СТЕНА ПЛАЧА (природа плача, радости или горести, значения не имеют)

Розмови на різні теми
tunika
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1966 разів
Подякували: 3127 разів

Повідомлення tunika »

ЕленаС. писав:У меня если болит голова то 3-4 суток, не проходя. Ни шевелиться, ни думать, ничего. Давление низкое. Капец.
Декларацию по прибыли делаю 2-й день. Ничего не сходится. Офанареть можно. Завтра заканчивается действие ключей. А еще НДС за октябрь. Думать не получается, людей не слышу.
У меня пару недель назад тоже так болела голова, на выходных. Как раз пригласили в гости, начали собираться и тут кааак началось... надо самой одеваться, ребенка одевать, а ничего не могла сделать, до слез дошло. А потом приехал папа, померял мне давление (90/40) и напоил коньяком. Давление поднялось, голова болеть перестала. Теперь у меня дома личный коньяк специально для этих целей стоит.

ЕленаС.
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 4011 разів
Подякували: 3242 рази

Повідомлення ЕленаС. »

Ура! Прибыль сделала, остался НДС.
В голове туман, коньяк мне помогает на 3-5 минут(пока пью). Уже и голову мыла(сейчас в студии красоты, могу позволить), пью очень сладкий крепкий чай и кофе (давление поднялось до 106/82). И табл."Номигрен". Буду делать НДС.

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1061 раз
Подякували: 4945 разів

Повідомлення оляля »

а я сьогодні робила звіт засновнику і спілкувалася з конторою, яка обслуговує 1с.
суть:
відправляю товар на переробку -206 рах, назад не повертається - чогось йому бракує.дзвоню в компанію - дивляться - кажуть не занємо, все заповнено, все вірно, треьба програміста. пересилаю базу, тестують три години, ясне діло за це виставляють рахунок і кажуть що це помилка програми. прийде до нас програміст поправить. Вчора прийшов, три години ставив оновлення на 4 компа( це до речі по часу нормально, хто знає?) і ніфіга не зробив. Я нре можу зробити прихід, відповідно розхід, відповідно баланс і звіт засновнику. директор написав гнівного листа, отримав відповідь що це я неправильно щось ввела тому і не працює( нічо так, три годин тестували, розбиралится, тепер я виновата. але навіьт якщо я косорука - ви для чого???? з четверга минулого махаємось з тим) я впала в нерви, подзвонила до знайомого (тепер ще маю йому каву проставити) і зним все зробила за 15 хвилин!!!!!! а гроші немаленькі деруть. Якщо маємо з ними договір на консультаційену лінію - 520 за місяць - користуємось чи ні. Мені так не треба, інколи виникають питання, але вони їх не омжуть вирішувати скоро, бо немає договру абонентське обслуговуання

LyudMila76
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 7078 разів
Подякували: 1729 разів

Повідомлення LyudMila76 »

Оляля! Жиніть в три шиї таких програмістів, шукайте для себе який Вам підходить і розбирається, а не збриває бабло на рівному місці

Дашка
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2944 рази
Подякували: 7631 раз

Повідомлення Дашка »

Точно Оляля гнать всех в ...сад. Найдите себе нормального с ним и работайте.

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1061 раз
Подякували: 4945 разів

Повідомлення оляля »

голова квадратова сьогодні...... просто жах..... шукаємо зараз

CarryBradshow
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 923 рази
Подякували: 454 рази

Повідомлення CarryBradshow »

ЕленаС. писав:Ура! Прибыль сделала, остался НДС.
В голове туман, коньяк мне помогает на 3-5 минут(пока пью). Уже и голову мыла(сейчас в студии красоты, могу позволить), пью очень сладкий крепкий чай и кофе (давление поднялось до 106/82). И табл."Номигрен". Буду делать НДС.
Елена, вы герой. Жаль нас, бухгалтеров, которые должны выполнять свою работу даже, когда самочувствие хреновое.. Человеческий фактор не в счет!!!

Алесса
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 375 разів
Подякували: 347 разів

Повідомлення Алесса »

Оляля, шукайте собі приватного програміста, можна якусь невеличку фірмочку. В основному скільки стикалась з фірмами великими, потім все рівно знаходиш там толкового спеціаліста, і інколи вже платиш йому напряму минуючи фірму, або просиш, щоб саме він до тебе приходив.

Алесса
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 375 разів
Подякували: 347 разів

Повідомлення Алесса »

Держитесь, дооделайте все и домой отдыхать, а может НДС оставьте на следующую неделю, зачем себя мучить? Время ж еще есть. Прикиньте по цифре, а сделаете потом.

ЕленаС.
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 4011 разів
Подякували: 3242 рази

Повідомлення ЕленаС. »

Алесса писав:
Держитесь, дооделайте все и домой отдыхать, а может НДС оставьте на следующую неделю, зачем себя мучить? Время ж еще есть. Прикиньте по цифре, а сделаете потом.
У меня завтра ключи заканчиваются и директора уезжают до 20.

Відповісти

Повернутись до “Розмови про різне”