сьогодні отримала вхідну квитанцію з ЄРПН -контроль ризиків з ПДВ,що у мого постачальника реєстрація зупинена,це як?? я в кредит дану податкову можу віднести чи ні?
і мені що якесь пояснення необхідно надавати?чи це мій постачальник має надати?
Блокировка регистрации НН/РК (частина 2️⃣)
- marina11
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 621 раз
- Подякували: 1519 разів
Ви на властивості документів подивилися, там все правильно? У Повідомленні "хрестик" на директорі, ІПН і ПІБ директора без помилок? Верхня частина заповнена відповідно до договору з ДФС?Апполинария[spoiler писав:][/spoiler]підпису бухгалтера в нас немаmarina11 писав:Чекайте, неправильний підписант, це інша помилка. Як налаштовані ЕЦП? Для правильного підпису мають бути налаштовані підпис директора (з печаткою чи без) на Звітність+ПН+РК. Передивіться властивості вже відправлених і відхилених дркументів (кожного). Можливо на повідомленні - директор, а на додатках - бухгалтер.Апполинария писав:я уже сократила до минимума , посчитала 500 а оно снова. перевірте правільність даних підписанта( #wall#
-
- Знаток
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 3 рази
все передивилась , навіть через кабінет відправила. а помилка все та((((marina11 писав:Ви на властивості документів подивилися, там все правильно? У Повідомленні "хрестик" на директорі, ІПН і ПІБ директора без помилок? Верхня частина заповнена відповідно до договору з ДФС?Апполинария[spoiler писав:][/spoiler]підпису бухгалтера в нас немаmarina11 писав: Чекайте, неправильний підписант, це інша помилка. Як налаштовані ЕЦП? Для правильного підпису мають бути налаштовані підпис директора (з печаткою чи без) на Звітність+ПН+РК. Передивіться властивості вже відправлених і відхилених дркументів (кожного). Можливо на повідомленні - директор, а на додатках - бухгалтер.
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 119 разів
- Подякували: 286 разів
В податковий кредит ви можете віднести тільки зареєстровану ПН. Документи по розблокуванню надає постачальник.scs писав:сьогодні отримала вхідну квитанцію з ЄРПН -контроль ризиків з ПДВ,що у мого постачальника реєстрація зупинена,це як?? я в кредит дану податкову можу віднести чи ні?
і мені що якесь пояснення необхідно надавати?чи це мій постачальник має надати?
-
- Гений
- Дякував (ла): 116 разів
- Подякували: 187 разів
Апполинария писав:я уже сократила до минимума , посчитала 500 а оно снова. перевірте правільність даних підписанта( #wall#natali20_89 писав:Апполинария писав:Коллеги! мое первое пояснення еще так и не дошло....помилка.Перевірте правільність даних підписанта. єто как?? в медке сказали, что все должно влезть в один лист, ибо подписант переходит на другой лист.взялась подкорректировать пояснення , так все нужно удалять чтобі влезло на одну страничку(
В медке объяснение не должно привышать 2000 символов
Тоже была такая беда. В итоге, в строке Пояснення, написала « додаток 1» и прикрепила пояснение отдельным приложением и все прошло.
-
- Знаток
- Дякував (ла): 3 рази
в медке сказали вообще в местную дфс звонить, квитанция пришла от них. значит звоните им(Sniper писав:Апполинария писав:я уже сократила до минимума , посчитала 500 а оно снова. перевірте правільність даних підписанта( #wall#natali20_89 писав:
В медке объяснение не должно привышать 2000 символов
Тоже была такая беда. В итоге, в строке Пояснення, написала « додаток 1» и прикрепила пояснение отдельным приложением и все прошло.
-
- Просвещенный
- Дякував (ла): 20 разів
- Подякували: 89 разів
ТВАРИИИИИ. Других слов нет. ДУРДОМ а не правительство
-
- Знаток
- Дякував (ла): 12 разів
Вчера пришел ответ на запит на публічну інформацію, пишут, что моя Скарга не надходила до Коміссії з розгляду скарг. С Укрпочты забрали 28.11.2017 г.
Нет слов,одни выражения...
Нет слов,одни выражения...
- marina11
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 621 раз
- Подякували: 1519 разів
Мені свого часу довелося таки телефонувати і у телефонному режимі звіряти дані у ДФС і свої. Верхня частина повідомлення має повністю відповідати даним з договору з ДФС, тобто якщо на місці бухгалтера другий раз директор, так само має бути і у ньому, якщо у договорі застосовувалася печатка, то і у повідомленні вона має бути.#curtsey#Апполинария писав:в медке сказали вообще в местную дфс звонить, квитанция пришла от них. значит звоните им(Скрытый текст
Sniper писав:Тоже была такая беда. В итоге, в строке Пояснення, написала « додаток 1» и прикрепила пояснение отдельным приложением и все прошло.Апполинария писав:я уже сократила до минимума , посчитала 500 а оно снова. перевірте правільність даних підписанта( #wall#
-
- Гуру
- Дякував (ла): 8 разів
- Подякували: 25 разів
в кабинете уберите подпись директора и подпишите только печатью, если не пройдет поменяйте наоборот, только директор...Апполинария писав:в медке сказали вообще в местную дфс звонить, квитанция пришла от них. значит звоните им(Sniper писав:Апполинария писав:я уже сократила до минимума , посчитала 500 а оно снова. перевірте правільність даних підписанта( #wall#
вверху страницы кабинета есть три точки, там настройки...