Доход, конечно. Прошу прощения за неточность.blize писав:Оборот или доход?NEL писав:У нас оборот 21 млн. Операции были стандартные - купил-продал. Может же такое быть, что налоговые разницы не возникли, это нормально? А то сомневаемся сами в себе....
Прибыль в 2015, 2016 гг
-
- Просвещенный
- Дякував (ла): 100 разів
- Подякували: 17 разів
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 2057 разів
- Подякували: 611 разів
Для получения права неприменения налоговых разниц есть ограничение - 2 млн...... Так как у вас превышение - нужно их считать.NEL писав:Доход, конечно. Прошу прощения за неточность.blize писав:Оборот или доход?NEL писав:У нас оборот 21 млн. Операции были стандартные - купил-продал. Может же такое быть, что налоговые разницы не возникли, это нормально? А то сомневаемся сами в себе....
-
- Оракул
- Дякував (ла): 86 разів
- Подякували: 63 рази
Просто в строке 1.1 проставить цифру не получается. Камеральная проверка не проходит. Требует строку 1. И тогда выбивает еще в строке 2. Смущает формулировка этой строки - "Сума перевищення дивідендів, що підлягають виплаті, над значенням об'єкта оподаткування за відповідний(і) податковий(і) (звітний(і)) рік (роки), за результатами якого(их) виплачуються дивіденди, позитивне значення (сума позитивних значень) (сума виплачених дивідендів – (рядок 04 + рядок 07 + рядок 09 + рядок 11 + рядок 13 – рядок 14 + рядок 23 ПН Податкової декларації з податку на прибуток підприємств))"[/quote]Тюша писав:Ставите начисленны дивиденды в дод. АВ 1.1. и все. Больше нигде не отображается.
То же самое. Но у меня в опз достаточно только 1=1.1. Но сам додаток АВ контактирует со стр. 20 деки. Просто увязать АВ в пакет, 1=1.1 без 20 стр.?
-
- Оракул
- Дякував (ла): 71 раз
- Подякували: 1 раз
У меня предприятие "малыш".В 2015г. есть небольшая прибыль.В 2014г. были большие убытки.Могу ли я сдать декларацию с реальной прибылью 2015г.и не применять дод.РИ для уменьшения прибыли 2015г.и вывода в минус.Нигде же не написано что я обязан отражать убытки прошлых лет?
-
- Оракул
- Дякував (ла): 100 разів
- Подякували: 9 разів
А якщо у мене є проведені акти з минулих років,у який рядок додатку РI його можна впихнути?svitlass писав:підказка від гуруAntonl писав:Убытки на 39. В разницы нет возможности никуда запихнуть. Дека после переноса на 39 соотвествует балансу за 2015 год.Caramelka писав:Поделитесь, у кого минус по прибыли, но выводите в ноль, что делать с балансом????
Сдавала всегда прибыль"0", баланс, как есть.
У кого какие мысли по этому дурдому? #help# #wall# #help# #wall#
"запихуєте" в різниці
в дод РІ є под різниці для всіх - по підрозділу 4 перехідних положень
відмітку про застосування різниць ви робите, але там вказано що не застос різниці згідно ст3 ПКУ,
а в перех положеннях є різниці для всіх
тому сказали, що вибираєте любу різницю по перех положення і збільшуєте фін результат
сама не роблю - передаю те, що почула
Подскажите пожалуйста кто разобрался с п. 18 підрозд. 4 розд. ХХ ПКУ 18. За операціями, по яких дохід для цілей оподаткування податком на прибуток до 1 січня 2015 року визначався за датою надходження коштів на банківський рахунок або в касу платника податку, і станом на 1 січня 2015 року у платника податку була наявна дебіторська заборгованість за такими операціями, при розрахунку об'єкта оподаткування сума коштів, що надійшла на банківський рахунок або в касу платника податку після 1 січня 2015 року, збільшує фінансовий результат до оподаткування.
За операціями, по яких витрати для цілей оподаткування податком на прибуток до 1 січня 2015 року визначалися за датою перерахування коштів на банківський рахунок або в касу контрагента платника податку, і станом на 1 січня у платника податку була наявна кредиторська заборгованість за такими операціями, при розрахунку об'єкта оподаткування сума коштів, що була перерахована на банківський рахунок або в касу контрагента платника податку після 1 січня 2015 року, зменшує фінансовий результат до оподаткування.
Читаю-читаю и не могу врубиться что ОНИ имели ввиду, возвратную финансовую помощь? Так если я на р/с или в кассу получила деньги так какая может быть дебиторка?
За операціями, по яких витрати для цілей оподаткування податком на прибуток до 1 січня 2015 року визначалися за датою перерахування коштів на банківський рахунок або в касу контрагента платника податку, і станом на 1 січня у платника податку була наявна кредиторська заборгованість за такими операціями, при розрахунку об'єкта оподаткування сума коштів, що була перерахована на банківський рахунок або в касу контрагента платника податку після 1 січня 2015 року, зменшує фінансовий результат до оподаткування.
Читаю-читаю и не могу врубиться что ОНИ имели ввиду, возвратную финансовую помощь? Так если я на р/с или в кассу получила деньги так какая может быть дебиторка?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 252 рази
- Подякували: 1128 разів
акти мин років - це витрати?halasky писав:
А якщо у мене є проведені акти з минулих років,у який рядок додатку РI його можна впихнути?
їх проводите за рах 44 рах, так як це витрати мин років, і тому вони само собою збільшать фін результат цього року
-
- Оракул
- Дякував (ла): 124 рази
- Подякували: 18 разів
Товарищи,подскажите, пересмотрела свою декл по прибыли, решила убрать додатки и отправить звитню нову
Подаём звитню нову? И к ней заново подаём баланс и отчёт о фин результатах?
И ещё-если я не сдаю додаток РИ и АМ , то у меня получается просто одна декларация с шестью заполненными строками.
Как раньше был додаток расшифровка к расходам, доходам возвратам -уже нет?
Или эти суммы где то нужно расшифровать?
И ещё-если я не сдаю додаток РИ и АМ , то у меня получается просто одна декларация с шестью заполненными строками.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 10 разів
- Подякували: 1256 разів
Подаем звитну нову до 29.02. баланс заново не отсылаем (если в нем ничего не меняем), он же не приложение к деке. Расшифровок к расходам и возвратам у малышей нетИИИИИИИИ писав:Товарищи,подскажите, пересмотрела свою декл по прибыли, решила убрать додатки и отправить звитню нову
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 143 рази
- Подякували: 341 раз
Не згодний.svitlass писав:акти мин років - це витрати?halasky писав:
А якщо у мене є проведені акти з минулих років,у який рядок додатку РI його можна впихнути?
їх проводите за рах 44 рах, так як це витрати мин років, і тому вони само собою збільшать фін результат цього року
Як на мене, то витрати минулих років в декларацію з податку на прибуток тільки через коригуючу до тих періодів. А в фінансових звітах (це бухоблік, форми 1, 1,2-м та 1,2-мс) на суму витрат минулих періодів коригується виключно сальдо 44 на початок 2015 (пояснення в статистику і можливо в ДФС). І виходить що в фінзвітах 2015, відображені витрати минулих періодів (...... - 2014), жодним чином не вплинуть на фінансовий результат 2015 року.