слышала от знакомых, что по мелким организациям отправляют отчетность через Приват24, незнаю не пробовала у меня Медок оч удобно для регистрации налоговых и обмена с контрагентами, но и налоговых у меня достаточно многоLdjulia писав:Які ви можете запропонувати більш менш нормальні, але не дуже дорогі програми....Dfcbkbcf писав:кабинет тестовый и работает в тестовом режиме..., все что бесплатно только так -- лучшее для народа..zabud0n писав:Подскажите, как бороться с кабинетом. Регистрируем НН - они висят в состоянии отправлено. Могут по нескольку дней висеть. На горячую линию звонок - "Ми їх не бачимо"... Хоть бы им повылазило!
переходить для регистрации НН на другие более нормальные программы
Є якась прога, за допомогою якої можна було б звітуватися, приблизно по 12-18 окремих юр особам (чи фоп)....щоб на кожного окремо не встановлювати та не купувати#blush#
Електронний кабінет
-
Dfcbkbcf
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 773 рази
- Подякували: 1426 разів
-
Діна 1977
- Высший разум

- Дякував (ла): 440 разів
- Подякували: 271 раз
Для великих , так потрібно медок, а для маленьких я використовую наприклад соната . Для ФОП 280 грн в рік , для юрика залежить що Вам потрібно від 326 до 650 грн. ЦЕ НЕ РЕКЛАМА !Dfcbkbcf писав:слышала от знакомых, что по мелким организациям отправляют отчетность через Приват24, незнаю не пробовала у меня Медок оч удобно для регистрации налоговых и обмена с контрагентами, но и налоговых у меня достаточно многоLdjulia писав:Які ви можете запропонувати більш менш нормальні, але не дуже дорогі програми....Dfcbkbcf писав: кабинет тестовый и работает в тестовом режиме..., все что бесплатно только так -- лучшее для народа..
переходить для регистрации НН на другие более нормальные программы
Є якась прога, за допомогою якої можна було б звітуватися, приблизно по 12-18 окремих юр особам (чи фоп)....щоб на кожного окремо не встановлювати та не купувати#blush#
-
Ldjulia
- Просвещенный

- Дякував (ла): 68 разів
- Подякували: 18 разів
так я ж і намагаюся вияснитм, яка програма підійде під мій об"єм робіт.opz писав:Если вам надо бесплатно - то продолжайте пытаться отправить НН в Кабинете или в .Ldjulia писав: Є якась прога, за допомогою якої можна було б звітуватися, приблизно по 12-18 окремих юр особам (чи фоп)....щоб на кожного окремо не встановлювати та не купувати#blush#
А если ваша цель получение прибыли без лишних проблем - купите любую программу, которая вас устроит.
"за допомогою якої можна було б звітуватися, приблизно по 12-18 окремих юр особам (чи фоп)....щоб на кожного окремо не встановлювати та не купувати"
-
Ldjulia
- Просвещенный

- Дякував (ла): 68 разів
- Подякували: 18 разів
Для великих , так потрібно медок, а для маленьких я використовую наприклад соната . Для ФОП 280 грн в рік , для юрика залежить що Вам потрібно від 326 до 650 грн. ЦЕ НЕ РЕКЛАМА ![/quote]Діна 1977 писав: слышала от знакомых, что по мелким организациям отправляют отчетность через Приват24, незнаю не пробовала у меня Медок оч удобно для регистрации налоговых и обмена с контрагентами, но и налоговых у меня достаточно много
розумієте, якщо фопів з десяток та + з десяток юриків.....і на кожного сонату.....
- Ребекка
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 7198 разів
- Подякували: 2402 рази
розумієте, якщо фопів з десяток та + з десяток юриків.....і на кожного сонату..... [/quote]Ldjulia писав:Для великих , так потрібно медок, а для маленьких я використовую наприклад соната . Для ФОП 280 грн в рік , для юрика залежить що Вам потрібно від 326 до 650 грн. ЦЕ НЕ РЕКЛАМА !Діна 1977 писав: слышала от знакомых, что по мелким организациям отправляют отчетность через Приват24, незнаю не пробовала у меня Медок оч удобно для регистрации налоговых и обмена с контрагентами, но и налоговых у меня достаточно много
Соната у Вас будет одна, а лицензию покупать нужно для каждого отдельно.
Скрытый текст
опять цитирование не работает нормально 
-
Діна 1977
- Высший разум

- Дякував (ла): 440 разів
- Подякували: 271 раз
розумієте, якщо фопів з десяток та + з десяток юриків.....і на кожного сонату..... [/quote] Для чого на кожного ? В мене стоїть одна програма , а фопів 12 . Є така закладка профіль організації , там вибираєте хто Вам потрібен, якщо Ви це маєте на увазі. А якщо Ви за гроші ...., то як кажуть безкоштовний сир тільки в електронному кабінеті.Ldjulia писав:Для великих , так потрібно медок, а для маленьких я використовую наприклад соната . Для ФОП 280 грн в рік , для юрика залежить що Вам потрібно від 326 до 650 грн. ЦЕ НЕ РЕКЛАМА !Діна 1977 писав: слышала от знакомых, что по мелким организациям отправляют отчетность через Приват24, незнаю не пробовала у меня Медок оч удобно для регистрации налоговых и обмена с контрагентами, но и налоговых у меня достаточно много
- SonataEvol
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 54 рази
- Подякували: 1445 разів
Наскільки я знаю, усі програми для звітності ліцензуються за ЄДРПОУ.Ldjulia писав: я ж про ліцензію і кажу....чималенько виходить.....
Тобто, або безкоштовні каракулі, або платити за кожне підприємство.
Перенесіть ці витрати на клієнтів)
Соната - просте та зручне подання звітності
https://sonata.biz.ua/download
Автор системи шлюзу ДПС - власниця Медка Олеся Линник:
https://buhgalter911.com/forum/viewtopic.php?p=693354#p693354
Тож, не кажіть мені про чесну конкуренцію))
https://sonata.biz.ua/download
Автор системи шлюзу ДПС - власниця Медка Олеся Линник:
https://buhgalter911.com/forum/viewtopic.php?p=693354#p693354
Тож, не кажіть мені про чесну конкуренцію))
- Тюша
- Акула НКУ

- Дякував (ла): 2127 разів
- Подякували: 5237 разів
Что-то сегодня кабинет "тянется-тянется", "крутится-крутится". Явно что-то перенастраивают наши "друзья из ДФС"#rtfm#