ТТН або цмр, акти, договори - це обязательно, платежки я не сбрасывала никогда, но можно, для количества, чем больше, тем лучшеnusha17 писав: ↑07 листопада 2022, 15:48Добрий день))) ааааааа)
Прошу допомоги!
Нас блокують, подала вже трохи повідомлень на розблокування. Щось розблокували, а щось ні. По ідентичних комплектах документів- різні відповіді- і там і там немає всіх ТТН. Одну податкову розблокували, а по іншій прийшла відмова.
Панянка в місцевій ДФС сказала, що обов'язково мають бути ТТН, договори з перевізниками, акти виконаних робіт від перевізників і оплати по цим же актам.
Від такого в мене опустилися вже не лише руки, бо ми торговці, постачальників море і покупців ціла купа.
Підкажіть наскільки обгрунтована вимога ДФС щодо перевізників?)
І чи все таки достатньо ТТН?
Дякую)
Блокировка регистрации НН/РК (частина 2️⃣)
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 682 рази
- Подякували: 1964 рази
-
- Мастер
- Дякував (ла): 17 разів
- Подякували: 31 раз
В мене просто закупка від декількох постачальників, може бути у різних періодах, доставка різними перевізниками.Маруся10 писав: ↑07 листопада 2022, 16:22ТТН або цмр, акти, договори - це обязательно, платежки я не сбрасывала никогда, но можно, для количества, чем больше, тем лучшеnusha17 писав: ↑07 листопада 2022, 15:48Добрий день))) ааааааа)
Прошу допомоги!
Нас блокують, подала вже трохи повідомлень на розблокування. Щось розблокували, а щось ні. По ідентичних комплектах документів- різні відповіді- і там і там немає всіх ТТН. Одну податкову розблокували, а по іншій прийшла відмова.
Панянка в місцевій ДФС сказала, що обов'язково мають бути ТТН, договори з перевізниками, акти виконаних робіт від перевізників і оплати по цим же актам.
Від такого в мене опустилися вже не лише руки, бо ми торговці, постачальників море і покупців ціла купа.
Підкажіть наскільки обгрунтована вимога ДФС щодо перевізників?)
І чи все таки достатньо ТТН?
Дякую)
Раніше кріпила ТТН, якщо вона була. Просто до всіх ТТН прикріпита акти виконаних робіт, оплату і договір, то легше застрелитися(((
подскажите, пожалуйста, я отправила и таблицу и повидомлення уже 7 дней назад, ни в кабинете во входящих ни в медке ничего нет. Это нормально или я не там смотрю?
и второй вопрос, если налоговые остановленные за октябрь, а сейчас на календаре уже ноябрь, в каком периоде нужно создавать повидомлення? В ноябре же, да?
и второй вопрос, если налоговые остановленные за октябрь, а сейчас на календаре уже ноябрь, в каком периоде нужно создавать повидомлення? В ноябре же, да?
-
- Знаток
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 5 разів
у меня тоже уже 7 дней тишина,как будто специально тянут время. повидомлення в текущем мес делаемВика) писав: ↑07 листопада 2022, 21:43подскажите, пожалуйста, я отправила и таблицу и повидомлення уже 7 дней назад, ни в кабинете во входящих ни в медке ничего нет. Это нормально или я не там смотрю?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1025 разів
- Подякували: 1019 разів
Підкажіть будь ласочка, чи блокують нульові РК з причиною 104 Зміна номенклатури? Затупила...замість тон вписала кг, але кількість та ціна у цифрах вірна. І ШО? Краще взагалі не чіпать чи таки потрібно виправляти? Здається помилка в одиницях виміру не критичною вважається...Мені виходить потрібно відмінусовать усе з кг і додати те саме по кількості і ціні, але з тонами ? Сума велика, ми виробник, податкова ця зареєструвалася по таблиці, яку в той же день відбили с..ки 

Може краще первинку переробіть під ПН?мюсля писав: ↑08 листопада 2022, 11:42Підкажіть будь ласочка, чи блокують нульові РК з причиною 104 Зміна номенклатури? Затупила...замість тон вписала кг, але кількість та ціна у цифрах вірна. І ШО? Краще взагалі не чіпать чи таки потрібно виправляти? Здається помилка в одиницях виміру не критичною вважається...Мені виходить потрібно відмінусовать усе з кг і додати те саме по кількості і ціні, але з тонами ? Сума велика, ми виробник, податкова ця зареєструвалася по таблиці, яку в той же день відбили с..ки![]()
-
- Мастер
- Дякував (ла): 17 разів
- Подякували: 31 раз
Так як у Вас код УКТ ЗЕД залишиться той самий, то не повинні заблокувати. Блокують мінуса і коли змінюється код УКТ ЗЕДмюсля писав: ↑08 листопада 2022, 11:42Підкажіть будь ласочка, чи блокують нульові РК з причиною 104 Зміна номенклатури? Затупила...замість тон вписала кг, але кількість та ціна у цифрах вірна. І ШО? Краще взагалі не чіпать чи таки потрібно виправляти? Здається помилка в одиницях виміру не критичною вважається...Мені виходить потрібно відмінусовать усе з кг і додати те саме по кількості і ціні, але з тонами ? Сума велика, ми виробник, податкова ця зареєструвалася по таблиці, яку в той же день відбили с..ки![]()
-
- Гений
- Дякував (ла): 90 разів
- Подякували: 120 разів
у нас блокируют 0 рк даже если с таким же кодом, если ваш покупатель не просит, я бы не делала)мюсля писав: ↑08 листопада 2022, 11:42Підкажіть будь ласочка, чи блокують нульові РК з причиною 104 Зміна номенклатури? Затупила...замість тон вписала кг, але кількість та ціна у цифрах вірна. І ШО? Краще взагалі не чіпать чи таки потрібно виправляти? Здається помилка в одиницях виміру не критичною вважається...Мені виходить потрібно відмінусовать усе з кг і додати те саме по кількості і ціні, але з тонами ? Сума велика, ми виробник, податкова ця зареєструвалася по таблиці, яку в той же день відбили с..ки![]()
-
- Мастер
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 36 разів
у мене блокували нульовку літом, була трохи інша ситуація: ПН на 1 найменування, а в РК 1-е найменування з "-", потім це ж саме найменування з "+", але менша кількість (код УКТЗЕД той самий) і додалось найменування 2. Заблокували саме через 1-е найменування, по якому змінилась тільки кількістьnusha17 писав: ↑08 листопада 2022, 12:07Так як у Вас код УКТ ЗЕД залишиться той самий, то не повинні заблокувати. Блокують мінуса і коли змінюється код УКТ ЗЕДмюсля писав: ↑08 листопада 2022, 11:42Підкажіть будь ласочка, чи блокують нульові РК з причиною 104 Зміна номенклатури? Затупила...замість тон вписала кг, але кількість та ціна у цифрах вірна. І ШО? Краще взагалі не чіпать чи таки потрібно виправляти? Здається помилка в одиницях виміру не критичною вважається...Мені виходить потрібно відмінусовать усе з кг і додати те саме по кількості і ціні, але з тонами ? Сума велика, ми виробник, податкова ця зареєструвалася по таблиці, яку в той же день відбили с..ки![]()