Блокировка регистрации НН/РК (частина 2️⃣)
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 52 рази
- Подякували: 1296 разів
У меня пришел ответ на 4-й день вечером, не считая день подачи
- Tasa
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1931 раз
- Подякували: 6619 разів
- Контактна інформація:
Колеги, а підкажіть таке - на єдиний 2% переведуть, якщо є заблоковані податкові ?
щось ніде не моджу знайти відповідь ....
тільки у п"ятницю змогла наваять таблицю по кодах, які блокувались у жовтні.... І сьогодні знову блоки з іншими кодами (((
Я так думаю, що кінця цьому не буде, і це не робота, бо нема часу і ті розблоковувать, а з"являються нові блоки ((((
ЗІ ми оптова торгівля, кодів дуже багато, подщати все нереально... дуже багато мілочовки, яка продається з великою націнкою, контролбювати це я не в силах ((
щось ніде не моджу знайти відповідь ....
тільки у п"ятницю змогла наваять таблицю по кодах, які блокувались у жовтні.... І сьогодні знову блоки з іншими кодами (((
Я так думаю, що кінця цьому не буде, і це не робота, бо нема часу і ті розблоковувать, а з"являються нові блоки ((((
ЗІ ми оптова торгівля, кодів дуже багато, подщати все нереально... дуже багато мілочовки, яка продається з великою націнкою, контролбювати це я не в силах ((
-
- Гений
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 225 разів
Колеги, вітаю. Підкажіть, будь ласка, чи можуть заблокувати реєстрацію розрахунку коригування до податкової накладної, складеної за 198.5 ПКУ? РК буде на зменшення суми ПДВ. Як я розумію, згідно Порядку, такий РК підпадає під ознаки безумовної реєстрацій й відповдіно не має блокуватись. Але чи так це на практиці?
Персональні податкові консультації (звертайся в приват) // Individual tax advice (contact by direct)