Блокировка регистрации НН/РК (частина 2️⃣)

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1931 раз
Подякували: 6619 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

Маруся10 писав:
25 жовтня 2022, 09:40
Tasa писав:
25 жовтня 2022, 09:05
Спойлер
Popen писав:
25 жовтня 2022, 06:59
Спойлер
А саме цікаве: я 21.10.22 відправляв на реєстрацію дві ПН, одну від 11.10.22, другу від 18.10.22. Номенклатура в них однакова. Так ПН від 11.10.22 зареєструвалася, а та, шо від 18.10.22 - ні.
P.S. Однак треба взяти до уваги, що ці "нововведення" почали діяти з 14.10.22... Тобто, ПН до 14.10.22 усі реєструємо, а ПН з 14.10.22 - зась!!!
От така от хрінь, малята! :dash: :wacko: :swoon:
У мене заблоковані 1-5 жовтня ((( але як працювати далі з таким розкладом - незрозуміло зовсім :cry:
Треба реєструвати далі податкові - а рука не піднімається натиснути кнопочку "відправити" ((((
[/spoiler]
а почему вы не заполните таблицу и не отправите в налоговую, тьху тьху я сдала не блокируют уже месяца 3
На що її заповнювати ? В мене сотні кодів, ми перепродажники (( коди постійно міняються, добавляються...
Не бачу можливості здати її навіть....
Раніше намагалась, але робила таблицю з великим переліком кодів - звісно не прийняли ні одну (((
А у вас не послуги часом ? тоді було б зрозуміло... для таких як ми - таблиця ну ніяк не нормально :cry:

Маруся10
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 682 рази
Подякували: 1964 рази

Повідомлення Маруся10 »

Tasa писав:
25 жовтня 2022, 09:47
Маруся10 писав:
Tasa писав:
25 жовтня 2022, 09:05
Спойлер

У мене заблоковані 1-5 жовтня ((( але як працювати далі з таким розкладом - незрозуміло зовсім :cry:
Треба реєструвати далі податкові - а рука не піднімається натиснути кнопочку "відправити" ((((
[/spoiler]
а почему вы не заполните таблицу и не отправите в налоговую, тьху тьху я сдала не блокируют уже месяца 3
На що її заповнювати ? В мене сотні кодів, ми перепродажники (( коди постійно міняються, добавляються...
Раніше намагалась, але робила таблицю з великим переліком кодів - звісно не прийняли ні одну (((
А у вас не послуги часом ? тоді було б зрозуміло... для таких як ми - таблиця ну ніяк не нормально :cry:
послуга у меня,, а почему не прийняли что пишут

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

Маруся10 писав:
25 жовтня 2022, 09:56
Tasa писав:
Маруся10 писав:
Спойлер
[/spoiler]
так і пишуть "коди УКТ ЗЕД такі-то відсутні в таблиці даних платника...." таке відчуття що система "обнулила" всі вхідні коди і відслідковує по-новому.... тобто не зареєстрований ще на мене вхідний код - то і мій вихідний - в блок...
я ж тому і написала, що як працювати при такому розкладі поки незрозуміло...

Маруся10
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Маруся10 »

Tasa писав:
25 жовтня 2022, 10:22
Маруся10 писав:
25 жовтня 2022, 09:56
Tasa писав:

[/spoiler]
так і пишуть "коди УКТ ЗЕД такі-то відсутні в таблиці даних платника...." таке відчуття що система "обнулила" всі вхідні коди і відслідковує по-новому.... тобто не зареєстрований ще на мене вхідний код - то і мій вихідний - в блок...
я ж тому і написала, що як працювати при такому розкладі поки незрозуміло...
простите, а вы писали коды со входящих НН? мне такое же писали, я взяла не все конечно коды, но основные с входящих НН

Ніколь
Гуру
Гуру
Дякував (ла): 13 разів
Подякували: 55 разів

Повідомлення Ніколь »

Теж заблокували ПН на послуги, подаю таблицю, але вона автоматично не врахована. Які вхідні коди на токарні чи інші ремонтні роботи, я заповнила КВЕД і вихідні коди, чи по іншому треба? Зараз збираю документи на розблокування, з початку війни немає особливих замовлень, ще і ці послуги заблокували.

zoltan
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 900 разів
Подякували: 622 рази

Повідомлення zoltan »

Ніколь писав:
25 жовтня 2022, 10:57
Теж заблокували ПН на послуги, подаю таблицю, але вона автоматично не врахована. Які вхідні коди на токарні чи інші ремонтні роботи, я заповнила КВЕД і вихідні коди, чи по іншому треба? Зараз збираю документи на розблокування, з початку війни немає особливих замовлень, ще і ці послуги заблокували.
Дуже малоймовірно щоб прийняли таблицю,коли заблокована ПН

Симпа
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1948 разів
Подякували: 570 разів

Повідомлення Симпа »

Ніколь писав:
З цими таблицями , зовсім цікаво. У мене 20.10 - у 16.20 -принята таблиця, і того ж дня у 17.58 - уже не принята. І як можно так робити у таких умовах.

Маруся10
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Маруся10 »

zoltan писав:
25 жовтня 2022, 12:12
Ніколь писав:
Дуже малоймовірно щоб прийняли таблицю,коли заблокована ПН
не согласна, у меня блокировало все НН подряд, я отправляла таблицу ну конечно раза 6-7, но в конечном приняли

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

Сьогодні відправила на реєстрацію трішки податкових зі старих приходів... тобто отримували товар в минулих місяцях - знову 4шт в блоці (( :cry:
Тепер думаю - а що робити ?
Колеги, в кого ще таке ? Що плануєте робить ?
Таблицю чи таблиці подавати - нереально, писала вище... В нас сотні кодів, які періодично міняються...
В мене поки немає варіантів :evil:

Симпа
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1948 разів
Подякували: 570 разів

Повідомлення Симпа »

Tasa писав:
25 жовтня 2022, 14:32
Сьогодні відправила на реєстрацію трішки податкових зі старих приходів... тобто отримували товар в минулих місяцях - знову 4шт в блоці (( :cry:
Тепер думаю - а що робити ?
Колеги, в кого ще таке ? Що плануєте робить ?
Таблицю чи таблиці подавати - нереально, писала вище... В нас сотні кодів, які періодично міняються...
В мене поки немає варіантів :evil:
Для початку підписала петицію про це неподобство або верніше диверсію. Таблиці тут применяють, тут відменяють.Одну ПН розблокувала.Та у мене за місяць минимум сто (буває і більше) і усі розблоковувати.....? :stars: :dash:

Закрито

Повернутись до “Податкова накладна”