Одне, з моїх улюблених висловлювань #g_haha# . Та ще на практикі приміняти#sigh# .oder писав:
При цьому "Деньги утром-стулья вечером.Наоборот можна ,но деньги вперед"
СТЕНА ПЛАЧА (природа плача, радости или горести, значения не имеют)
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 7078 разів
- Подякували: 1728 разів
-
- Светоч Мысли
+1#hi5#oder писав:Я співпрацюю з бюджетними організаціями ,то у мене цей вислів керівництво для виживання бізнесу
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1164 рази
- Подякували: 2681 раз
Не, не местный. Информатизация и ПО.Королева в пальто писав:Озвучь ФИО , будь другом , хоть в личку , а то мало ли ... О , Боже , это как надо добить буха , чтобы бух такое брякнул ... #swoon#
-
- Светоч Мысли
Дівчата, говорила зі своєю мадам, чому не підписує заяви, говорить, зробиш річний звіт і без питань, а так мовляв в середині грудня, куди це годиться, якщо ні то буду наймати аудит, і що робить, чи здати звіт і не заморочуватися, по совісті, то так би й повинно, ну прям не знаю #search#
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 432 рази
- Подякували: 158 разів
золотые слова, аж душу греют!офигевшая писав:ЛЮДА! Я выделила жирненьким - это лекарство от нервов.оляля писав:А Вам ніколи не брехали? Я б взяла лікарняний і для себе постановила: це час на відновлення нервів, хворих, маю право.+заяву зповідомлення з описом. Коли мені сказали, що не віддадут трудову, я сказала - чекайте візиту з управління праці! і вийшла з офісу взагалі на 2 години. Трудову віддали вчасно
У знакомого - ни трудовой, ни расчета...ничего не отдавали. Но работодателю сильно не повезло, у него жена главбух. Заявление в управление по труду - просто бабка пошептала - все отдали!!!!!!
Работаем мы для того, чтобы жить, а не живем, чтобы работать!!!! А совесть.....не дает получать удовольствие и сама не получает. Если тебя достали, то к ним неприменимо совестливое поведение!
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 571 раз
- Подякували: 805 разів
Зробіть круглі очі, співчутливий голос і поясніть, що так сталося, ось саме зараз Вам запропонували нову роботу, і зарплата більша, і умови кращі ніж у неї. А виходити на нову роботу потрібно прямо зараз.Але оскільки Ви все розумієте, що річна звітність і роки спільної роботи, то річний звіт Ви зробите. Але на роботу приходити не будете, трудову Вам віддадуть і коштувати це буде стільки-то. Але директриса , мабуть, має на увазі, що Ви не маєте права звільнятись до здачі річного звіту. Поясніть їй, що є законодавство, якого потрібно дотримуватись, навіть якщо незручно і невигідно. Дуже спокійно і без погроз. Бо насправді виконуються лише ті погрози, які не озвучуються.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 4011 разів
- Подякували: 3242 рази
Ну будет аудит, заплатит деньги им, а Вам то какая разница. Или она Вам должна за несколько месяцев. В любом случае з/плату, компенсацию за неиспользованный отпуск выплатить придется. А годовой отчет это еще 2 месяца (в это время она будет Вам платить?), потом опять скажет найму аудит. Оно Вам надо?LyudMila76 писав:Дівчата, говорила зі своєю мадам, чому не підписує заяви, говорить, зробиш річний звіт і без питань, а так мовляв в середині грудня, куди це годиться, якщо ні то буду наймати аудит, і що робить, чи здати звіт і не заморочуватися, по совісті, то так би й повинно, ну прям не знаю #search#
На такое моя подруга говорит "Що його казать як ВОНО конєчно".
-
- Светоч Мысли
Майже все так і сказала, ледь сльози не пустила, каже раніше закриєш рік , раніше підеш.Agatha писав:Зробіть круглі очі, співчутливий голос і поясніть, що так сталося, ось саме зараз Вам запропонували нову роботу, і зарплата більша, і умови кращі ніж у неї. А виходити на нову роботу потрібно прямо зараз.Але оскільки Ви все розумієте, що річна звітність і роки спільної роботи, то річний звіт Ви зробите. Але на роботу приходити не будете, трудову Вам віддадуть і коштувати це буде стільки-то. Але директриса , мабуть, має на увазі, що Ви не маєте права звільнятись до здачі річного звіту. Поясніть їй, що є законодавство, якого потрібно дотримуватись, навіть якщо незручно і невигідно. Дуже спокійно і без погроз. Бо насправді виконуються лише ті погрози, які не озвучуються.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1164 рази
- Подякували: 2681 раз
Мы всегда всех понимаем. Только никто это не ценит, принимают за должное. Кто-то на форуме на днях выкладывал (искать не буду, но смысл такой):Сделаешь добро, первый раз скажут "Большое спасибо". Второй раз просто "Спасибо" А в третий спросят почему так долго не помогаешь.LyudMila76 писав:Дівчата, говорила зі своєю мадам, чому не підписує заяви, говорить, зробиш річний звіт і без питань, а так мовляв в середині грудня, куди це годиться, якщо ні то буду наймати аудит, і що робить, чи здати звіт і не заморочуватися, по совісті, то так би й повинно, ну прям не знаю #search#
Если Вам невмоготу, думайте о себе в первую очередь. Сейчас ТОЛЬКО 7 декабря. Еще весь декабрь впереди. И январь (сомневаюсь, что до 10 января сдадите все отчеты. Пусть нанимает аудит. Они ей и отчеты попутно сделают (за доп. плату). У меня была несколько лет ситуация. Тоже увольнялась. Хозяйка кричит, что найду замену, тогда и отпущу. А я вся такая правильная. Два месяца она искала замену, так и не нашла, все ее не устраивали. И у меня немного обстоятельства поменялись. Я и сказала, что раз не может найти, то я пока поработаю. Через пол года достало все так, что я опять начала увольняться. И, причем, сразу сказала, что отрабатываю 2 недели и все, Вы меня больше не увидите, варианты "пока не найду нового...." не проходят.Так меня сделали виноватой и неблагодарной. Ведь прошлый раз меня пожалели, взяли обратно ......и т.д., а я ......неблагодарная.
Так что сейчас год, там квартал, там нового человека ввести в курс дела....
Решать в любом случае Вам.