Доброго вечора!
Поділюся своєю радістю, прийняли таблицю з першого разу.
Честно, для мене неочікувано, бо я не волшебнік, я только учусь)
Блокировка регистрации НН/РК (частина 2️⃣)
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 773 рази
- Подякували: 1426 разів
Вітаю. На який день прийшло рішення?
-
- Знаток
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 5 разів
Колеги,підкажіть будь ласка,якщо в мене по 1 клієнту заблоковано 15 податкових з купою товару, і в квитанції до кожної податкової написані майже всі коди з пн(по 10 шт),що відсутні в таблиці. Мені для розблокування в поясненні розписувати за кожною номенклатурою,де я її купила, чи можна просто сказати,що весь товар з цих податкових я придбала за такими то Рту і перерахувати їх?
А що Ви подавали разом з таблицею?
- Popen
- Гигант Мысли
- Дякував (ла): 2116 разів
- Подякували: 10410 разів

В первой строке пишем УКТЗЕД в графе 3 - придбання, а во второй строке пишем УКТЗЕД в графе 4 - постачання ??? Правильно ж ???
P.S. 1-я попытка подачи Таблицы - фиаско ("Виявлено невідповідність інформації, зазначеної в Таблиці даних платника податку та даних інформаційних ресурсів ДПС (невідповідність кодів видів економічної діяльності, товарів/послуг тощо))".
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 682 рази
- Подякували: 1964 рази
в шахматном порядке, я выбирала коды с входящих НН и писала только коротко например 45.12Popen писав: ↑07 листопада 2022, 07:55Любі друзі!!! Просветите, плизз, по таблице (Торговля)!
В первой строке пишем УКТЗЕД в графе 3 - придбання, а во второй строке пишем УКТЗЕД в графе 4 - постачання ??? Правильно ж ???
P.S. 1-я попытка подачи Таблицы - фиаско ("Виявлено невідповідність інформації, зазначеної в Таблиці даних платника податку та даних інформаційних ресурсів ДПС (невідповідність кодів видів економічної діяльності, товарів/послуг тощо))".
- Симпа
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1948 разів
- Подякували: 570 разів
Зробіть таблицю прямо у Медку там де аналіз ризкових операцій. Поставите галки по кодам які Вам підходятьМаруся10 писав: ↑07 листопада 2022, 09:46в шахматном порядке, я выбирала коды с входящих НН и писала только коротко например 45.12Popen писав: ↑07 листопада 2022, 07:55Любі друзі!!! Просветите, плизз, по таблице (Торговля)!
-
- Мастер
- Дякував (ла): 17 разів
- Подякували: 31 раз
Добрий день))) ааааааа)
Прошу допомоги!
Нас блокують, подала вже трохи повідомлень на розблокування. Щось розблокували, а щось ні. По ідентичних комплектах документів- різні відповіді- і там і там немає всіх ТТН. Одну податкову розблокували, а по іншій прийшла відмова.
Панянка в місцевій ДФС сказала, що обов'язково мають бути ТТН, договори з перевізниками, акти виконаних робіт від перевізників і оплати по цим же актам.
Від такого в мене опустилися вже не лише руки, бо ми торговці, постачальників море і покупців ціла купа.
Підкажіть наскільки обгрунтована вимога ДФС щодо перевізників?)
І чи все таки достатньо ТТН?
Дякую)
Прошу допомоги!
Нас блокують, подала вже трохи повідомлень на розблокування. Щось розблокували, а щось ні. По ідентичних комплектах документів- різні відповіді- і там і там немає всіх ТТН. Одну податкову розблокували, а по іншій прийшла відмова.
Панянка в місцевій ДФС сказала, що обов'язково мають бути ТТН, договори з перевізниками, акти виконаних робіт від перевізників і оплати по цим же актам.
Від такого в мене опустилися вже не лише руки, бо ми торговці, постачальників море і покупців ціла купа.
Підкажіть наскільки обгрунтована вимога ДФС щодо перевізників?)
І чи все таки достатньо ТТН?
Дякую)
-
- Мудрец
- Дякував (ла): 41 раз
- Подякували: 65 разів
Дивилась консультацію, то якщо нема власного транспорта і нема залученого перевізника - значить покупець придбав товар на умовах самовивозу. Для розблокування потрібно додати просто ТТН та у поясненні вказати, що був самовивіз і вказати пункт договору де прописано транспортування товару.