Блокировка регистрации НН/РК (частина 2️⃣)

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
Маруся10
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 682 рази
Подякували: 1964 рази

Повідомлення Маруся10 »

nusha17 писав:
07 листопада 2022, 15:48
Добрий день))) ааааааа)
Прошу допомоги!
Нас блокують, подала вже трохи повідомлень на розблокування. Щось розблокували, а щось ні. По ідентичних комплектах документів- різні відповіді- і там і там немає всіх ТТН. Одну податкову розблокували, а по іншій прийшла відмова.
Панянка в місцевій ДФС сказала, що обов'язково мають бути ТТН, договори з перевізниками, акти виконаних робіт від перевізників і оплати по цим же актам.
Від такого в мене опустилися вже не лише руки, бо ми торговці, постачальників море і покупців ціла купа.
Підкажіть наскільки обгрунтована вимога ДФС щодо перевізників?)
І чи все таки достатньо ТТН?
Дякую)
ТТН або цмр, акти, договори - це обязательно, платежки я не сбрасывала никогда, но можно, для количества, чем больше, тем лучше

nusha17
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 17 разів
Подякували: 31 раз

Повідомлення nusha17 »

Маруся10 писав:
07 листопада 2022, 16:22
nusha17 писав:
07 листопада 2022, 15:48
Добрий день))) ааааааа)
Прошу допомоги!
Нас блокують, подала вже трохи повідомлень на розблокування. Щось розблокували, а щось ні. По ідентичних комплектах документів- різні відповіді- і там і там немає всіх ТТН. Одну податкову розблокували, а по іншій прийшла відмова.
Панянка в місцевій ДФС сказала, що обов'язково мають бути ТТН, договори з перевізниками, акти виконаних робіт від перевізників і оплати по цим же актам.
Від такого в мене опустилися вже не лише руки, бо ми торговці, постачальників море і покупців ціла купа.
Підкажіть наскільки обгрунтована вимога ДФС щодо перевізників?)
І чи все таки достатньо ТТН?
Дякую)
ТТН або цмр, акти, договори - це обязательно, платежки я не сбрасывала никогда, но можно, для количества, чем больше, тем лучше
В мене просто закупка від декількох постачальників, може бути у різних періодах, доставка різними перевізниками.
Раніше кріпила ТТН, якщо вона була. Просто до всіх ТТН прикріпита акти виконаних робіт, оплату і договір, то легше застрелитися(((

Вика)
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 8 разів

Повідомлення Вика) »

подскажите, пожалуйста, я отправила и таблицу и повидомлення уже 7 дней назад, ни в кабинете во входящих ни в медке ничего нет. Это нормально или я не там смотрю?
и второй вопрос, если налоговые остановленные за октябрь, а сейчас на календаре уже ноябрь, в каком периоде нужно создавать повидомлення? В ноябре же, да?

m.mari
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 5 разів

Повідомлення m.mari »

Вика) писав:
07 листопада 2022, 21:43
подскажите, пожалуйста, я отправила и таблицу и повидомлення уже 7 дней назад, ни в кабинете во входящих ни в медке ничего нет. Это нормально или я не там смотрю?
и второй вопрос, если налоговые остановленные за октябрь, а сейчас на календаре уже ноябрь, в каком периоде нужно создавать повидомлення? В ноябре же, да?
у меня тоже уже 7 дней тишина,как будто специально тянут время. повидомлення в текущем мес делаем

мюсля
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1025 разів
Подякували: 1019 разів

Повідомлення мюсля »

Підкажіть будь ласочка, чи блокують нульові РК з причиною 104 Зміна номенклатури? Затупила...замість тон вписала кг, але кількість та ціна у цифрах вірна. І ШО? Краще взагалі не чіпать чи таки потрібно виправляти? Здається помилка в одиницях виміру не критичною вважається...Мені виходить потрібно відмінусовать усе з кг і додати те саме по кількості і ціні, але з тонами ? Сума велика, ми виробник, податкова ця зареєструвалася по таблиці, яку в той же день відбили с..ки :angry:

Ksune4ka
ПрофиПрофи
Подякували: 8 разів

Повідомлення Ksune4ka »

мюсля писав:
08 листопада 2022, 11:42
Підкажіть будь ласочка, чи блокують нульові РК з причиною 104 Зміна номенклатури? Затупила...замість тон вписала кг, але кількість та ціна у цифрах вірна. І ШО? Краще взагалі не чіпать чи таки потрібно виправляти? Здається помилка в одиницях виміру не критичною вважається...Мені виходить потрібно відмінусовать усе з кг і додати те саме по кількості і ціні, але з тонами ? Сума велика, ми виробник, податкова ця зареєструвалася по таблиці, яку в той же день відбили с..ки :angry:
Може краще первинку переробіть під ПН?

nusha17
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 17 разів
Подякували: 31 раз

Повідомлення nusha17 »

мюсля писав:
Так як у Вас код УКТ ЗЕД залишиться той самий, то не повинні заблокувати. Блокують мінуса і коли змінюється код УКТ ЗЕД

STO Iryna
Гений
Гений
Дякував (ла): 90 разів
Подякували: 120 разів

Повідомлення STO Iryna »

мюсля писав:
у нас блокируют 0 рк даже если с таким же кодом, если ваш покупатель не просит, я бы не делала)

kinona1
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 36 разів

Повідомлення kinona1 »

nusha17 писав:
08 листопада 2022, 12:07
мюсля писав:
Так як у Вас код УКТ ЗЕД залишиться той самий, то не повинні заблокувати. Блокують мінуса і коли змінюється код УКТ ЗЕД
у мене блокували нульовку літом, була трохи інша ситуація: ПН на 1 найменування, а в РК 1-е найменування з "-", потім це ж саме найменування з "+", але менша кількість (код УКТЗЕД той самий) і додалось найменування 2. Заблокували саме через 1-е найменування, по якому змінилась тільки кількість

@Лиса
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 413 разів
Подякували: 346 разів

Повідомлення @Лиса »

Сьогодні не врахували таблицю, підстава Відсутні показники позитивної податкової історії платника податку. Що вони хочуть, що їм написати ще?

Закрито

Повернутись до “Податкова накладна”