СТЕНА ПЛАЧА (природа плача, радости или горести, значения не имеют)

Розмови на різні теми
Лапа
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 7018 разів
Подякували: 4419 разів

Повідомлення Лапа »

Люда, увольняйтесь не думая. Я так (конец года, месяца, квартала) уходила 2 года.#sigh#
Результат - ушла+ведро помоев на голову.#g_mad#
Сейчас у них проверка - звонят П-А-М-А-Г-И!!!!!!!!!!!! (молчали год)#g_cray2#
Я их послала в САД и совесть молчит. Даже не ёкает. #g_crazy#
Успокоилась видно.#blum#

Берса
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 2195 разів
Подякували: 3439 разів

Повідомлення Берса »

Agatha писав:Аудит спрямують не тільки на річну звітність, а й на пошук будь-яких помилок попереднього буха. Щоб виправдати свою ціну аудит постарається знайти якісь ляпи: там нема підпису, там дати, там 100,0 грн не туда віднесла. Непрофесійна, непорядна і т.д. і т.п. Містечко невелике. Це в великих містах можна більше ніколи не побачити попередніх роботодавців.
Насчет аудита согласна-этим только волю дай (мне однажды вменяли что я неправильным шрифтом приказы печатаю). Но ведь даже если она сдаст год 9 февраля, начнется НДС за январь до 20/02. И опять в круговорот?

LyudMila76
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 7078 разів
Подякували: 1728 разів

Повідомлення LyudMila76 »

Берса писав:
Agatha писав:Аудит спрямують не тільки на річну звітність, а й на пошук будь-яких помилок попереднього буха. Щоб виправдати свою ціну аудит постарається знайти якісь ляпи: там нема підпису, там дати, там 100,0 грн не туда віднесла. Непрофесійна, непорядна і т.д. і т.п. Містечко невелике. Це в великих містах можна більше ніколи не побачити попередніх роботодавців.
Насчет аудита согласна-этим только волю дай (мне однажды вменяли что я неправильным шрифтом приказы печатаю). Но ведь даже если она сдаст год 9 февраля, начнется НДС за январь до 20/02. И опять в круговорот?
Правильно містечко не велике, хоча аудит проходила, робила у фірмі засновники кияни щось не поділили, я крайня, пережила, але то була друга ситуація, а тут будуть мене перевіряти, кома не так, крапка, а не помиляється той хто не робить.Але я писала робота в мене друга є, як від цієї здихатись.

RYZYK
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 4434 рази
Подякували: 1221 раз

Повідомлення RYZYK »

Сейчас пришло электронное письмо с налоговой. Поменялся электронный адрес сервера: zvit@sta.gov.ua

LyudMila76
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Дівчатка, ще раз всім дуже дякую, Ви найкращі#kiss# #kiss# #kiss#

Дашка
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2944 рази
Подякували: 7631 раз

Повідомлення Дашка »

LyudMila76 писав:
Берса писав:
Правильно містечко не велике, хоча аудит проходила, робила у фірмі засновники кияни щось не поділили, я крайня, пережила, але то була друга ситуація, а тут будуть мене перевіряти, кома не так, крапка, а не помиляється той хто не робить.Але я писала робота в мене друга є, як від цієї здихатись.
Как как, отрезать раз и всё!!!Не дожидаясь перетонита!!!!

офигевшая
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 10003 рази
Подякували: 5885 разів

Повідомлення офигевшая »

RYZYK писав:Сейчас пришло электронное письмо с налоговой. Поменялся электронный адрес сервера: zvit@sta.gov.ua
Ну нельзя же так пугать.... я давно на этот адрес отправляю.....только что пришли квитанции по деке НДСовской - у меня сразу вопрос - а куда я ее сдала....фух!#swoon# #swoon# #swoon# #swoon# #swoon# #swoon#

Nataliya 2201
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1164 рази
Подякували: 2681 раз

Повідомлення Nataliya 2201 »

офигевшая писав:
RYZYK писав:Сейчас пришло электронное письмо с налоговой. Поменялся электронный адрес сервера: zvit@sta.gov.ua
Ну нельзя же так пугать.... я давно на этот адрес отправляю.....только что пришли квитанции по деке НДСовской - у меня сразу вопрос - а куда я ее сдала....фух!#swoon# #swoon# #swoon# #swoon# #swoon# #swoon#
+1. А я Деку отправила, качаю квитанции И тут такое читаю. Мысль та же - А куда...?#smile3#

RYZYK
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 4434 рази
Подякували: 1221 раз

Повідомлення RYZYK »

Я, как-то не сверяя, вкинула. В этом месяце еще ничего не регистрировала

LyudMila76
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Дівчата, що за фігня http://buhgalter911.com/yaf/yaf_postsm2 ... spx#238848 , а ну хто має право ту мимру з форуму вишвирнуть

Відповісти

Повернутись до “Розмови про різне”