете НН , выписанную 01.02.12, у Вас ещё три дня есть. Завтра прийдут квитанции, и будет Вам счастье.
Или Вы ещё январские регистрируете?
ні-ні лютневі, надіюсь на щастя #smile3#

Альона1
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 789 разів
Подякували: 1308 разів

Повідомлення Альона1 »

Цей сервер ДПА і вночі глючить. Відрпавила Реєстр, декларацію по ПДВ, додаток 2 і 5. Все крім додатка 2 пройшло за 0,5 хв., Відправляла ж одночасно , вже три рази продублювала відправку 2 додатку " глухо, як в танку".#g_cray2# #g_cray2# #g_cray2#

Королева в пальто
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2984 рази
Подякували: 2357 разів

Повідомлення Королева в пальто »

IrinkaSvetl писав:
Королева в пальто писав:Йосип та Данило ! Письмо от Клименко пришло ... попереписываюсь...так , для хохмы ...

Щиро дякую вам за плідну співпрацю та конструктивний діалог із Державною податковою службою.
А також за активну громадську позицію, готовність відверто обговорювати нагальні потреби та шукати шляхи їх вирішення.

та великою повагою,

Олександр Клименко"
я решила завтра написать в ответку... посмотрим, что получиться, наверняка одна отписка для всех)))))))))

Я ответ напишу обязательно . Будет интересно сравнить их ответы .

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1061 раз
Подякували: 4945 разів

Повідомлення оляля »

IrinkaSvetl писав:

та великою повагою,

Олександр Клименко"
дівчатка, тільки після 20 -того, боя к всі напишемо + звіти+їх відповіді - кирдик сервісу. Чи ми цього і добиваємося?#smile3#

Альона1
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Альона1 »

Я вранці відправила звіт по землі. До сих пір:"Ни ответа, ни привета"#g_mad# #g_mad# #g_mad#

Popen
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 2115 разів
Подякували: 10410 разів

Повідомлення Popen »

Альона1 писав:Я вранці відправила звіт по землі. До сих пір:"Ни ответа, ни привета"#g_mad# #g_mad# #g_mad#
С этой долбаной отчетностью скоро мы все окажемся "с приветом" [в головах]! Я уже подумываю о том, что легче отстоять часок в очереди, чем полдня ждать долбаных квитанций...#wall#

asv
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 663 рази
Подякували: 80 разів

Повідомлення asv »

мені тільки зранку прийшли квитанції, а відправляла вчора в 17.00 десь....

Альона1
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Альона1 »

popen писав:
Альона1 писав:Я вранці відправила звіт по землі. До сих пір:"Ни ответа, ни привета"#g_mad# #g_mad# #g_mad#
С этой долбаной отчетностью скоро мы все окажемся "с приветом" [в головах]! Я уже подумываю о том, что легче отстоять часок в очереди, чем полдня ждать долбаных квитанций...#wall#
А у нас у податковій не приймають на бумажках. Якщо договір заключений і є ключики тільки в електронному вигляді. #g_mad# Може самому , якось у той провід залізти і прошвирнутись до Києва , взяти квитанцію №1, повернутись у свою ДПІ і отримати кв. № 2.#laugh# #laugh# #laugh#

Закрито

Повернутись до “Подання звітності в електронному вигляді”