Вот что интересно... сейчас на форуме "212 активных пользователей". Посчитал приблизительно количество человек, просматривающих разные темы (пишутся справа от раздела) - насчитал 82 человека.
Непонимаю, где оставшиеся 130 человек? Или я не понял методики подсчета активных пользователей, или она работает некорректно.
Есть сканированные материалы (статьи) по разным темам (напечатаны в разных журналах, бесплатно журналы их не дают) хочу разместить на сайте, где и как не знаю, к кому обратиться?
ЕленаС. писав:Есть сканированные материалы (статьи) по разным темам (напечатаны в разных журналах, бесплатно журналы их не дают) хочу разместить на сайте, где и как не знаю, к кому обратиться?
Размещение подобных материалов нарушает законодательство Украины.
Стаття 11. Виникнення і здійснення авторського права.
Презумпція авторства
1. Первинним суб'єктом, якому належить авторське право, є автор твору.
За відсутності доказів іншого автором твору вважається особа, зазначена як автор на оригіналі або примірнику твору (презумпція авторства).
Це положення застосовується також у разі опублікування твору під псевдонімом, який ідентифікує автора.
2. Авторське право на твір виникає внаслідок факту його створення.
Для виникнення і здійснення авторського права не вимагається реєстрація твору чи будь-яке інше спеціальне його оформлення, а також виконання будь-яких інших формальностей.
Шановні. Наскільки ж все таки зіпсоване суспільство.
Не буду сперечатись хто з кого який профі.
Але елементарна порядність - не катить. По-людськи потрібно було б спитати в автора рецептів дозволу,
але якщо людина видалила свої наробки - це означахає НІ.
Стерти ім'я автора - це вже зумисна крадіжка. Треба поважати інших, а не шукати шпарини, як "об'єгорити ближнього".
До речі, саме про це вам Джема повторювала багато разів.
Не можна ж бути такими всеядними, безпринципними, твердолобими та товстошкурими.
Тим паче редактор форуму повинен витримувати принципову точку зору, що висвітлює політику форуму.
Тему видалено за погодженням з її автором.