Доброе утро!

Я теж, але цього року, напевно він буде тільки, як заставка на робочому столі. Поставила Мальдіви. Візуалізація - це 50% виконання бажання. От сиджу і уявляю#g_crazy#Любослава писав: Доброе утро! Хочу на остров в океане!
+1Natalenna писав:Я теж, але цього року, напевно він буде тільки, як заставка на робочому столі. Поставила Мальдіви. Візуалізація - це 50% виконання бажання. От сиджу і уявляю#g_crazy#Любослава писав: Доброе утро! Хочу на остров в океане!
а я їх бачити не хочу у раю, хай лишаються на роботі і реєструють податкові накладні і ваяють звіти#g_crazy#Вероніка писав:+1Natalenna писав:Я теж, але цього року, напевно він буде тільки, як заставка на робочому столі. Поставила Мальдіви. Візуалізація - це 50% виконання бажання. От сиджу і уявляю#g_crazy#Любослава писав: Доброе утро! Хочу на остров в океане!
а на пляже стоит любимый диван, чуть вдалеке припаркован порше и в качестве обслуги два самых частовспоминаемых мужа нашей страны..............
а еще разбираются в своих законописанияхNatalenna писав: а я їх бачити не хочу у раю, хай лишаються на роботі і реєструють податкові накладні і ваяють звіти#g_crazy#
Повернутись до “Розмови про різне”