Пройшло 3 тижні - форумчанка волає про спасіння мами,buhgalter 911 писав:Считаю что да.
а форум знову шукає відьом, шоб списати на них власні ляпи.
Якщо так простіше - на здоров'я.
Шкода, що на форумі стають нормою не досить достойні тенденції.
Пройшло 3 тижні - форумчанка волає про спасіння мами,buhgalter 911 писав:Считаю что да.
В какой это теме?Лада писав:Пройшло 3 тижні - форумчанка волає про спасіння мами,buhgalter 911 писав:Считаю что да.
Лада, може хватит.Лада писав: Шкода, що на форумі стають нормою не досить достойні тенденції.
Ничего#wink#Tasa писав: Що в цій темі робиться, товариші форумчани ????????????? #g_mad#
А разве изначально было не так: Я фигею без баяна?Popen писав:Ой, лишенько !!! Я бачу, що для того щоб очманіти (офигєть (русс.)), тутечка і баян не потрібен !!! #swoon#
Она не форумчанка, а только сегодня зарегистрировалась, чтоб помощь попросить! А я как посмотрю, как 20 число подходит, у кого то да и возникнет жгучее желание развешивать ярлыки и давать советы. Есть замечательное правило _ никогда не давай совет, если у тебя его не просят!Лада писав:Пройшло 3 тижні - форумчанка волає про спасіння мами,buhgalter 911 писав:Считаю что да.
Повернутись до “Питання, зауваження, пропозиції щодо сайту Бухгалтер 911”