Ті, хто пояснював нехай дасть посилання на документ. І по суті продали 1003т. А що нерезидент на це каже?dana510 писав:Добрий день) підскажіть будь ласка стосовно експорту зернових. Продали 1005 т. інвойси і оплати на 1005 т. в Митній декларації 1003 т. Пояснили що це втрати в межах норми. Як відобразити ці втрати і кошти отримані за ці 2 т.?
ЕКСПОРТ
- Ребекка
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 7198 разів
- Подякували: 2402 рази
-
dana510
- Знаток
- Дякував (ла): 9 разів
- Подякували: 2 рази
До нерезидента я не зверталась. Вони після того як отримали МД доплачували нам різницю, то я так розумію, що платять вони за ту кількість яка в договорі.Ребекка писав:Ті, хто пояснював нехай дасть посилання на документ. І по суті продали 1003т. А що нерезидент на це каже?dana510 писав:Добрий день) підскажіть будь ласка стосовно експорту зернових. Продали 1005 т. інвойси і оплати на 1005 т. в Митній декларації 1003 т. Пояснили що це втрати в межах норми. Як відобразити ці втрати і кошти отримані за ці 2 т.?
- Ребекка
- Светоч Мысли

а в договорі є пункт про втрати?dana510 писав:До нерезидента я не зверталась. Вони після того як отримали МД доплачували нам різницю, то я так розумію, що платять вони за ту кількість яка в договорі.Ребекка писав:Ті, хто пояснював нехай дасть посилання на документ. І по суті продали 1003т. А що нерезидент на це каже?dana510 писав:Добрий день) підскажіть будь ласка стосовно експорту зернових. Продали 1005 т. інвойси і оплати на 1005 т. в Митній декларації 1003 т. Пояснили що це втрати в межах норми. Як відобразити ці втрати і кошти отримані за ці 2 т.?
-
dana510
- Знаток
"Природні втрати протягом транспортування не більше ніж 0,5%" є такий пункт.Ребекка писав:а в договорі є пункт про втрати?dana510 писав:До нерезидента я не зверталась. Вони після того як отримали МД доплачували нам різницю, то я так розумію, що платять вони за ту кількість яка в договорі.Ребекка писав: Ті, хто пояснював нехай дасть посилання на документ. І по суті продали 1003т. А що нерезидент на це каже?
- Ребекка
- Светоч Мысли

ось трошки знайшла, там і норма закону вказується:dana510 писав:"Природні втрати протягом транспортування не більше ніж 0,5%" є такий пункт.Ребекка писав:а в договорі є пункт про втрати?dana510 писав: До нерезидента я не зверталась. Вони після того як отримали МД доплачували нам різницю, то я так розумію, що платять вони за ту кількість яка в договорі.
-
dana510
- Знаток
Дякую! З цим вже трохи розібралась.Маю цікаву статтю про нестачі зернових при експорті.Можу поділитися. Виникло ще запитання Якщо я маю оплату за 1005 т-205000 у.о., і митну декларацію де вказано-1003 т. -204000 у.о. , то яку кількість та вартість ставити в податковій накладній?Ребекка писав:ось трошки знайшла, там і норма закону вказується:dana510 писав:"Природні втрати протягом транспортування не більше ніж 0,5%" є такий пункт.Ребекка писав: а в договорі є пункт про втрати?
-
Dolores
- Знаток
- Дякував (ла): 3 рази
Добрый день, коллеги. Помогите пожалуйста, касательно налоговой накладной на экспорт. В контракте такая цепочка. Покупатель одна на компания, грузополучатель вторая компания, транзитный грузополучатель 3 компания. И все 3 разные страны. Деньги зашли от покупателя, а в ГДТ стоит транзитный грузополучатель. Кого указывать в налоговой. Первый раз работаю с экспортом. Буду очень благодарна.
-
Маруся10
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 683 рази
- Подякували: 1966 разів
в заявке на перевозку кто у вас указан , и должен быть договор между вами и заказчиком или договор-заявка, вот на них вы и выписываете ННDolores писав:Добрый день, коллеги. Помогите пожалуйста, касательно налоговой накладной на экспорт. В контракте такая цепочка. Покупатель одна на компания, грузополучатель вторая компания, транзитный грузополучатель 3 компания. И все 3 разные страны. Деньги зашли от покупателя, а в ГДТ стоит транзитный грузополучатель. Кого указывать в налоговой. Первый раз работаю с экспортом. Буду очень благодарна.
-
Dolores
- Знаток
- Дякував (ла): 3 рази
У нас условия поставки FCA . Перевозчика нам предоставляет и оплачивает покупатель.Маруся10 писав:в заявке на перевозку кто у вас указан , и должен быть договор между вами и заказчиком или договор-заявка, вот на них вы и выписываете ННDolores писав:Добрый день, коллеги. Помогите пожалуйста, касательно налоговой накладной на экспорт. В контракте такая цепочка. Покупатель одна на компания, грузополучатель вторая компания, транзитный грузополучатель 3 компания. И все 3 разные страны. Деньги зашли от покупателя, а в ГДТ стоит транзитный грузополучатель. Кого указывать в налоговой. Первый раз работаю с экспортом. Буду очень благодарна.
-
Маруся10
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 683 рази
- Подякували: 1966 разів
это у вас от таможни до таможни?Dolores писав:У нас условия поставки FCA . Перевозчика нам предоставляет и оплачивает покупатель.Маруся10 писав:в заявке на перевозку кто у вас указан , и должен быть договор между вами и заказчиком или договор-заявка, вот на них вы и выписываете ННDolores писав:Добрый день, коллеги. Помогите пожалуйста, касательно налоговой накладной на экспорт. В контракте такая цепочка. Покупатель одна на компания, грузополучатель вторая компания, транзитный грузополучатель 3 компания. И все 3 разные страны. Деньги зашли от покупателя, а в ГДТ стоит транзитный грузополучатель. Кого указывать в налоговой. Первый раз работаю с экспортом. Буду очень благодарна.