Дівчата виложу простенький рецепт рибного пирога, в мене його люблять всі:
Беру 1кг слойоного тіста (не дріжджового), мені подобається ТМ "Дригало" або "Левада" (розморожую)
0,5кг риби нототенія (почистила вкинула в кип'ячу підсолену воду) на3 -5хв
100гр петрушки
2 цибулини величенькі
Беру листик трохи змастила олією половину положила на листик
потім в мисці змішала рибу попередньо відібравши кістки, і так руками трохи порвала, добавила потрібнену петрушку, та цибулю добавила суміш перців, чи просто чорного, хто як любить, по смаку можна ще й підсолить і виложила на тісто, другою половиною накрила, краї позащипувала, в попередньо розігруту духовку ставлю на 180гр десь на 30-40хв. Витягла порізала, мені смакує холодним і до речі можна і на природу взяти.
Веселые рецепты.
-
- Светоч Мысли
- Повідомлень: 2373
- З нами з: 30 вересня 2011, 01:43
- Дякував (ла): 7078 разів
- Подякували: 1728 разів
-
- Акула НКУ
- Повідомлень: 8478
- З нами з: 23 березня 2011, 09:48
- Дякував (ла): 2195 разів
- Подякували: 3439 разів
-
- Светоч Мысли
- Повідомлень: 2856
- З нами з: 28 листопада 2011, 06:58
- Дякував (ла): 1966 разів
- Подякували: 3127 разів
Насколько я знаю, это разновидность хекаБерса писав:А что за рыба такая? Первый раз слышу.
-
- Светоч Мысли
- Повідомлень: 2373
- З нами з: 30 вересня 2011, 01:43
- Дякував (ла): 7078 разів
- Подякували: 1728 разів
Хек він сухуватий, а ця риба мені подобається тим що не жирна, і сочна, цибулю не підсмажуємо, просто кришимо.
-
- Светоч Мысли
- Повідомлень: 2373
- З нами з: 30 вересня 2011, 01:43
- Дякував (ла): 7078 разів
- Подякували: 1728 разів
А ще я полюбляю рибні котлети, особливо в піст, чи просто пістні дні
Беру 0,5кг (морський сом), 0,5кг(нототенія), змолола в кухонному комбайні
замочила батон я у воді також до фаршу кинула в комбайн, для однорідної консистенції
Беру цибулину 1велику дуже дрібненько ріжу в комбаайні не годиться, (Котлети не такі пухкі будуть) перемішую все , добавляю лимонного соку, вичавила трохи щоб перебити запах риби, сіль, спеції, знов хто які полюбляє я кладу суміш перців (яйце не добавляю), піджарюю обвалявши в муці, чи є паніровочні сухарі зі спеціями, але там є сіль, треба це передбачити, щоб не пересолить.
Беру 0,5кг (морський сом), 0,5кг(нототенія), змолола в кухонному комбайні
замочила батон я у воді також до фаршу кинула в комбайн, для однорідної консистенції
Беру цибулину 1велику дуже дрібненько ріжу в комбаайні не годиться, (Котлети не такі пухкі будуть) перемішую все , добавляю лимонного соку, вичавила трохи щоб перебити запах риби, сіль, спеції, знов хто які полюбляє я кладу суміш перців (яйце не добавляю), піджарюю обвалявши в муці, чи є паніровочні сухарі зі спеціями, але там є сіль, треба це передбачити, щоб не пересолить.
-
- Светоч Мысли
- Повідомлень: 2856
- З нами з: 28 листопада 2011, 06:58
- Дякував (ла): 1966 разів
- Подякували: 3127 разів
-
- Светоч Мысли
- Повідомлень: 2373
- З нами з: 30 вересня 2011, 01:43
- Дякував (ла): 7078 разів
- Подякували: 1728 разів
Так я ще понавикладаю#blush#tunika писав:Рыбу обожаю. Спасибо за рецепты, чуть слюной не захлебнулась.
-
- Высший разум
- Повідомлень: 908
- З нами з: 14 жовтня 2011, 05:47
- Дякував (ла): 1151 раз
- Подякували: 446 разів
У меня муж ещё каждую котлетку заворачивает в шкурку рыбную (предварительно её сняв и порезав) , а потом уже в панировочные сухари. Это если разделывать целую рыбку. Но я сама так не пробовала делать)
-
- Светоч Мысли
- Повідомлень: 2373
- З нами з: 30 вересня 2011, 01:43
- Дякував (ла): 7078 разів
- Подякували: 1728 разів
Блинчики з курицею та грибами, я не пам'ятаю чи Джема писала, я роблю так
0,7л газованої води
6 яєць
4 ложки крохмалу
муки стільки, щоб тісто було нормальної консистенції міксером збила, пожарила
Начинка
300гр шампіньйонів порізала не дуже дрібно, пожарила, підсолила
грудинка куряча 600-700гр відварила, дали вихолонути, порізала вподовж на смужечки
1 цибулину піджарила
Потім все це змішала і досолила доперчила і знов на сковорідку на не великий вогонь, під кришкою 10 хв ще підсмажилося. Вичахло.
На блинчики по середині викладую начинку, загортаю конвертом, в холодильник, потім хто як хоче, чи піджарює а маслі, чи в мікрохвильовій, чи просто холодні, як душа бажає.
0,7л газованої води
6 яєць
4 ложки крохмалу
муки стільки, щоб тісто було нормальної консистенції міксером збила, пожарила
Начинка
300гр шампіньйонів порізала не дуже дрібно, пожарила, підсолила
грудинка куряча 600-700гр відварила, дали вихолонути, порізала вподовж на смужечки
1 цибулину піджарила
Потім все це змішала і досолила доперчила і знов на сковорідку на не великий вогонь, під кришкою 10 хв ще підсмажилося. Вичахло.
На блинчики по середині викладую начинку, загортаю конвертом, в холодильник, потім хто як хоче, чи піджарює а маслі, чи в мікрохвильовій, чи просто холодні, як душа бажає.