Подаєте пояснення тільки по заблокованому коду, тому що вказано в квитанції не по всім товарам. Я так подавала, розблокувалиBluebublic писав: ↑03 листопада 2022, 17:13Доброго вечора.
Вперше стикнулися з блокування пн.
Можливо хтось підкаже: в пн 20 позицій з різними кодами, в квитанції причиною блокування вказан конкретний код (відсутній в таблиці платника податку або перевищує залишок 1,5). Нам потрібно подавати пояснення походження товару на код, вказаний у квитанції чи на всі, що вказані у податковій?
Блокировка регистрации НН/РК (частина 2️⃣)
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 773 рази
- Подякували: 1426 разів
Добрий вечір. В мене таке саме повідомлення. Наскільки зрозуміла - є певні категорії платників, для яких таблиця враховується автоматично. Ми до них не відносимся. Тому наші таблиці будуть розглядатися комісією і потім ми отримаємо відповідь про її врахування чи не врахування. Поки чекаємо.Dfcbkbcf писав: ↑03 листопада 2022, 20:05Доброго вечора, якщо він добрий...
Подавала сьогодні табличку на врахування кодів по послугам, щоб їх не блокували, прикріпила кучу документів і мені прийшла 2 квитанція з ось таким формулюванням
ДОКУМЕНТ ПРИЙНЯТО
Виявлені помилки/зауваження:
Інформацію Таблиці даних платника податку на додану вартість,
зареєстрованої у контролюючому органі 03.11.2022 р. за №
9229766251 не враховано автоматично через невиконання вимог п.
18 Порядку зупинення реєстрації податкової накладної /
розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних,
затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від
11.12.2019 № 1165. Таблицю даних платника податку на додану
вартість прийнято до розгляду.
Державна податкова служба України
Але в перегляді звітності вона вісить як Історія подання, Вважається неподаним. Помилка оформлення документу, видалений звіт, дозволений тільки перегляд отриманий на ємейл
Що це значить?
ЇЇ будуть розглядати чи відправляти нову?
-
- Ученик
Дякую.Dfcbkbcf писав: ↑03 листопада 2022, 20:08Подаєте пояснення тільки по заблокованому коду, тому що вказано в квитанції не по всім товарам. Я так подавала, розблокувалиBluebublic писав: ↑03 листопада 2022, 17:13Доброго вечора.
Можливо хтось підкаже: в пн 20 позицій з різними кодами, в квитанції причиною блокування вказан конкретний код (відсутній в таблиці платника податку або перевищує залишок 1,5). Нам потрібно подавати пояснення походження товару на код, вказаний у квитанції чи на всі, що вказані у податковій?
А які ви документи подавали, окрім первинки?
Консультувалась з колегами, одні кажуть подавати договори оренди, оз, штатний розпис і т.д., інші кажуть, що тільки те, що стосується господарської операції (банківська виписка, договори, накладні/акти, ттн, сертифікати).
- Симпа
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1948 разів
- Подякували: 570 разів
Автоматично враховується - для сільхозвиробників. А таблицю треба почекати, ще може і врахуватися.Mariyka писав: ↑03 листопада 2022, 21:26Добрий вечір. В мене таке саме повідомлення. Наскільки зрозуміла - є певні категорії платників, для яких таблиця враховується автоматично. Ми до них не відносимся. Тому наші таблиці будуть розглядатися комісією і потім ми отримаємо відповідь про її врахування чи не врахування. Поки чекаємо.Dfcbkbcf писав: ↑03 листопада 2022, 20:05Доброго вечора, якщо він добрий...
Подавала сьогодні табличку на врахування кодів по послугам, щоб їх не блокували, прикріпила кучу документів і мені прийшла 2 квитанція з ось таким формулюванням
ДОКУМЕНТ ПРИЙНЯТО
Але в перегляді звітності вона вісить як Історія подання, Вважається неподаним. Помилка оформлення документу, видалений звіт, дозволений тільки перегляд отриманий на ємейл
Що це значить?
-
- Знаток
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 7 разів
Треба чекати відповідь про прийняття/ неприйняття . Буде додан в кінці загального звіту J/F 1412306/ Приходе на 4 день.Симпа писав: ↑04 листопада 2022, 09:27Автоматично враховується - для сільхозвиробників. А таблицю треба почекати, ще може і врахуватися.Mariyka писав: ↑03 листопада 2022, 21:26Добрий вечір. В мене таке саме повідомлення. Наскільки зрозуміла - є певні категорії платників, для яких таблиця враховується автоматично. Ми до них не відносимся. Тому наші таблиці будуть розглядатися комісією і потім ми отримаємо відповідь про її врахування чи не врахування. Поки чекаємо.Dfcbkbcf писав: ↑03 листопада 2022, 20:05Доброго вечора, якщо він добрий...
ДОКУМЕНТ ПРИЙНЯТО
Що це значить?
- Симпа
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1948 разів
- Подякували: 570 разів
У мене є таблиця 2.11,22 відіслала, а 3.11.2022 - врахована,та так що неї кв.2 не було.марин писав: ↑04 листопада 2022, 09:51Треба чекати відповідь про прийняття/ неприйняття . Буде додан в кінці загального звіту J/F 1412306/ Приходе на 4 день.Симпа писав: ↑04 листопада 2022, 09:27Автоматично враховується - для сільхозвиробників. А таблицю треба почекати, ще може і врахуватися.Mariyka писав: ↑03 листопада 2022, 21:26
Добрий вечір. В мене таке саме повідомлення. Наскільки зрозуміла - є певні категорії платників, для яких таблиця враховується автоматично. Ми до них не відносимся. Тому наші таблиці будуть розглядатися комісією і потім ми отримаємо відповідь про її врахування чи не врахування. Поки чекаємо.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 773 рази
- Подякували: 1426 разів
тільки первинку, все що відноситься до певної операціїBluebublic писав: ↑03 листопада 2022, 22:48Дякую.Dfcbkbcf писав: ↑03 листопада 2022, 20:08Подаєте пояснення тільки по заблокованому коду, тому що вказано в квитанції не по всім товарам. Я так подавала, розблокувалиBluebublic писав: ↑03 листопада 2022, 17:13Доброго вечора.
А які ви документи подавали, окрім первинки?
Консультувалась з колегами, одні кажуть подавати договори оренди, оз, штатний розпис і т.д., інші кажуть, що тільки те, що стосується господарської операції (банківська виписка, договори, накладні/акти, ттн, сертифікати).