Корректировка НН

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
ArinaArina
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 7966 разів
Подякували: 5725 разів

Повідомлення ArinaArina »

Gusya писав:
ArinaArina писав:
Gusya писав:Подскажите пожалуйста. 27.11.15 была оплата от покупателя на сумму 10000,00грн. Выписала НН. Но вписала не то наименование товара. Как сделать корректировку и что внутри написать??? Очень срочно нужно. Сегодня последний день регистрации НН!!!
внутри будет причина: изменение номенклатуры. по одной строке ошибочный товар кол-во и сумма с минусом, по другой - правильный товар - все с плюсом
Спасибо. Получается, что я заполняю 6, 7 и 10 столбик. А внизу где "Усього" и "Сума коригування податк. зобов. і податк. кредиту" будут стоять прочерки???
да

malay.vika
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 2 рази

Повідомлення malay.vika »

Доброго дня. Така ситуація. Покупець оплатив рахунок 17 листопада передоплата за обладняння. Була на суму оплати виписана податкова і зареєстрована. Потім передумав і взяв зовсім інший товар. Розхідна накладна 01.12. на трохи меншу суму. 16.12-залишок по передоплаті був повернений. Яе правильно зробити коригування до податкової??? Допоможіть будь-ласка

malay.vika
ЗнатокЗнаток

а як бути з сумою залишку авансу

Люлик
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 3428 разів
Подякували: 2781 раз

Повідомлення Люлик »

malay.vika писав:а як бути з сумою залишку авансу
датой возврата аванса - РК

malay.vika
ЗнатокЗнаток

тобто я правильно зрозуміла, 01.12-нульовий РК, а 16.12-на суму повернення

Kelena
ЗнатокЗнаток

Повідомлення Kelena »

Підскажіть, будь ласка, як можно зробити РК по ІПН та юр. адресі у МЕДКУ. Податкова зареестрована, аде іі неможливо відправити контрагенту, бо невірний ІПН, як це виправити, щоб контрагент отримав вірну податкову. Буду дуже вдячна за допомогу.

Люлик
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 3428 разів
Подякували: 2781 раз

Повідомлення Люлик »

malay.vika писав:тобто я правильно зрозуміла, 01.12-нульовий РК, а 16.12-на суму повернення
правильно

ArinaArina
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 7966 разів
Подякували: 5725 разів

Повідомлення ArinaArina »

Kelena писав:Підскажіть, будь ласка, як можно зробити РК по ІПН та юр. адресі у МЕДКУ. Податкова зареестрована, аде іі неможливо відправити контрагенту, бо невірний ІПН, як це виправити, щоб контрагент отримав вірну податкову. Буду дуже вдячна за допомогу.
Вы должны выписать на правильный ИНН новую НН. А на ошибочного контрагента выписать минусовой РК, и этот ошибочный контрагент должен его зарегистрировать.
Или я не правильно поняла Ваш вопрос?

Kelena
ЗнатокЗнаток

Повідомлення Kelena »

ArinaArina писав:
Kelena писав:Підскажіть, будь ласка, як можно зробити РК по ІПН та юр. адресі у МЕДКУ. Податкова зареестрована, аде іі неможливо відправити контрагенту, бо невірний ІПН, як це виправити, щоб контрагент отримав вірну податкову. Буду дуже вдячна за допомогу.
Вы должны выписать на правильный ИНН новую НН. А на ошибочного контрагента выписать минусовой РК, и этот ошибочный контрагент должен его зарегистрировать.
Там, справа в тому , що ІНН був 400000000, як не заповнений, це означає , що я все одно реєєструю накладну на покупця роблю цю мінусову на 4000000000?

Dfcbkbcf
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 773 рази
Подякували: 1426 разів

Повідомлення Dfcbkbcf »

Kelena писав:
ArinaArina писав:
Там, справа в тому , що ІНН був 400000000, як не заповнений, це означає , що я все одно реєєструю накладну на покупця роблю цю мінусову на 4000000000?
покупатель плательщик НДС или нет???

Закрито

Повернутись до “Податкова накладна”