подать госрегистратору информацию о конечном выгодополучателе!

Організація, зміни, створення, ліквідація бізнесу
LEMON
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 67 разів
Подякували: 28 разів

Повідомлення LEMON »

ирина07 писав:Была сегодня в деснянском р-не г. Киева, очередь большая, была 126, попала под "занавес", тоисть перед обедом. Мы ТОВ с одним учредителем, заполняла 1 и 4 страницу, на 1-й страничке в 7й графе ставили галочку,там, где написано о бенефициаре, каждую страничку подписал директор, постивили печать, сочининли доверенность на фирменном бланке и в поход к госрегистратору.
На 4 стр , где ставили галочку ? Включено, виключено , змінено відомості?

vuwnevska
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 134 рази
Подякували: 45 разів

Повідомлення vuwnevska »

asv писав:а чому ж у консультації що викладено на сайті написано...
якщо в приватному підприємстві, яке зареєстровано до 25.11.2014 р., всього один засновник - фізособа? Як нам роз’яснили спеціалісти з он-лайн консультування Державної реєстраційної служби (телефонна лінія (044) 237-09-90), в такому випадку слід подати реєстраційну картку за формою 4. Подається така форма повністю, але заповнюються в ній тільки сторінки 1 та 4, решта сторінок (крім останньої, яка передбачена для реєстратора) просто засвідчується внизу у призначених для цього рядках.
а можна посилання, щоб мені було що тикати реєстратору, чи це по телефону ?

asv
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 663 рази
Подякували: 80 разів

Повідомлення asv »

vuwnevska
Оракул
Оракул

Повідомлення vuwnevska »

vuwnevska писав:
asv писав:а чому ж у консультації що викладено на сайті написано...
якщо в приватному підприємстві, яке зареєстровано до 25.11.2014 р., всього один засновник - фізособа? Як нам роз’яснили спеціалісти з он-лайн консультування Державної реєстраційної служби (телефонна лінія (044) 237-09-90), в такому випадку слід подати реєстраційну картку за формою 4. Подається така форма повністю, але заповнюються в ній тільки сторінки 1 та 4, решта сторінок (крім останньої, яка передбачена для реєстратора) просто засвідчується внизу у призначених для цього рядках.
а можна посилання, щоб мені було що тикати реєстратору, чи це по телефону ?
а я їм дозвонилась і вони сказали що подають усі юр. особи крім державних та комунальних, а висвітлення персональних даних на сайті не підпадає під дію Закону про захист персональних даних, відповідно до бородьби з корупцією і т.д.
Хоча мені здається для цього достатньо було б зазначити ПІБ.
Форму подають на тих у кого більше 25 %, або хто здійснює визначальний вплив на діяльність

vuwnevska
Оракул
Оракул

Повідомлення vuwnevska »

asv писав:можна )) http://www.dinai.com/consultations/101
Тепер з’ясуємо, кого саме стосується обов’язок встановлювати свого кінцевого бенефіціарного власника (контролера), регулярно оновлювати і зберігати інформацію про нього та надавати її державному реєстратору у випадках та в обсязі, передбачених законом. На це нам відповість ст. 641 Господарського кодексу – це не всі юрособи, а підприємства, крім державних та комунальних підприємств.

asv
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 663 рази
Подякували: 80 разів

Повідомлення asv »

значить якщо один засновник і прив під-во то подаємо. вірно?

Thais
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 3 рази

Повідомлення Thais »

А кто-нибудь задумывался на тему, что будет, если сдать злополучную форму 4 не до 25, а, скажем, до 30 мая. КТО будет штрафовать за "несвоевременную подачу"? В Законе 1701 (которым установлен срок 25 мая)вообще идет речь о конечном выгодоприобретателе, потом еще был принят ряд законов и нормативных актов. На сегодняшний день СРОКИ уведомления госрегистратора о бенефициарах не установлены (ранее на форуме была приведена большая консультация адвоката)... Вот я и думаю, а что, если облокотиться на сроки и сдать эту форму позже? У КОГО-ТО ЕСТЬ МЫСЛИ?

Любаня
УченикУченик

Повідомлення Любаня »

Предприятие зарегистрировано в декабре 2014 г.. Надо сдавать форму 4 или нет ? Учредители физ лицо, свыше 25 %.

ArinaArina
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 7966 разів
Подякували: 5725 разів

Повідомлення ArinaArina »

Thais писав:А кто-нибудь задумывался на тему, что будет, если сдать злополучную форму 4 не до 25, а, скажем, до 30 мая. КТО будет штрафовать за "несвоевременную подачу"? В Законе 1701 (которым установлен срок 25 мая)вообще идет речь о конечном выгодополучателе, потом еще был принят ряд законов и нормативных актов. На сегодняшний день СРОКИ уведомления госрегистратора о бенефициарах не установлены (ранее на форуме была приведена большая консультация адвоката)... Вот я и думаю, а что, если облокотиться на сроки и сдать эту форму позже? У КОГО-ТО ЕСТЬ МЫСЛИ?
эти мысли озвучены в статье на стр.24

Thais
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 3 рази

Повідомлення Thais »

Любаня писав:Предприятие зарегистрировано в декабре 2014 г.. Надо сдавать форму 4 или нет ? Учредители физ лицо, свыше 25 %.
Закон № 1701 обязал юридических лиц, зарегистрированных до 25.11.14 г., подать сведения
госрегистратору о своем конечном выгодоприобретателе (выгодоприобретателях), в том числе о конечном
выгодоприобретателе (выгодоприобретателях) их учредителя, если учредитель – юридическое лицо, в срок до 25.05.15 г.

Відповісти

Повернутись до “Організаційні питання”