Питання не зовсім зрозуміле... У мене майже те саме, крім мито-курсові різниці. Ніяких додатків. Ви застосовуєте різниці ? Ви велике-маленьке підприємство ?Галина_2004 писав:Підкажіть, будь ласка, які мені потрібно додатки:
1. Собівартість (товари)
2. Митні послуги
3. З/п і ЄСВ
4. Курсові різниці
5. Банківське обслуговування
6. Оренда офісу
Прибыль в 2015, 2016 гг
- Tasa
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1932 рази
- Подякували: 6619 разів
- Контактна інформація:
-
- Мудрец
- Дякував (ла): 32 рази
- Подякували: 70 разів
halasky писав:яку суму переплати авансових внесків вказувати у дод ЗП,все те що платили у 2015?чи і січень-лютий 2016 показувати?
Все авансовые взносы за январь-декабрь 2015, которые должны были уплачивать. Январь-февраль 2016 года уже не платим авансовые взносы.
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 195 разів
- Подякували: 15 разів
Маленьке, мільйона навіть нема. Так, рахувала курсові різниці (можна не рахувати?).Tasa писав:Питання не зовсім зрозуміле... У мене майже те саме, крім мито-курсові різниці. Ніяких додатків. Ви застосовуєте різниці ? Ви велике-маленьке підприємство ?Галина_2004 писав:Підкажіть, будь ласка, які мені потрібно додатки:
1. Собівартість (товари)
2. Митні послуги
3. З/п і ЄСВ
4. Курсові різниці
5. Банківське обслуговування
6. Оренда офісу
Вибачте за такі питання, тільки завтра розбиратимусь в декларації. Але із-за обмеження часу прошу підказок.
- Tasa
- Акула НКУ
- Контактна інформація:
Не хотіла вас запутать #g_dance#Галина_2004 писав:Маленьке, мільйона навіть нема. Так, рахувала курсові різниці (можна не рахувати?).
Вибачте за такі питання, тільки завтра розбиратимусь в декларації. Але із-за обмеження часу прошу підказок.
Це не ті різниці... То різниці податкові. Значить вам не треба ніяких додатків. Пролопатьте тут теми по податку на прибуток - знайдете всі відповіді.#rtfm#
Здравствуйте.
Девочки, помогите, пожалуйста.
Предприятие до 20млн. Могу я в 15 году применять разницы, а в 16 принять решение их не применять?
Предприятие до 20млн. Могу я в 15 году применять разницы, а в 16 принять решение их не применять?
- Tasa
- Акула НКУ
- Контактна інформація:
В 2015 можете... А от в 2016 ... Десь проскакувало, шо наче доведеться застосовувати і надалі... А от як насправді - ?Evelin писав:Здравствуйте.
-
- Профи
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 13 разів
дані додатка ВП податківці враховуватимуть окремо від даних самої декларації, а сума зменшення податку в рядку 27 декларації жодним чином не зменшує суму податку до сплати, зазначену в рядку 19 декларації. Отже, щоб не було непорозумінь із податківцями, платнику податку слід заплатити всю суму податку, обчислену за наслідками 2015 р., а переплатою, яка виникла внаслідок виправлення помилки, скористатися в наступних звітних періодах. Якщо ж платник податку хоче скористатися сумою такої переплати для погашення частини податкового зобов'язання вже тепер, за наслідками декларації за 2015 рік, то йому варто виправити помилку шляхом подання УР до подання декларації за 2015 рік. І, перш ніж сплачувати податкове зобов'язання за 2015 рік, переконатися, що така переплата врахована податківцями, шляхом проведення звірки з ДПІ.ІринаД писав:Дорогие коллеги,может повторюсь,но ответа вроде бы не увидела.....если в 2014 году сдала деку с прибылью, потом обнаружила ошибку и получились убытки(существенные),дека 2015 года с прибылью(прибыль2015 года перекрывает убытки 2014 года и еще есть хорошая сумма к оплате), как теперь поступить в данной ситуации.....сдавать уточнюючу деку за 2014 год без всяких додатков на новом бланке ,а потом деку за 2015 год с заполнением додатка РІ? Или править все в деке за 2015 год, с заполнением додатков ВП и РІ?
И второй вопрос,кто как делает если некоторые расходы не хочет показывать в деке (например чистую воду).......
(с)
-
- Оракул
- Дякував (ла): 100 разів
- Подякували: 9 разів
а де таке проскакувало???Tasa писав:В 2015 можете... А от в 2016 ... Десь проскакувало, шо наче доведеться застосовувати і надалі... А от як насправді - ?Evelin писав:Здравствуйте.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1415 разів
- Подякували: 777 разів
Писалось..... даже о том, что пустышки стоит подать с отметкой о не применении разниц, якобы если не поставить эту заветную отметку, то с 2016 года предприятие будет вынуждено применять разницы, даже если до 20 млн#g_pinkglahalasky писав:а де таке проскакувало???Tasa писав:В 2015 можете... А от в 2016 ... Десь проскакувало, шо наче доведеться застосовувати і надалі... А от як насправді - ?Evelin писав:Здравствуйте.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 2642 рази
- Подякували: 1922 рази
НКУhalasky писав:а де таке проскакувало???Tasa писав:В 2015 можете... А от в 2016 ... Десь проскакувало, шо наче доведеться застосовувати і надалі... А от як насправді - ?Evelin писав:Здравствуйте.
134.1.1.
Для плательщиков налога, у которых годовой доход от любой деятельности (за вычетом непрямых налогов), определенный по правилам бухгалтерского учета за последний годовой отчетный (налоговый) период не превышает двадцати миллионов гривен, объект налогообложения может определяться без корректировки финансового результата до налогообложения на все разницы (кроме отрицательного значения объекта налогообложения прошлых налоговых (отчетных) лет), определенные в соответствии с положениями этого раздела. Плательщик налога, у которого годовой доход (за вычетом непрямых налогов), определенный по правилам бухгалтерского учета за последний годовой отчетный (налоговый) период не превышает двадцати миллионов гривен, имеет право принять решение о неприменении корректировок финансового результата до налогообложения на все разницы (кроме отрицательного значения объекта налогообложения прошлых налоговых (отчетных) лет), определенные в соответствии с положениями этого раздела, НЕ БОЛЕЕ ОДНОГО РАЗА В ТЕЧЕНИЕ НЕПРЕРЫВНОЙ СОВОКУПНОСТИ ЛЕТ в каждом из которых выполняется этот критерий относительно размера дохода. О принятом решении плательщик налога отмечает в налоговой отчетности по этому налогу, который подается за ПЕРВЫЙ год в такой непрерывной совокупности лет. В дальнейшие годы такая совокупность корректировки финансового результата также не применяется (кроме отрицательного значения объекта налогообложения прошлых налоговых (отчетных) лет).