БЕСЕДКА_КУРИЛКА (переговорка, совещалка, просто что то обсуждалка!) - 5

Розмови на різні теми
IrinkaSvetl деактивована
ПрофиПрофи
Дякував (ла): 42 рази
Подякували: 133 рази

Повідомлення IrinkaSvetl деактивована »

Яков, я дякую вам за щиру та розгорнуту відповідь.
Насправді форум зазнав змін яких я не помітила відразу за час своєї відсутності, також визнаю, що і Правила форуму кардинально змінилися, Адміністрація додала п. 1. f. Раніше зі свободою слова на порталі якось було попростіше і ми мирно співіснували не зважаючи ні на що (ностальгія).
Якщо моє повідомлення принизило чиюсь гідність чи переконання я готова вибачитися, я не мала на меті дискримінацію чи образу, мабуть я помилилася з формулюванням та поверненням

p.s. сумую за Адмінстратором Олександром, може хто підкаже куди він подівся?

Natalenna
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 3872 рази
Подякували: 3194 рази

Повідомлення Natalenna »

IrinkaSvetl деактивована писав:Яков, я дякую вам за щиру та розгорнуту відповідь.
Насправді форум зазнав змін яких я не помітила відразу за час своєї відсутності, також визнаю, що і Правила форуму кардинально змінилися, Адміністрація додала п. 1. f.
Якщо моє повідомлення принизило чиюсь гідність чи переконання я готова вибачитися, я не мала на меті дискримінацію чи образу, мабуть я помилилася з формулюванням та поверненням
Особисто я сприйняла ваш вислів "патріотично налаштовані", як ті, хто любить свою країну і хоче, в ній жити нормально і спокійно.
Наше життя встелене граблями (с) Із творів ЗНО
Бухгалтерський облік - це мистецтво

Natalenna
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 3872 рази
Подякували: 3194 рази

Повідомлення Natalenna »

Яков! нема слів!
Наше життя встелене граблями (с) Із творів ЗНО
Бухгалтерський облік - це мистецтво

IrinkaSvetl деактивована
ПрофиПрофи
Дякував (ла): 42 рази
Подякували: 133 рази

Повідомлення IrinkaSvetl деактивована »

Natalenna писав:Особисто я сприйняла ваш вислів "патріотично налаштовані", як ті, хто любить свою країну і хоче, в ній жити нормально і спокійно.
дякую... дійсно я не мала на меті когось образити...
Просто останнім часом багато часу довелося спілкуватися з людьми різних поглядів та переконань, іноді кардинально протилежних моїм і, напевно, на цій хвилі саме так сформулювала своє повідомлення... події останнього року кардинально змінили світогляд, і те, що здавалося важливим колись зараз є таким дріб'язком)))))

ArinaArina
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 7966 разів
Подякували: 5725 разів

Повідомлення ArinaArina »

IrinkaSvetl деактивована писав:
Natalenna писав:Особисто я сприйняла ваш вислів "патріотично налаштовані", як ті, хто любить свою країну і хоче, в ній жити нормально і спокійно.
дякую... дійсно я не мала на меті когось образити...
Просто останнім часом багато часу довелося спілкуватися з людьми різних поглядів та переконань, іноді кардинально протилежних моїм і, напевно, на цій хвилі саме так сформулювала своє повідомлення... події останнього року кардинально змінили світогляд, і те, що здавалося важливим колись зараз є таким дріб'язком)))))
Зображення

Яков
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 14227 разів
Подякували: 28060 разів

Повідомлення Яков »

IrinkaSvetl деактивована писав:Яков, я дякую вам за щиру та розгорнуту відповідь.
Насправді форум зазнав змін яких я не помітила відразу за час своєї відсутності, також визнаю, що і Правила форуму кардинально змінилися, Адміністрація додала п. 1. f. Раніше зі свободою слова на порталі якось було попростіше і ми мирно співіснували не зважаючи ні на що (ностальгія).
Ирина!
Никакой обиды, честное слово. #smile3#
Я ведь говорил, что воспринимаю людей такими, какие они есть - независимо от того, согласен я с из взглядами или нет.
По поводу свободы слова на форуме - честно, не особо волнует#smile3# Максимум - забанят, а это не большой "удар"
Меня больше напрягает ситуация со свободой слова в стране. (про максимум даже и писать не хочется#g_crazy# )
Надеюсь, что в более спокойное время Украина станет более демократичней и толерантней...
Зображення

ar4ik
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 22126 разів
Подякували: 40709 разів

Повідомлення ar4ik »

Зображення

Financier
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 617 разів
Подякували: 1104 рази

Повідомлення Financier »

Коллеги, с добрым утром!#hiya# #coffee#

Ребекка
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 7198 разів
Подякували: 2402 рази

Повідомлення Ребекка »

Доброго утречка #hiya#
Зображення

МитинаАлла
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 573 рази
Подякували: 2321 раз

Повідомлення МитинаАлла »

Доброе утро!!!
Хорошего дня и с праздником всех нас!!!
Мы с друзьями еще с детства отмечаем Ивана Купала, потом было решено сделать это нашим днем. Мы позврослели, обзавелись семьями и детьми. Бабушки наши в большенстве из нас уже умерли. Они жили в прекрасном селе Винницкой обл. Чернявка, куда мы все приежали на целое лето. Дружим мы все до сих пор, но видимся крайне редко, разбросало нас по всей Украине. Хорошее было детство. Ни интернета, ни компьтера, а только природа, хорошие друзья, велосипед и башкины огороды, коровы, гуси...

Закрито

Повернутись до “Розмови про різне”