Ну не понимаю я, как можно можно претендовать на интелектуальную собственность рецепта маринованых огурцов?! Уважаемые модераторы, у Вас есть доказательства интелектуальной собственности рецептов Джемы (патенты)? Я вот, например, уверенна, что она их списала с тетрадки рецептов моей двоюродной бабушки. Кто защитит бабушкино авторское право?
Viktoriia писав:Ну не понимаю я, как можно можно претендовать на интелектуальную собственность рецепта маринованых огурцов?! Уважаемые модераторы, у Вас есть доказательства интелектуальной собственности рецептов Джемы (патенты)? Я вот, например, уверенна, что она их списала с тетрадки рецептов моей двоюродной бабушки. Кто защитит бабушкино авторское право?
Зачем разводить здесь пустую болтовню? Вам мало было кофликтов на форуме? Автор захотел удалить тему! И интеллектуальная собственность здесь ни причем.
Viktoriia писав:Ну не понимаю я, как можно можно претендовать на интелектуальную собственность рецепта маринованых огурцов?! Уважаемые модераторы, у Вас есть доказательства интелектуальной собственности рецептов Джемы (патенты)? Я вот, например, уверенна, что она их списала с тетрадки рецептов моей двоюродной бабушки. Кто защитит бабушкино авторское право?
Зачем разводить здесь пустую болтовню? Вам мало было кофликтов на форуме? Автор захотел удалить тему! И интеллектуальная собственность здесь ни причем.
Хочу Вам напомнить, что право что-либо делать с темами имеют ЗАРЕГИСТРИРОВАНЫЕ ПОЛЬЗОВАТЕЛИ, а пользователь Джема покинула Форум и права вмешиваться в темы и обсуждения больше не имеет.
buhgalter 911 писав:Лада, зачем вы удалили тему с рецептами да еще и обозвали пользователей
Лада писав: Не можна ж бути такими всеядними, безпринципними, твердолобими та товстошкурими.
buhgalter 911, видалила тему, тому що в авторській темі знову лили грязюку на людину, яка вже пішла.
Ви ж самі казали припиняти! На мою думку на той момент - це найдієвіша дія.
І кого це я обізвала? Весь форум?
Я вважала, що форум створений для залучення професіоналів, які допомагатимуть початківцям і профі у наш тяжкий час; що погано, коли цікавим людям стає на форумі не цікаво, а антиподам - навпаки.
Якщо мої переконання та поведінка шкодять форуму - скажіть про це. За мене не потрібно вибачатись.
Відразу відразити відразу не завжди вдається.
Якщо форум створено для розмноження тролів та гидоти - скажіть про це, хоча достатньо і промовчати.
Не можна призначити редакторів за кількістю повідомлень - це штушні кадри, яких шукають у ручному режимі.
До речі, в мене як і раніше повідомлень менше тисячі але я під кожним з них можу підписатись ще раз.
Я пропонувала переглянути і склад редакторів також.
Ви питали "що сталося?" - Пульку розписали, в підкидного збацали, бліц закінчився - кожен залишився при своїх.