Яков, я дякую вам за щиру та розгорнуту відповідь.
Насправді форум зазнав змін яких я не помітила відразу за час своєї відсутності, також визнаю, що і Правила форуму кардинально змінилися, Адміністрація додала п. 1. f. Раніше зі свободою слова на порталі якось було попростіше і ми мирно співіснували не зважаючи ні на що (ностальгія).
Якщо моє повідомлення принизило чиюсь гідність чи переконання я готова вибачитися, я не мала на меті дискримінацію чи образу, мабуть я помилилася з формулюванням та поверненням
p.s. сумую за Адмінстратором Олександром, може хто підкаже куди він подівся?
БЕСЕДКА_КУРИЛКА (переговорка, совещалка, просто что то обсуждалка!) - 5
-
IrinkaSvetl деактивована
- Профи
- Дякував (ла): 42 рази
- Подякували: 133 рази
- Natalenna
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 3872 рази
- Подякували: 3194 рази
Особисто я сприйняла ваш вислів "патріотично налаштовані", як ті, хто любить свою країну і хоче, в ній жити нормально і спокійно.IrinkaSvetl деактивована писав:Яков, я дякую вам за щиру та розгорнуту відповідь.
Насправді форум зазнав змін яких я не помітила відразу за час своєї відсутності, також визнаю, що і Правила форуму кардинально змінилися, Адміністрація додала п. 1. f.
Якщо моє повідомлення принизило чиюсь гідність чи переконання я готова вибачитися, я не мала на меті дискримінацію чи образу, мабуть я помилилася з формулюванням та поверненням
Наше життя встелене граблями (с) Із творів ЗНО
Бухгалтерський облік - це мистецтво
Бухгалтерський облік - це мистецтво
-
IrinkaSvetl деактивована
- Профи
- Дякував (ла): 42 рази
- Подякували: 133 рази
дякую... дійсно я не мала на меті когось образити...Natalenna писав:Особисто я сприйняла ваш вислів "патріотично налаштовані", як ті, хто любить свою країну і хоче, в ній жити нормально і спокійно.
Просто останнім часом багато часу довелося спілкуватися з людьми різних поглядів та переконань, іноді кардинально протилежних моїм і, напевно, на цій хвилі саме так сформулювала своє повідомлення... події останнього року кардинально змінили світогляд, і те, що здавалося важливим колись зараз є таким дріб'язком)))))
-
ArinaArina
- Акула НКУ

- Дякував (ла): 7966 разів
- Подякували: 5725 разів
IrinkaSvetl деактивована писав:дякую... дійсно я не мала на меті когось образити...Natalenna писав:Особисто я сприйняла ваш вислів "патріотично налаштовані", як ті, хто любить свою країну і хоче, в ній жити нормально і спокійно.
Просто останнім часом багато часу довелося спілкуватися з людьми різних поглядів та переконань, іноді кардинально протилежних моїм і, напевно, на цій хвилі саме так сформулювала своє повідомлення... події останнього року кардинально змінили світогляд, і те, що здавалося важливим колись зараз є таким дріб'язком)))))

- Яков
- Гигант Мысли

- Дякував (ла): 14227 разів
- Подякували: 28060 разів
Ирина!IrinkaSvetl деактивована писав:Яков, я дякую вам за щиру та розгорнуту відповідь.
Насправді форум зазнав змін яких я не помітила відразу за час своєї відсутності, також визнаю, що і Правила форуму кардинально змінилися, Адміністрація додала п. 1. f. Раніше зі свободою слова на порталі якось було попростіше і ми мирно співіснували не зважаючи ні на що (ностальгія).
Никакой обиды, честное слово. #smile3#
Я ведь говорил, что воспринимаю людей такими, какие они есть - независимо от того, согласен я с из взглядами или нет.
По поводу свободы слова на форуме - честно, не особо волнует#smile3# Максимум - забанят, а это не большой "удар"
Меня больше напрягает ситуация со свободой слова в стране. (про максимум даже и писать не хочется#g_crazy# )
Надеюсь, что в более спокойное время Украина станет более демократичней и толерантней...

-
ar4ik
- Гигант Мысли

- Дякував (ла): 22126 разів
- Подякували: 40709 разів
- Ребекка
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 7198 разів
- Подякували: 2402 рази
-
МитинаАлла
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 573 рази
- Подякували: 2321 раз
Доброе утро!!!
Хорошего дня и с праздником всех нас!!!
Мы с друзьями еще с детства отмечаем Ивана Купала, потом было решено сделать это нашим днем. Мы позврослели, обзавелись семьями и детьми. Бабушки наши в большенстве из нас уже умерли. Они жили в прекрасном селе Винницкой обл. Чернявка, куда мы все приежали на целое лето. Дружим мы все до сих пор, но видимся крайне редко, разбросало нас по всей Украине. Хорошее было детство. Ни интернета, ни компьтера, а только природа, хорошие друзья, велосипед и башкины огороды, коровы, гуси...
Хорошего дня и с праздником всех нас!!!
Мы с друзьями еще с детства отмечаем Ивана Купала, потом было решено сделать это нашим днем. Мы позврослели, обзавелись семьями и детьми. Бабушки наши в большенстве из нас уже умерли. Они жили в прекрасном селе Винницкой обл. Чернявка, куда мы все приежали на целое лето. Дружим мы все до сих пор, но видимся крайне редко, разбросало нас по всей Украине. Хорошее было детство. Ни интернета, ни компьтера, а только природа, хорошие друзья, велосипед и башкины огороды, коровы, гуси...