ФОП – 3 група, 5%

Згальні питання, ставки податку, книга обліку доходів (для ПДВ доходів і витрат)
Мария155
УченикУченик

Повідомлення Мария155 »

Подскажите пожалуйста! ФОП 3гр. на едином. деятельности не было весь квартал - доходов на счет не поступало.
Как оформить нулевку по единому налогу и надо ли что-то платить? #help#

Popen
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 2116 разів
Подякували: 10410 разів

Повідомлення Popen »

Мария155 писав:Подскажите пожалуйста! ФОП 3гр. на едином. деятельности не было весь квартал - доходов на счет не поступало.
Как оформить нулевку по единому налогу и надо ли что-то платить? #help#
Сдать пустую деку и оплатить ЕСВ.

Бабушка
Гений
Гений
Дякував (ла): 139 разів
Подякували: 120 разів

Повідомлення Бабушка »

Любознательная писав:
Бабушка писав:Добрий день! Допоможіть хто може : " внесення власних заощаджень " на р/р платника єдиного податку 3-ї групи ФОП , чи є ця сума доходом ФОП ,якщо так, то як правильно відобразити цю суму в книзі , в 2012 році були розяснення що включається , може з тих пір щось помінялось , у нас це запросто сьогодні включається , завтра не треба було , нехочеться платить зря , діяльність в 1-му кварталі непроводилось , кошти підприємець положив щоб погасить кредит , та податки , зараньше дякую
На сегодня есть в "ЗІР":
http://zir.minrd.gov.ua/main/bz/view/?src=ques
Повна:
Згідно з п.292.1 ст.292 Податкового кодексу України від 2 грудня 2010 року № 2755-VI із змінами та доповненнями (далі – ПКУ) доходом платника єдиного податку для фізичної особи - підприємця є дохід, отриманий протягом податкового (звітного) періоду в грошовій формі (готівковій та/або безготівковій); матеріальній або нематеріальній формі, визначеній пунктом 292.3 цієї статті. При цьому до доходу не включаються отримані такою фізичною особою пасивні доходи у вигляді процентів, дивідендів, роялті, страхові виплати і відшкодування, а також доходи, отримані від продажу рухомого та нерухомого майна, яке належить на праві власності фізичній особі та використовується в її господарській діяльності.
Відповідно до норм Інструкції про порядок відкриття, використання і закриття рахунків у національній та іноземних валютах, затвердженої постановою Правління Національного банку України від 12 листопада 2003 року №492 (далі - Інструкція) поточні банківські рахунки для фізичних осіб - резидентів поділяються на: поточні рахунки фізичних осіб - підприємців, які відкриваються для здійснення підприємницької діяльності та поточні рахунки фізичних осіб, які не є підприємцями.
Тобто, власні кошти, внесені на розрахунковий рахунок, який відкрито для здійснення підприємницької діяльності, включаються до доходу фізичної особи – підприємця – платника єдиного податку.
Поздоровляю Всіх форумчан з великоднем ! Христос воскрес ! Я так розумію що підприємцю потрібно було відкрити ще один рахунок як фіз. особа і з цього рахунка і здійснювати платіжі за кредитом , та податки (начебто це не заборонено ?) Одним словом вік живи , вік учись

Popen
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 2116 разів
Подякували: 10410 разів

Повідомлення Popen »

Бабушка писав:Поздоровляю Всіх форумчан з великоднем ! Христос воскрес ! Я так розумію що підприємцю потрібно було відкрити ще один рахунок як фіз. особа і з цього рахунка і здійснювати платіжі за кредитом , та податки (начебто це не заборонено ?) Одним словом вік живи , вік учись
Не возбраняется гасить кредиты и оплачивать налоги налом через кассу банка...

ov
Гений
Гений
Дякував (ла): 25 разів
Подякували: 7 разів

Повідомлення ov »

Раскажите, а может ли ФЛП- единщик 3я гр.с НДС, снимать с своего р/сч в банке наличку для собственных нужд? надо ли на это оформлять какие-то документы?

ArinaArina
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 7966 разів
Подякували: 5725 разів

Повідомлення ArinaArina »

ov писав:Раскажите, а может ли ФЛП- единщик 3я гр.с НДС, снимать с своего р/сч в банке наличку для собственных нужд? надо ли на это оформлять какие-то документы?
предпринимать свободно снимает со счета свой чистый доход

ov
Гений
Гений
Дякував (ла): 25 разів
Подякували: 7 разів

Повідомлення ov »

ArinaArina писав:
ov писав:Раскажите, а может ли ФЛП- единщик 3я гр.с НДС, снимать с своего р/сч в банке наличку для собственных нужд? надо ли на это оформлять какие-то документы?
т.е. после уплаты НДС и Единого налога-можно свободно снимать деньги со счета даже для собственных нужд, при этом не подтверждая никакими документами?

ArinaArina
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 7966 разів
Подякували: 5725 разів

Повідомлення ArinaArina »

ov писав:
ArinaArina писав:
т.е. после уплаты НДС и Единого налога-можно свободно снимать деньги со счета даже для собственных нужд, при этом не подтверждая никакими документами?
да. если снимаете по чеку - пишите чистый доход

Okcana
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 212 разів
Подякували: 30 разів

Повідомлення Okcana »

Виктория Г. писав:Доброго дня колеги,

сьогодні ходила у податкову здавала декларацію за 1 квартал 2015р.
Прийняли на старому бланку, сказали що лист-пояснення щодо 4% не потрібен (хоча я підготувала), а також що в рядках де вказано ставку податку 5% так і залишити 5% не закреслювати, а просто вказати суму податку який оподатковується за ставкою 4%.

І тепер сиджу і думаю, чи не буде в майбутньому у мене з цим проблем,...
А я столкнулась с тем,что в Едином окне при сдаче декларации по ед.налогу (ФОП 3 гр при ставке 4%,а не 5%)последняя версия 1.13 от 10 апреля, мне выдает ошибку когда я умножаю свой доход на 4% а не на 5%
Виявлені помилки при камеральній перевірці!
Не виконані правила:
Рядок 24 = рядок 12 * 5%
Камералку не прошла декларация отправить отчет не могу.Кто нибудь сталкивался с подобной проблемой?#rtfm# Буду благодарна за любую помощь.#love# Ключи у меня бесплатные от налоговой в Медке отправить не могу Демо-версия...

Гоша
Гений
Гений
Дякував (ла): 447 разів
Подякували: 208 разів

Повідомлення Гоша »

Okcana писав:
Виктория Г. писав:Доброго дня колеги,

сьогодні ходила у податкову здавала декларацію за 1 квартал 2015р.
Прийняли на старому бланку, сказали що лист-пояснення щодо 4% не потрібен (хоча я підготувала), а також що в рядках де вказано ставку податку 5% так і залишити 5% не закреслювати, а просто вказати суму податку який оподатковується за ставкою 4%.

І тепер сиджу і думаю, чи не буде в майбутньому у мене з цим проблем,...
А я столкнулась с тем,что в Едином окне при сдаче декларации по ед.налогу (ФОП 3 гр при ставке 4%,а не 5%)последняя версия 1.13 от 10 апреля, мне выдает ошибку когда я умножаю свой доход на 4% а не на 5%
Виявлені помилки при камеральній перевірці!
Не виконані правила:
Рядок 24 = рядок 12 * 5%
Камералку не прошла декларация отправить отчет не могу.Кто нибудь сталкивался с подобной проблемой?#rtfm# Буду благодарна за любую помощь.#love# Ключи у меня бесплатные от налоговой в Медке отправить не могу Демо-версия...
Временно отключите автозаполнение документа. Эта тема много раз обсуждалась.

Відповісти

Повернутись до “3-тя група. Фізичні особи-підприємці”