И мне #rolf# черт ты его побрал #rolf#Ребекка писав:а то опять сегодня дирик снился #hunter#
БЕСЕДКА_КУРИЛКА (переговорка, совещалка, просто что то обсуждалка!) - 5
- Ребекка
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 7198 разів
- Подякували: 2402 рази
это наверное на фоне СЭА, неделю у нас трения. Говорила, давайте я вам объясню подробно как оно работает, так не хочет, а мозг выносит #g_mad#
-
МитинаАлла
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 573 рази
- Подякували: 2321 раз
Я вам завидую. Тож хочу себе часный дом, огород, хозяйство... но конечно не в 19.30 домой приходить )))Ребекка писав:и я опишу свой вчерашний вечер #g_haha#
пришла домой в 18.00
первым делом поставила кашу для собаки, побежала нажала травы для кроликов, почистила у них, покормила, напоила, накормила котов, насобирала кабачков, натерла, нарезала гусям и курам. Собрала огурцы два ведра. Нарвала кукурузы, поставила вариться. Охладила кашу, покормила собаку. Вырвала бурьян на помидорах. Вычесала пса, покидала ему минут 15 пуллер и пошла варить себе суп с галушками. В 22.00 помывшись, наевшись включила сериал и час играла в покер. И так все лето как электровеник #g_crazy#
Я себе клумбу под окном посадила. Каждый вечер поливаю, а цветы растут ооочень плохо, видимо потому что там песок и камни....
- Ребекка
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 7198 разів
- Подякували: 2402 рази
да, в песке вода не задерживается, быстро высыхает. У меня чернозем, все растет на ура только успевай ухаживать. Частный дом хорошо, но требует постоянных капиталовложений и уйму времени. Я ставни и окна уже второй год докрасить не могу, т.к. обдираю старую краску до дерева, а это оооооочень медленно #sigh#МитинаАлла писав:Я вам завидую. Тож хочу себе часный дом, огород, хозяйство... но конечно не в 19.30 домой приходить )))Ребекка писав:и я опишу свой вчерашний вечер #g_haha#
пришла домой в 18.00
первым делом поставила кашу для собаки, побежала нажала травы для кроликов, почистила у них, покормила, напоила, накормила котов, насобирала кабачков, натерла, нарезала гусям и курам. Собрала огурцы два ведра. Нарвала кукурузы, поставила вариться. Охладила кашу, покормила собаку. Вырвала бурьян на помидорах. Вычесала пса, покидала ему минут 15 пуллер и пошла варить себе суп с галушками. В 22.00 помывшись, наевшись включила сериал и час играла в покер. И так все лето как электровеник #g_crazy#
Я себе клумбу под окном посадила. Каждый вечер поливаю, а цветы растут ооочень плохо, видимо потому что там песок и камни....
-
МитинаАлла
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 573 рази
- Подякували: 2321 раз
Я вот и хочу осенью с клумбы этой по максимуму этот строймусор выкопать и завезти чернозема. Попробую весной еще раз посадить цветы-однолетки, а там может и многолетки посажу... Как мама моя говорит, что на старость к земле тянет. Оно действительно так. Я аж невестке своей завидую... новый дом, огород, она не работает (с декрета в декрет), все садит, консервацию закрывает...
Я тоже сейчас консервирую, но хранить негде. Так в квартире и стоит, переступаем через банки. Зато зимой будем кушать. Дома всеравно бываем только переспать #g_haha#
Я тоже сейчас консервирую, но хранить негде. Так в квартире и стоит, переступаем через банки. Зато зимой будем кушать. Дома всеравно бываем только переспать #g_haha#
-
Вика23
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 44 рази
- Подякували: 949 разів
Это я писала#g_dance#Ребекка писав:меня работа больше изматывает, до 17,00 чувствуешь себя как выжатый лимон и последнее время никакого удовлетворения от проделанной работы. А домой приходишь и все тебе рады, орут, жрать просят #g_haha# . Появляется второе дыхание, приток энергии и вперед. В теме про работу писали, что хорошо дома работать, а я вот не хочу это безобразие еще и домой тащить, только отучилась в нерабочее время о ней думать, вот еще бы снами научиться управлять, а то опять сегодня дирик снился #hunter#
не всегда в офисе аврал, часто и просто сидит народ: то в интернете , то кушает #smile3#
я в офисе быстро-быстро работаю, т к нужно бежать #blush#
а дома - поработал, постирал, приготовил кушать #smile3#
спокойно и без напряга.
Ребенок под боком: накормлен и под присмотром#smile3#
и побежали куда нужно и когда нужно. И, в крайнем случае, ночь есть для работы, если бегала куда-то и не успела.
в общем: много плюсов и начальство глаз не мозолит. Только названивает#drinks#
-
ArinaArina
- Акула НКУ

- Дякував (ла): 7966 разів
- Подякували: 5725 разів
Вика, как я с Вами согласна. Даже не представляю, если придется в офис на полный день выходить. Жуть.Вика23 писав:Это я писала#g_dance#Ребекка писав:меня работа больше изматывает, до 17,00 чувствуешь себя как выжатый лимон и последнее время никакого удовлетворения от проделанной работы. А домой приходишь и все тебе рады, орут, жрать просят #g_haha# . Появляется второе дыхание, приток энергии и вперед. В теме про работу писали, что хорошо дома работать, а я вот не хочу это безобразие еще и домой тащить, только отучилась в нерабочее время о ней думать, вот еще бы снами научиться управлять, а то опять сегодня дирик снился #hunter#
не всегда в офисе аврал, часто и просто сидит народ: то в интернете , то кушает #smile3#
я в офисе быстро-быстро работаю, т к нужно бежать #blush#
а дома - поработал, постирал, приготовил кушать #smile3#
спокойно и без напряга.
Ребенок под боком: накормлен и под присмотром#smile3#
и побежали куда нужно и когда нужно. И, в крайнем случае, ночь есть для работы, если бегала куда-то и не успела.
в общем: много плюсов и начальство глаз не мозолит. Только названивает#drinks#
- Natalenna
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 3872 рази
- Подякували: 3194 рази
мені мій часто сниться: то акти складаємо, то податки прораховуємо, то ще якусь біліберду робимо. Трудяги#g_crazy#Financier писав:И мне #rolf# черт ты его побрал #rolf#Ребекка писав:а то опять сегодня дирик снился #hunter#
Наше життя встелене граблями (с) Із творів ЗНО
Бухгалтерський облік - це мистецтво
Бухгалтерський облік - це мистецтво
-
IrinkaSvetl деактивована
- Профи
- Дякував (ла): 42 рази
- Подякували: 133 рази
Доброго вечора форумчани.
Хочеться поділитися з вами негативним осадом, яким отримала під час сьогодняшнього діалогу .
Відповідно до я не можу висловлювати своє занепокоєння стосовно новин сьогодення на даному порталі, але реакція деяких особистостей є неприйнятною, і мене, як громадянку України, ображає.
Одна форумчанка апелює до Правил форуму, які сама не виконує, друга форумчанка дозволяє собі переходити на особистості і також прикриватися Правилами, при цьому не помічати порушень зі свого боку та серед інших форумчан, які притримуються таких же поглядів...
Оскільки я стояла у витоків даного форуму та мала за честь співпрацювати свого часу з адміністратором Олександром і можна сказати, що я в якомусь сенсі причетна до впровадження більшості пунктів смію нагадати деяким форумчанам, що п.3.а Правил форуму озвучує основний меседж порталу: ЗАБОРОНЕНО ОБРАЖАТИ УЧАСНИКІВ ФОРУМУ. Усі учасники порталу мають з повагою ставитися до інших учасників.
Ми усі різні, але... той факт, що моє прохання про допомогу дехто перетрактував, як призов до вбивства жінок та дітей... вибачайте, але це якось занадто...
Ще одна форумчанка дозволила собі у досить зневажливій формі вказувати, що мовляв, тут у бухгалтерів, немає аавтозапчастин - йдіть звідси, брись але ж...
- тварин на роботі ми також не тримаємо, але ж про тварин на форумі говоримо, просимо допомогу у пошуку ветеринарів...
- косметичний салон на роботі не влаштовуємо, а про допомогу косметолога, перукаря просимо
- телевізор на роботі ми не дивимося, але консультуємося й просимо допомогти, що ж подивитися такого цікавого, те саме про книжки..
- сад-город також на роботі не засіваем/саджаєм, але обговорюєм
- на робочому столі пательні не зберігаємо й не готуємо на обідніх перервах, але про рецепти чогось смачненького обговорюємо тощо....
Надалі прошу окремих учасників форуму стримувати свою агресію та не плювати отрутою в тих, хто не підтримує ваших поглядів... маєте якісь конструктивні зауваження - залюбки вислухаю вашу точку зору, а ні - притримайте свою думку при собі й не намагайтеся завуальовано принизити того, кого ви навіть не знаєте....
Нагадаю, що основним Законом для усіх нас є Конституція України
Стаття 15. Суспільне життя в Україні ґрунтується на засадах політичної, економічної та ідеологічної багатоманітності.
Стаття 17. Захист суверенітету і територіальної цілісності України, забезпечення її економічної та інформаційної безпеки є найважливішими функціями держави, справою всього Українського народу.
Оборона України, захист її суверенітету, територіальної цілісності і недоторканності покладаються на Збройні Сили України.
Стаття 24. Громадяни мають рівні конституційні права і свободи та є рівними перед законом.
Не може бути привілеїв чи обмежень за ознаками раси, кольору шкіри, політичних, релігійних та інших переконань, статі, етнічного та соціального походження, майнового стану, місця проживання, за мовними або іншими ознаками
Стаття 27. Кожна людина має невід'ємне право на життя. Кожен має право захищати своє життя і здоров'я, життя і здоров'я інших людей від протиправних посягань.
Стаття 28. Кожен має право на повагу до його гідності.
Ніхто не може бути підданий катуванню, жорстокому, нелюдському або такому, що принижує його гідність, поводженню чи покаранню.
Жодна людина без її вільної згоди не може бути піддана медичним, науковим чи іншим дослідам.
Усім іншим форумчанам бажаю хорошого робочого тижня та здорового глузду у їх керівників

Бережіть себе та рідних... поважайте себе та оточуючих... і балуйте своїх близьких увагою)))
От мені сьогодні подарували відро вишень перев'язаних величезним бантом...так приємно... а я віддячила величезною мискою абрикос... ЛІТО... чарівна пора року#g_haha#
Хочеться поділитися з вами негативним осадом, яким отримала під час сьогодняшнього діалогу .
Відповідно до я не можу висловлювати своє занепокоєння стосовно новин сьогодення на даному порталі, але реакція деяких особистостей є неприйнятною, і мене, як громадянку України, ображає.
Одна форумчанка апелює до Правил форуму, які сама не виконує, друга форумчанка дозволяє собі переходити на особистості і також прикриватися Правилами, при цьому не помічати порушень зі свого боку та серед інших форумчан, які притримуються таких же поглядів...
Оскільки я стояла у витоків даного форуму та мала за честь співпрацювати свого часу з адміністратором Олександром і можна сказати, що я в якомусь сенсі причетна до впровадження більшості пунктів смію нагадати деяким форумчанам, що п.3.а Правил форуму озвучує основний меседж порталу: ЗАБОРОНЕНО ОБРАЖАТИ УЧАСНИКІВ ФОРУМУ. Усі учасники порталу мають з повагою ставитися до інших учасників.
Ми усі різні, але... той факт, що моє прохання про допомогу дехто перетрактував, як призов до вбивства жінок та дітей... вибачайте, але це якось занадто...
Ще одна форумчанка дозволила собі у досить зневажливій формі вказувати, що мовляв, тут у бухгалтерів, немає аавтозапчастин - йдіть звідси, брись але ж...
- тварин на роботі ми також не тримаємо, але ж про тварин на форумі говоримо, просимо допомогу у пошуку ветеринарів...
- косметичний салон на роботі не влаштовуємо, а про допомогу косметолога, перукаря просимо
- телевізор на роботі ми не дивимося, але консультуємося й просимо допомогти, що ж подивитися такого цікавого, те саме про книжки..
- сад-город також на роботі не засіваем/саджаєм, але обговорюєм
- на робочому столі пательні не зберігаємо й не готуємо на обідніх перервах, але про рецепти чогось смачненького обговорюємо тощо....
Надалі прошу окремих учасників форуму стримувати свою агресію та не плювати отрутою в тих, хто не підтримує ваших поглядів... маєте якісь конструктивні зауваження - залюбки вислухаю вашу точку зору, а ні - притримайте свою думку при собі й не намагайтеся завуальовано принизити того, кого ви навіть не знаєте....
Нагадаю, що основним Законом для усіх нас є Конституція України
Стаття 15. Суспільне життя в Україні ґрунтується на засадах політичної, економічної та ідеологічної багатоманітності.
Стаття 17. Захист суверенітету і територіальної цілісності України, забезпечення її економічної та інформаційної безпеки є найважливішими функціями держави, справою всього Українського народу.
Оборона України, захист її суверенітету, територіальної цілісності і недоторканності покладаються на Збройні Сили України.
Стаття 24. Громадяни мають рівні конституційні права і свободи та є рівними перед законом.
Не може бути привілеїв чи обмежень за ознаками раси, кольору шкіри, політичних, релігійних та інших переконань, статі, етнічного та соціального походження, майнового стану, місця проживання, за мовними або іншими ознаками
Стаття 27. Кожна людина має невід'ємне право на життя. Кожен має право захищати своє життя і здоров'я, життя і здоров'я інших людей від протиправних посягань.
Стаття 28. Кожен має право на повагу до його гідності.
Ніхто не може бути підданий катуванню, жорстокому, нелюдському або такому, що принижує його гідність, поводженню чи покаранню.
Жодна людина без її вільної згоди не може бути піддана медичним, науковим чи іншим дослідам.
Усім іншим форумчанам бажаю хорошого робочого тижня та здорового глузду у їх керівників

Бережіть себе та рідних... поважайте себе та оточуючих... і балуйте своїх близьких увагою)))
От мені сьогодні подарували відро вишень перев'язаних величезним бантом...так приємно... а я віддячила величезною мискою абрикос... ЛІТО... чарівна пора року#g_haha#
-
ar4ik
- Гигант Мысли

- Дякував (ла): 22126 разів
- Подякували: 40709 разів
Ирина, заметьте, мы пытались всеми силами сохранить форум и лишить его политической окраски, и, до Вашего появления, нам, хоть и со скрипом и обидами обеих сторон, это худо-бедно удавалось. Если Вам так дорог форум, как Вы пишете- просто перестаньте его будоражить и направьте свою энергию в то место, где это будет полезно. И да, основным законом жизни для меня есть- Библия, а никак не конституция.