Оновлення ОПЗ та питання щодо неї

Подання звітності в електронному вигляді
Popen
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 2116 разів
Подякували: 10410 разів

Повідомлення Popen »

maryx писав:подскажите как опз перенести на другой комп. скачала новій опз. а как архив предприятий туда перенести?
просто копируйте папку c:\opz (если он у вас на С:). И папку данных (какая у вас указана в карточке).

maryx
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 261 раз
Подякували: 21 раз

Повідомлення maryx »

скопировала папки SPR И XML в новый опз-при открытии пусто. может что-то еще нужно сделать?

maryx
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 261 раз
Подякували: 21 раз

Повідомлення maryx »

ну подскажите кто-то умный. а то прграмму скачала-а она пустая. как туда перенести справочники предприятий? посредствои копии SPR И XML -не получается. что не так?

Іріша
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 13 разів
Подякували: 29 разів

Повідомлення Іріша »

Доброго дня! допоможіть в ОПЗ відправити уточнюючу декларацію з податку на прибуток на уточнюючу. Спочатку відправила уточньонку, потім додивилась, що одну суму невірно вказала. Відправляю нову уточньонку, пише що файл з таким ім'ям вже є в архіві ДПС, міняю ім'я, пише що не вірно вказане ім'я файлу. Що робити? Не хочеться до них топати.

novichok
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 81 раз
Подякували: 890 разів

Повідомлення novichok »

Іріша писав:Доброго дня! допоможіть в ОПЗ відправити уточнюючу декларацію з податку на прибуток на уточнюючу. Спочатку відправила уточньонку, потім додивилась, що одну суму невірно вказала. Відправляю нову уточньонку, пише що файл з таким ім'ям вже є в архіві ДПС, міняю ім'я, пише що не вірно вказане ім'я файлу. Що робити? Не хочеться до них топати.

Когда сохраняете новую уточненку поставьте номер документа"2" в периоде,должно получится отправить.

Іріша
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 13 разів
Подякували: 29 разів

Повідомлення Іріша »

novichok писав:
Іріша писав:Доброго дня! допоможіть в ОПЗ відправити уточнюючу декларацію з податку на прибуток на уточнюючу. Спочатку відправила уточньонку, потім додивилась, що одну суму невірно вказала. Відправляю нову уточньонку, пише що файл з таким ім'ям вже є в архіві ДПС, міняю ім'я, пише що не вірно вказане ім'я файлу. Що робити? Не хочеться до них топати.

Когда сохраняете новую уточненку поставьте номер документа"2" в периоде,должно получится отправить.
А де ставиться цей номер. Треба заходити через диск С/ОПЗ

novichok
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 81 раз
Подякували: 890 разів

Повідомлення novichok »

Іріша писав:
novichok писав:

А де ставиться цей номер. Треба заходити через диск С/ОПЗ

В ОПЗ сделав отчет Вы его сохраняет или скопируйте уже сделанный и при выполнении операции " сохранить нна диск" у Вас появляется табличка и напротив вида отчета" звытний" поменяйте номер в периоде.

Иташа
Гений
Гений
Дякував (ла): 299 разів
Подякували: 75 разів

Повідомлення Иташа »

Подскажите пожалуйста где лучше оновить ОПЗ. У меня версия 1.30.10. Всегда кликала и автоматом загружало, а сейчас сохраняет и стоит версия для покупки.....#wall#

dalerin
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 30 разів
Подякували: 15 разів

Повідомлення dalerin »

http://sts.gov.ua/elektronna-zvitnist/p ... pechennya/
Я обычно обновление вручную с этой страницы скачиваю.

LyudMila76
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 7078 разів
Подякували: 1729 разів

Повідомлення LyudMila76 »

http://buhgalter911.com/Res/PO/opzpatch ... -setup.exe
Завжди з ресурсів роблю поновлення

Закрито

Повернутись до “Подання звітності в електронному вигляді”