СТЕНА ПЛАЧА (природа плача, радости или горести, значения не имеют)
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 2195 разів
- Подякували: 3439 разів
Так, совет все тот же. Берем кофеечек и гуляем по инету (а другие пусть пашут на домомучительницу)
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 10003 рази
- Подякували: 5885 разів
ЛЮДА! Я выделила жирненьким - это лекарство от нервов.оляля писав:А Вам ніколи не брехали? Я б взяла лікарняний і для себе постановила: це час на відновлення нервів, хворих, маю право.+заяву зповідомлення з описом. Коли мені сказали, що не віддадут трудову, я сказала - чекайте візиту з управління праці! і вийшла з офісу взагалі на 2 години. Трудову віддали вчасно
У знакомого - ни трудовой, ни расчета...ничего не отдавали. Но работодателю сильно не повезло, у него жена главбух. Заявление в управление по труду - просто бабка пошептала - все отдали!!!!!!
Работаем мы для того, чтобы жить, а не живем, чтобы работать!!!! А совесть.....не дает получать удовольствие и сама не получает. Если тебя достали, то к ним неприменимо совестливое поведение!
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 7078 разів
- Подякували: 1728 разів
Я також так думаю, а вона заявила , ну ти ж допоможеш в складанні звітності, а я відповіла , що в мене є друга робота і це правдаAgatha писав:Директриса, мабуть, боїться, що не знайде буха на річну звітність.
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 2195 разів
- Подякували: 3439 разів
Так ты уже нашла другую работу? Тогда вообще не переживай.
-
- Светоч Мысли
Ну да це моє улюблене сільське господарство, але хотілось би далі розвиватись, бо це специфічна галузь.Берса писав:Так ты уже нашла другую работу? Тогда вообще не переживай.
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 10003 рази
- Подякували: 5885 разів
Ну звичайно допоможу, однак за незвичайну платню, бо маю іншу роботу!!!!!LyudMila76 писав:Я також так думаю, а вона заявила , ну ти ж допоможеш в складанні звітності, а я відповіла , що в мене є друга робота і це правдаAgatha писав:Директриса, мабуть, боїться, що не знайде буха на річну звітність.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 571 раз
- Подякували: 805 разів
Взагалі-то, потрібно би було допомогти. Я б ніколи не пішла на нове підприємство на річну звітність, підписувати чужі цифри може тільки камікадзе. Може краще домовитись , за окрему плату звичайно. І, в порядку помсти, якщо сильно допекли, виставити подвійний тариф за роботу. Оскільки є нова робота
тому потрібно робити річний звіт в позаробочий час і в вихідні. Або потрійний тариф. Можливо директриса сама відмовиться від таких дорогих послуг.
тому потрібно робити річний звіт в позаробочий час і в вихідні. Або потрійний тариф. Можливо директриса сама відмовиться від таких дорогих послуг.
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 461 раз
- Подякували: 520 разів
Вы отпахали \как правильно замечено\ 5 лет, у вас есть полное моральное право на любой предложенный вариант- больничный, управл по труду, вседолампочкино и т п.LyudMila76 писав:Є можливість взяти лікарняний без проблем, не можу, бо виходить брешу#blush# і знаю, що неправа.Лимончик писав: [А нельзя взять больничный????#g_hospita
у моей знакомой директор был самодур- но платил достойную з\пл. На мой вопрос-как ты выдерживаешь, отвечала: когда он бушует, я его представляю раздетым и мне так смешно становится. Так что не тратьте нервы- придумайте образ своей мучительницы- и будьте спокойны. Вы найдете намного лучше работу
-
- Светоч Мысли
Знаєте синдром СДС, так в той особі , це діагноз, я тут протрималася найдовше інші з великими скандалами йшли