Хочу оприбуткувати ОЗ та МНМА за рахунок прибутку.
Є статті з проводками та які документи потрібні для оформлення цієї господарської операції?
Основні засоби
-
Татьяна ТС
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 370 разів
- Подякували: 1089 разів
Інструкція з плану рахунків не передбачає таких проводок.Снежынка писав:Хочу оприбуткувати ОЗ та МНМА за рахунок прибутку.
Є статті з проводками та які документи потрібні для оформлення цієї господарської операції?
Ці основні засоби звідкись у Вас взялися, хоч з неба впали. Може це надлишки?
П.С. Колись моя викладачка з бух обліку казала: "Все, що з неба впало - в дохід"
-
Снежынка
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 570 разів
- Подякували: 83 рази
а я тут статтю знайшла, що можнаТатьяна ТС писав:Інструкція з плану рахунків не передбачає таких проводок.Снежынка писав:Хочу оприбуткувати ОЗ та МНМА за рахунок прибутку.
П.С. Колись моя викладачка з бух обліку казала: "Все, що з неба впало - в дохід"
як бути ???
звичайним методом прибуткувати?
На практиці хтось прибутковував за рахунок нерозподіленого прибутку
- Al Shurshun
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 34 рази
- Подякували: 614 разів
- Контактна інформація:
Уважаемая коллега Снежынка
С уважением
в приведенной Вами ссылке:Снежынка писав:а я тут статтю знайшла, що можнаТатьяна ТС писав:Інструкція з плану рахунків не передбачає таких проводок.Снежынка писав:Хочу оприбуткувати ОЗ та МНМА за рахунок прибутку.
як бути ???
ключевое слово – НЕРАСПРЕДЕЛЕННОЙПриобретение основных средств за счет прибыли в конфигурации «Бухгалтерия для Украины»
Категория: Статьи
Учредители предприятия устанавливают направления использования нераспределенной прибыли.
С уважением

-
Снежынка
- Светоч Мысли

Al Shurshun писав:Уважаемая коллега Снежынкав приведенной Вами ссылке:Снежынка писав:а я тут статтю знайшла, що можнаТатьяна ТС писав: Інструкція з плану рахунків не передбачає таких проводок.
як бути ???
ключевое слово – НЕРАСПРЕДЕЛЕННОЙПриобретение основных средств за счет прибыли в конфигурации «Бухгалтерия для Украины»
Учредители предприятия устанавливают направления использования нераспределенной прибыли.
С уважением
а якщо за рахунок прибутка, тоді так можна провести?
-
Татьяна ТС
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 370 разів
- Подякували: 1089 разів
Якщо у Вас є документ - Протокол рішення засновників про такі господарські операції - то Ви вправі/ зобов,язані так робити.Снежынка писав:а якщо за рахунок прибутка, тоді так можна провести?Al Shurshun писав:Уважаемая коллега Снежынкав приведенной Вами ссылке:Снежынка писав: а я тут статтю знайшла, що можна
як бути ???
С уважением
Всі інші дії бухгалтера - "отсебятина".
-
Снежынка
- Светоч Мысли

так протокол створемоТатьяна ТС писав:Якщо у Вас є документ - Протокол рішення засновників про такі господарські операції - то Ви вправі/ зобов,язані так робити.Снежынка писав:а якщо за рахунок прибутка, тоді так можна провести?Al Shurshun писав:Уважаемая коллега Снежынка в приведенной Вами ссылке: ключевое слово – НЕРАСПРЕДЕЛЕННОЙ
С уважением
проводки
будуть такі:
дт 1521 кт 3771
6442 кт 3771
10 кт 1521
425 кт 131
441 кт 443
443 кт 425
так правильно, хто так вже проводив на практиці ???#search#
-
Снежынка
- Светоч Мысли

Снежынка писав:так протокол створемоТатьяна ТС писав:Якщо у Вас є документ - Протокол рішення засновників про такі господарські операції - то Ви вправі/ зобов,язані так робити.Снежынка писав: а якщо за рахунок прибутка, тоді так можна провести?
проводки
будуть такі:
дт 1521 кт 3771
6442 кт 3771
10 кт 1521
425 кт 131
441 кт 443
443 кт 425
так правильно, хто так вже проводив на практиці ???#search#
То що???